• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دروغ بزرگ پکیجهای کسب درآمد....رایگان کسب درآمد دلاری داشته باشید.....

hastimahdi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
نه پکیجی برای فروش دارم و نه پکیجی رو توصیه میکنم که جملگی دروغ و فریبکاری هستش ..
ادعای من موفقیت خودم با روشهایی خیلی آسان هستش در راه کسب درامد دلاری که به لطف خدا بی نیازم کرده و تمکن مالی سیار خوبی برام در پی داشته .
برآن شدم تا داشته هایم را با هموطنانم به اشتراک بگذارم و آموزش بدهم راهی را که با هزار آزمون و خطا پیمودم و به موفقیت رسیدم.
نیاز به پرداخت هیچ گونه مبلغی نیستش .فقط به سایتم سر بزنید و روشهایی رو که اونجا نوشتم امتحان کنید.
البته نه امتحان صرف ...اگر بدنبال موفقیت هستید و واقعا خسته شدید از گرفتاری های روزمره کافی است در کنار وقت گذراندن در فضای مجازی روزانه یک الی دوساعت از وقتتون رو اختصاص بدین به این امر و بدون پرداخت حتی یک ریال در راهی قدم بگذارید که خیلی ها پیمودن و الان با فراغ بال فقط برداشت درامد میکنن.
نمونه ای از برداشت دلاری خودم رو قرار میدم .
استراتژی مخصوص به خودم رو دارم و به رایگان در اختیارتون قرار خواهم داد تا با راهی میان بر به پول برسید و لذت ببرید .
give.jpg
این فقط یک نمونه از دریافت هایم از تنها یکی از سایتهایی هستش که کار میکنم و خدارو شاکرم.
اگر مهمترین تصمیم زندگی خودتون رو گرفتید و آماده اید در این راه قدم بگذارید و فارغ از همه تبلیغات مسموم بسته های درآمد زایی که همگی جز کلاهبرداری نیستند ، به موفقیت فوری برسید به سایت www.neotrade.ir مراجعه کنید و استارت بزنید.
در طول مسیرتون در کنارتون خواهم بود و راه های میان بر رسیدن به درآمد عالی رو شرح خواهم داد .

درآمدی اینگونه در انتظار شماست ...روی رسید زیر کلیک کنید و وارد سایت من بشید اگر آینده برایتان مهم هست..
به امید موفقیت همه هم وطنانم..یا حق.
give.jpg 5.jpg

hastimahdi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
اين خودش يه دروغ بزرگه
از چیزی که در موردش هیچی نمیدونی بهتره حرفی نزنی ...دروغ جایی هستش که چشم بندی باشه ...وضوح این مطلب بقدری هستش که چشم هر کوری رو هم بینا میکنه ...از آدمای عاجز و بیچاره که توان نگرش به بالا رو ندارن جز این انتظاری نیستش .....واسفا که شعور باید گران ترین بهایی میبود که به بعضیا نباید داده میشد ...تاسف باید خورد

salman_m2h

Registered User
لایک‌ها
238
از آدمای عاجز و بیچاره که توان نگرش به بالا رو ندارن جز این انتظاری نیستش .....واسفا که شعور باید گران ترین بهایی میبود که به بعضیا نباید داده میشد ...تاسف باید خورد

این دیگه چه طرز ادبیات حرف زدن هست با اون کاربر ؟!!!
بهتره که در جواب اون دوست عزیز یه پاسخ قانع کننده و منطقی و کوبنده داشته باشی
نه اینکه اینطور غیرمحترمانه بقیه رو عاجز و بیچاره و بی شعور خطاب کنی
احترام خودت رو نگه دار تو این فروم . خودتو همچین بالا نگیر که بقیه رو بیشعور صدا کنی

هیچ گربه ای برای رضای خدا موش نمیگیره
تو خودت داری تو سایتت لینک سایت کلیکی میزاری که زیرمجموعه برا خودت جمع کنی
هدف اصلیت جمع کردن زیر مجموعه هست. همین و بس
زورت میبره نمیان زیرمجموعه ات بشن که بهشون میگی بیشعور؟!!!
عجب رویی داری تو
از طرز جواب دادنت به اون کاربر معلوم میشه سطع شعور و ادب و منطق و آگاهیت در چه سطحیه !

mehdi098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
این دیگه چه طرز ادبیات حرف زدن هست با اون کاربر ؟!!!
بهتره که در جواب اون دوست عزیز یه پاسخ قانع کننده و منطقی و کوبنده داشته باشی
نه اینکه اینطور غیرمحترمانه بقیه رو عاجز و بیچاره و بی شعور خطاب کنی
احترام خودت رو نگه دار تو این فروم . خودتو همچین بالا نگیر که بقیه رو بیشعور صدا کنی

هیچ گربه ای برای رضای خدا موش نمیگیره
تو خودت داری تو سایتت لینک سایت کلیکی میزاری که زیرمجموعه برا خودت جمع کنی
هدف اصلیت جمع کردن زیر مجموعه هست. همین و بس
زورت میبره نمیان زیرمجموعه ات بشن که بهشون میگی بیشعور؟!!!
عجب رویی داری تو
از طرز جواب دادنت به اون کاربر معلوم میشه سطع شعور و ادب و منطق و آگاهیت در چه سطحیه !
عيبي نداره بذار خوش باشه در حدش نيست بهش جواب بدم

Extremes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
عکس شما فتوشاپ هست عزیز

BTC Tech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
برداشت 582 دلاری از سایت کلیکی؟!!! خخخخخخخخخخخخخخخخخخ

حتی اگه کسی با هر دوز و کلکی مثل این کاربر به زیر مجموعه گیری و ... بپردازه تا پایان عمر هم درآمدش به 582$ نمیرسه. تازه فرض کنید برسه و اونوقت اونهام پرداخت کنن به شما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :general502:

neotrade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برداشت 582 دلاری از سایت کلیکی؟!!! خخخخخخخخخخخخخخخخخخ

حتی اگه کسی با هر دوز و کلکی مثل این کاربر به زیر مجموعه گیری و ... بپردازه تا پایان عمر هم درآمدش به 582$ نمیرسه. تازه فرض کنید برسه و اونوقت اونهام پرداخت کنن به شما!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :general502:
582 دلار؟؟؟؟؟؟ خیلی زیاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوست عزیز نه توان خودت رو دست کم بگیر و نه توان دیگران رو .....582 دلار پول تو جیبی من محسوب میشه و من ماهیانه فقط 200 تومن هزینه تبلیغاتم هستش برا سایتم...توصیه میکنم بجای تمسخر و توهین و تهمت ، بیشتر مطالعه فرمائید. موفق باشید.

forestboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ما که میگم راسته شمام بگید آره :p:p:p:p

بالا