• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دريافت 1000 دلار از ادسنس

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
من يك اكانت ادسنس دارم كه چند سال قبل فعال بود و درآمدها رو توسط فردي در اروپا دريافت ميكردم. بعد از چند سال كه سايت ديگه فعال نبود دوباره سايت جديدي راه اندازي كردم و الان حدود 1000 دلار جمع شده منتهي اون فردي كه پول رو دريافت ميكرد ديگه در دسترس نيست. دوستان راهي ميشناسند اين 1000 دلار رو دريافت كنيم؟

تكميل: اگه كسي باشه خود چك رو هم بگيره واسه ما بياره اوكي هست.

Last edited:

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
کدوم کشور هست ؟

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
نروژ. البته كشور و آدرس عوض كردن كه كاري نداره. اسم اكانت رو نميشه عوض كرد.

سلام
فقط باید یک نفرو پیدا کنی اونجا که اول آدرس اکانت رو تایید کنه و بعد یک حساب بانکی به نام تو اونجا ایجاد کنه تا بشه گوگل به حساب بانکی پرداخت کنه . مثلا EFT

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
فقط باید یک نفرو پیدا کنی اونجا که اول آدرس اکانت رو تایید کنه و بعد یک حساب بانکی به نام تو اونجا ایجاد کنه تا بشه گوگل به حساب بانکی پرداخت کنه . مثلا EFT
شما طوري كشور رو پرسيدي فكر كردم راه حلي واسه مشكل ما داري. به هر حال ممنون.

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
سوال اينجاست كه اگه راه حلي نداره چه جاي پرسيدن اسم كشور هست. اولاً من گفتم اروپا و ثانياً اسم كشور به راحتي قابل تغييره. حالا مهم نيست. پيش مياد.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
می تونید ، بگید براتون چک رو پست کنه ! اون هم مستلزم داشتن یه دوست غیر از ایران هست ! هر کشور بود بود !

pedal

Registered User
لایک‌ها
21
فکر کنم باید بگردی یک صندوق پستی توی اون کشور پیدا کنی از اینا که نامه ها رو فوروارد می کنن. هزینه زیادی هم نداره. برای خود من هر نامه 10 دلار می شه. بعد صندوق رو به نام صاحب اکانت ادسنس اجاره کنی. بعد آدرس ادسنس رو به این آدرس تغییر بدی.
نوع ارسال برای صندوق پستی نباید سفارشی باشه و باید حتما عادی ارسال بشه. در غیر این صورت نمی شه بدون حضور خودتون نامه رو تحویل بگیرین. چک که اومد به صندوق درخواست کن بفرستن ایران.
موفق باشید

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
فکر کنم باید بگردی یک صندوق پستی توی اون کشور پیدا کنی از اینا که نامه ها رو فوروارد می کنن. هزینه زیادی هم نداره. برای خود من هر نامه 10 دلار می شه. بعد صندوق رو به نام صاحب اکانت ادسنس اجاره کنی. بعد آدرس ادسنس رو به این آدرس تغییر بدی.
نوع ارسال برای صندوق پستی نباید سفارشی باشه و باید حتما عادی ارسال بشه. در غیر این صورت نمی شه بدون حضور خودتون نامه رو تحویل بگیرین. چک که اومد به صندوق درخواست کن بفرستن ایران.
موفق باشید

سلام
آخه مشکل این دوستمون فقط دریافت چک نیست!
میخواد چکو نقد کنه و پولو دریافت کنه :) وگرنه شاید گرفتن چک به قول شما زیاد کار مشکلی نباشه.

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
آره. يك بار چك گرفتم تو ايران نقد نشد. منتهي اين بار يه اميدهايي دارم. الان تو پاكستان و مالزي كساني هستند پول رو بگيرن اما طبق قوانين گوگل تغيير كشور به مالزي و پاكستان مستلزم بستن اكانت و بازكردن اكانت جديد هست كه نميدونم پول توي اكانت چي بشه. ترجيح ميدم براي پاكستان يا مالزي اكانت جديد باز كنم به اسم همون شخصي كه اونجا هست خودش نقد كنه ارسال كنه (براي دفعات بعد). فعلاً بحث سر اين 1000 دلار هست.

بالا