• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درمورد شکایت در فتا، اگر مکان شاکی و متشاکی متفاوت باشه شکایت کجا رسیدگی میشه؟

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
سلام دوستان،

اگر شهر شاکی و متشاکی در شکایت طرح شده در فتا متفاوت باشه و در هر دو شهر هم پلیس فتا دفتر داشته باشه شکایت در کدوم شهر رسیدگی میشه، ممنون میشم اگر تجربه ای در این مورد دارید مطرح بفرمائید.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
سلام

شکایت در شهر شاکی ایجاد و پیگیری می شود
در طی مراحل رسیدگی شکایت شما به شعبه نیابت شهر متشاکی فرستاده می شود و پلیس فتا و شعبه نیابت شهر متشاکی مراحل لازم را طی می کنند و مجدد پرونده برمیگرده به شهر شاکی برای ادامه رسیدگی.

البته این روند اگر درست طی بشه شما به نتیجه میرسید ولی به تجربه شخصی خودم هروقت پرونده بره شهرستان دیگه بدون نتیجه خواهد ماند !
حداقل دو بار برای من این مسئله پیش امده و حتما لازم هست حضوری برید همان شهرستان پیگیری کنید چی شد پرونده !

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
سلام

شکایت در شهر شاکی ایجاد و پیگیری می شود
در طی مراحل رسیدگی شکایت شما به شعبه نیابت شهر متشاکی فرستاده می شود و پلیس فتا و شعبه نیابت شهر متشاکی مراحل لازم را طی می کنند و مجدد پرونده برمیگرده به شهر شاکی برای ادامه رسیدگی.

البته این روند اگر درست طی بشه شما به نتیجه میرسید ولی به تجربه شخصی خودم هروقت پرونده بره شهرستان دیگه بدون نتیجه خواهد ماند !
حداقل دو بار برای من این مسئله پیش امده و حتما لازم هست حضوری برید همان شهرستان پیگیری کنید چی شد پرونده !
اگر شکایت در دادسرا مطرح بشه و از فتا صرفا جهت تحقیق استعلام بشه بازم همین روال طی خواهد شد؟ نهایتا از متشاکی خواسته نمیشه که در شهر شاکی در دادگاه حاضر بشه؟ بخصوص اگر شکایت کیفری باشه نه حقوقی؟

world15

Registered User
لایک‌ها
837
پیشنهاد میکنم اگه شکایت کردید ک اول باید برید دادسرا و اونجا برگه میدن ک ببرید فتا و البته ظاهرا مشاوره رایگان دارن و باید حتما همونجا مشاوره بگیرین چون ممکنه بعد شکایت و رفتن ب فتا و پیگیری بگن اصلا شکایت شما از ابتدا بی نتیجه بوده و نتیجش میشه کلی خرج بیهوده!

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
اگر شکایت در دادسرا مطرح بشه و از فتا صرفا جهت تحقیق استعلام بشه بازم همین روال طی خواهد شد؟ نهایتا از متشاکی خواسته نمیشه که در شهر شاکی در دادگاه حاضر بشه؟ بخصوص اگر شکایت کیفری باشه نه حقوقی؟
همیشه روالش همینه که شکایت در دادسرا مطرح میشه بعد میره فتا برای تشکیل پرونده و تحقیقات
من ندیدم از متشاکی بخوان بره شهر دیگه

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
همیشه روالش همینه که شکایت در دادسرا مطرح میشه بعد میره فتا برای تشکیل پرونده و تحقیقات
من ندیدم از متشاکی بخوان بره شهر دیگه
ینی حتی دادگاه هم در شهر متشاکی برگزار شد؟؟!!! یا اصلا به اونجام نکشید!!! میشه لطفا مختصرا بفرمائید دو مورد تجربه ای که داشتید چی شد و نهایتا به نتیجه رسید یا نه؟ آیا کیفری بود یا حقوقی؟

arash company

Registered User
لایک‌ها
128
ینی حتی دادگاه هم در شهر متشاکی برگزار شد؟؟!!! یا اصلا به اونجام نکشید!!! میشه لطفا مختصرا بفرمائید دو مورد تجربه ای که داشتید چی شد و نهایتا به نتیجه رسید یا نه؟ آیا کیفری بود یا حقوقی؟

اگه شاکی یک شهر باشه و متشاکی شهر دیگه
دادسرای نیابت باید بره یعنی از شهر شاکی پرونده رو میفرستن شهر متشاکی
بعد دادسرای نیابت دفاعیات متشاکی رو مینویسه توی پرونده و میفرسته شهر شاکی
اگر دادسرای شهر شاکی تشخیص بده میتونه دستور بده که متشاکی بره اون شهر
..............................................................................................
اگر خواستید پخ بدید کاملتر توضیح بدم

بالا