اگر شکایت در دادسرا مطرح بشه و از فتا صرفا جهت تحقیق استعلام بشه بازم همین روال طی خواهد شد؟ نهایتا از متشاکی خواسته نمیشه که در شهر شاکی در دادگاه حاضر بشه؟ بخصوص اگر شکایت کیفری باشه نه حقوقی؟سلام
شکایت در شهر شاکی ایجاد و پیگیری می شود
در طی مراحل رسیدگی شکایت شما به شعبه نیابت شهر متشاکی فرستاده می شود و پلیس فتا و شعبه نیابت شهر متشاکی مراحل لازم را طی می کنند و مجدد پرونده برمیگرده به شهر شاکی برای ادامه رسیدگی.
البته این روند اگر درست طی بشه شما به نتیجه میرسید ولی به تجربه شخصی خودم هروقت پرونده بره شهرستان دیگه بدون نتیجه خواهد ماند !
حداقل دو بار برای من این مسئله پیش امده و حتما لازم هست حضوری برید همان شهرستان پیگیری کنید چی شد پرونده !
همیشه روالش همینه که شکایت در دادسرا مطرح میشه بعد میره فتا برای تشکیل پرونده و تحقیقاتاگر شکایت در دادسرا مطرح بشه و از فتا صرفا جهت تحقیق استعلام بشه بازم همین روال طی خواهد شد؟ نهایتا از متشاکی خواسته نمیشه که در شهر شاکی در دادگاه حاضر بشه؟ بخصوص اگر شکایت کیفری باشه نه حقوقی؟
ینی حتی دادگاه هم در شهر متشاکی برگزار شد؟؟!!! یا اصلا به اونجام نکشید!!! میشه لطفا مختصرا بفرمائید دو مورد تجربه ای که داشتید چی شد و نهایتا به نتیجه رسید یا نه؟ آیا کیفری بود یا حقوقی؟همیشه روالش همینه که شکایت در دادسرا مطرح میشه بعد میره فتا برای تشکیل پرونده و تحقیقات
من ندیدم از متشاکی بخوان بره شهر دیگه
ینی حتی دادگاه هم در شهر متشاکی برگزار شد؟؟!!! یا اصلا به اونجام نکشید!!! میشه لطفا مختصرا بفرمائید دو مورد تجربه ای که داشتید چی شد و نهایتا به نتیجه رسید یا نه؟ آیا کیفری بود یا حقوقی؟