• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دروغ یا عدالت در ساماندهی سایتها؟

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
سلام و وفت بخیر

آقا گفتن و شنیدیم که سایتی که در ستاد ساماندهی ثبت شده باشه فیلتر نمیشه و اگر مشکلی هم در سایت پیش بیاد اول از طریق ایمیل یا ... اطلاع رسانی میکنن و اگر مشکل توسط مدیر سایت رفع نشد نسبت به فیلتر همان لینک اقدام میکنن و نه کل سایت؟؟؟!!!!

اما سایت بنده در ستاد ساماندهی ثبت شده و بدون هیچ اطلاع رسانی فیلتر شده و پس از بررسی چند لینک بهم دادن که گفتن اونا رو تعین تکلیف کنید تا ادامه پروسه انجام بشه.!!

جالب اینجاست که سایت من ربات داره و تمام مطالب و عکس های بازیگرانی که میاد روی سایت از سایتهایی مانند بیتوته و پرشین وی و .... هست و هر چی رو سایت من هست با مقداری تغییرات در مطالب ساتیهای مدکور ارسال میشه.

قبلا هم چنین مشکلی برام پیش اومده بود و لینکی بهم دادن و اونو حذف کردم ، اما ایندفه کل سایتمو فیل تر کردن.

جالا چرا برای مطالب سایت من ایراد گرفتن و برای اونا نه؟؟!!

مال من خار داره مگه؟؟!!

ATILA1355

Registered User
لایک‌ها
1,118
احتمالا خار رو داره!!!!

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
بابا چقدر سوالات پیش پا افتاده و چرت پرت تو انجمن زیاد شده !!!!
ادم دیگه دلش نمیاد اصلا به انجمن سر بزنه خدایییش

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
شما به جای عقل کل دونستن خودتون و یا هر چیز دیگه ای ، اگه جواب سوالات چرت و پرت رو میدونید ، بفرمایید که چرا روی همون مطالب و عکسها سایت من فیل تر میشه ، اما سایتهای دیگه دارن همینطوری بازدید میگیرن؟!!

در ضمن از شما دعوت نشده بود که توی این تاپیک پاسخ ارسال کنید ، هر کی بدونه همفکری میکنه و هر کی ندونه میتونه ساکت بشینه و پاسخ نده. البته بعضیا با پاسخ دادن به هر تاپیکی قصد بالا بردن ارسالهای خودشون رو دارن که شما کاربر قدیمی هستید و نیازی به بالابردن ارسالهای خودتون ندارید، حالا علت اونجور جواب دادنتون فکر کنم بخاطر سطح بالای اطلاعات شما در مقابل کاربران بیسواد پرشین تولز (البته از نظر شما) باشه.

چون بنده در این فروم افراد بزرگی در زمینه های مختلف را میشناسم و یا آشنا شدم باهاشون که بی منت وقت و اطلاعات خودشون رو در جهت حل مشکلات بقیه ارائه میکنن و سوالات بقیه افراد فروم رو چرت و پرت خطاب نمیکنن.

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
متاسفانه در راستای خار دار بودن بنده و سایتم ، محتواهایی را برای بنده به عنوان مجرمانه مشخص کرده بودن که باید ترتیب اثر میدادم و بنده هم مانند دیگر سایتهای مطالب را حذف و با متن " این محتوا به دستور کارگروه مصادیق رایانه ای حذف
گردیده است" جایگزین کردم.

اما برادران بعد از 15 روز پاسخ دادن که شما باید حتما لینکها را حذف کنید و محتوا گذاری به این صورت مصداق انجام ندادن ترتیب اثر میباشد و در صورت عدم حذف لینکها ، پرونده شما مختومه میشود :||||

چه خاری داره مال من که هیچ قوانینی مثل دیگر سایتها برای من رعایت نمیشه :||||

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
متاسفانه در راستای خار دار بودن بنده و سایتم ، محتواهایی را برای بنده به عنوان مجرمانه مشخص کرده بودن که باید ترتیب اثر میدادم و بنده هم مانند دیگر سایتهای مطالب را حذف و با متن " این محتوا به دستور کارگروه مصادیق رایانه ای حذف
گردیده است" جایگزین کردم.

اما برادران بعد از 15 روز پاسخ دادن که شما باید حتما لینکها را حذف کنید و محتوا گذاری به این صورت مصداق انجام ندادن ترتیب اثر میباشد و در صورت عدم حذف لینکها ، پرونده شما مختومه میشود :||||

چه خاری داره مال من که هیچ قوانینی مثل دیگر سایتها برای من رعایت نمیشه :||||

بالا