• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درمورد سایت ساماندهی

mousa1586

Registered User
لایک‌ها
29
درود

از سایت ساماندهی ایمیل واسم اومده بدین شرح:

با سلام

نظر به انتشار مواردي در آن پايگاه که به استناد بند 'ز 3ز4' فهرست مصاديق محتواي مجرمانه موضوع ماده 21 ،قانون جرايم رايانه اي انتشار آن جرم محسوب مي گردد، لازم است به قيد فوريت نسبت به رفع اثر محتواي مجرمانه اقدام و مشي مذکور اصلاح گردد.
نمونه اي از موارد محتواي مجرمانه مشاهده شده در آن پايگاه به شرح ذيل است

بعد لینک آهنگ تیتراژ قلب یخی 2 رو زده به عنوان نمونه باید فقط همون پست رو پاک کنم یا بقیه آهنگ های رو هم پاک کنم؟

شما اگه چنین ایمیلی دریافت کردین چیکار کردین؟

بعد از چند روز اگه پاک نکنیم فیلـ میشه؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
خونسری خودت رو حفظ کن :D
اون پست رو پاک کن و همون ایمیل رو reply کن که پاک کردی
از این ایمیل ها زیاد میاد نگران نباش
فقط حتما اطلاع بده که پاک کردی

mousa1586

Registered User
لایک‌ها
29
خونسردی رو خوب اومدی :happy:
انجام شد از راهنماییتون ممنونم

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
خواهش میکنم:happy:
یه چیز دیگه یادم رفت
این موارد که پیش میاد یعنی یک نفر (عقده ای )ریپورت داده پست رو
بهتره اگر موارد مشابه داری تو سایتت پاک کنی (اهنگ , فیلم , بازیگران زن ایرانی و ...)
موارد که زیاد بشه دیگه اخطار نمیدن , مسدود میکنن

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
خواهش میکنم:happy:
یه چیز دیگه یادم رفت
این موارد که پیش میاد یعنی یک نفر (عقده ای )ریپورت داده پست رو
بهتره اگر موارد مشابه داری تو سایتت پاک کنی (اهنگ , فیلم , بازیگران زن ایرانی و ...)
موارد که زیاد بشه دیگه اخطار نمیدن , مسدود میکنن

به خاطر ریپورت نیست . ربات ها پیدا می کنن

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
دوست عزیز بهتره تمام پستهای با این مضمونتون رو پاک کنید تا مشکل ساز نشه به هر حال فقط آهنگ این خواننده که مشکل نداره کلا قرار دادن آهنگ مشکل داره

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
به خاطر ریپورت نیست . ربات ها پیدا می کنن

ادمه #44**&& زیاده , نمیتون رقابت کنن دست به دامن این کارا میشن
بعد این که میگم ریپورت میشه دلیلش اینه که پستی که برام اخطار میاد قبلش از ایمیل باکس ساماندهی اون پست ورودی داره و چندین بار دیدم , یعنی میل زدن و ریپورت دادن ;)

من یکی از سایتهام مسدود شد , بعد ار بررسی و .... زنگ زدم خانمه گفت هر روز یه تعداد پست های سایت شما گزارش میشه برای همین اینقدر طولانی شده روند رفع فیلترینگ :happy: (سایت هنوز فیلتره)

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
ادمه #44**&& زیاده , نمیتون رقابت کنن دست به دامن این کارا میشن
بعد این که میگم ریپورت میشه دلیلش اینه که پستی که برام اخطار میاد قبلش از ایمیل باکس ساماندهی اون پست ورودی داره و چندین بار دیدم , یعنی میل زدن و ریپورت دادن ;)
من یکی از سایتهام مسدود شد , بعد ار بررسی و .... زنگ زدم خانمه گفت هر روز یه تعداد پست های سایت شما گزارش میشه برای همین اینقدر طولانی شده روند رفع فیلترینگ :happy: (سایت هنوز فیلتره)

:lol::lol::lol:
حالا تو خوبه
من دامنه رو دوماه پیش ثبت کردم و دی ان اس هم تنظیم نشده و سایتم روش نیستش فیلتر شده

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
:lol::lol::lol:
حالا تو خوبه
من دامنه رو دوماه پیش ثبت کردم و دی ان اس هم تنظیم نشده و سایتم روش نیستش فیلتر شده

جمله اول رو متوجه نشدم؟ :eek:
شاید دامنه قبل از اینکه ثبت کنی فیلتر بوده ...

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
دوستان متن نامه ای که به عنوان تذکر از ساماندهی میاد رو یک انسان معلوم الحال نوشته!
خصوصاً جمله ای که ذکر کردم! نقطه عطف این متنه:

ضمناً گزارش اجراي دستور فوق را به همين نشاني ارسال کنيد.

به این متن دقت کنید! انگار ساماندهی داره نون و آب من رو میده و من در استخدامشم! انگار سربازشم که به من دستور میده! و من باید گزارش اجرای اون دستور رو بهش برگردونم! شاید خیلی ها متوجه عمق فاجعه نشن! ولی من تو همین سنم کلی زحمت کشیدم که این چرندیات رو زیاد نشنوم! اونم از ناحیه نهاد های دولتی! که باید خیلی محترمانه با مردم برخورد کنن!
اصولاً ساماندهی میتونه از وبمستر درخواست کنه و اگه وبمستر عمل نکرد فیلتر کنه و مراحل قضایی رو طی کنه! نمیتونه به وبمستر دستور بده ! چون رئیس وبمستر نیست! بلکه مسئول کنترل محتوای مجرمانست!
در ضمن ! وبمستر هم نباید به ساماندهی گزارش بده! اونم ضمناً ! بلکه! باید "لطفاً ساماندهی رو از اجرای درخواست فوق مطلع کنه!"
همین موضوع که برای خیلی ها ظاهراً سادست ، اعصاب من رو خورد میکنه بعد از خوندن اون ایمیل مسخره!
پیروز باشید

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
درود

از سایت ساماندهی ایمیل واسم اومده بدین شرح:

با سلام

نظر به انتشار مواردي در آن پايگاه که به استناد بند 'ز 3ز4' فهرست مصاديق محتواي مجرمانه موضوع ماده 21 ،قانون جرايم رايانه اي انتشار آن جرم محسوب مي گردد، لازم است به قيد فوريت نسبت به رفع اثر محتواي مجرمانه اقدام و مشي مذکور اصلاح گردد.
نمونه اي از موارد محتواي مجرمانه مشاهده شده در آن پايگاه به شرح ذيل است

بعد لینک آهنگ تیتراژ قلب یخی 2 رو زده به عنوان نمونه باید فقط همون پست رو پاک کنم یا بقیه آهنگ های رو هم پاک کنم؟

شما اگه چنین ایمیلی دریافت کردین چیکار کردین؟

بعد از چند روز اگه پاک نکنیم فیلـ میشه؟

سلام
باید همون پست رو پاک کنی! :) من در دریافت تذکر ید طولایی دارم :) اون هم به خاطر محتوای بسیار ساده! و عادی! که ببینید! میخندین از اینکه به این محتوا گیر دادن!
پیروز باشی

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
جمله اول رو متوجه نشدم؟ :eek:
شاید دامنه قبل از اینکه ثبت کنی فیلتر بوده ...
نوشتم حالا تو خوبه یکی ریپورت میده که بعد میان سراغت من دامنه رو ثبت کردم تا یه ماه پیش راحت مشکلی نبود
یه دفعه فیلتر شد
اصلا سایت و دی ان اسی ست نشده بود روش
خیلی حرکت باحالی بود از رباتهاشون

بالا