• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درگاه بانک ملت

Mirho3ein

Registered User
لایک‌ها
73
سلام به همه من افزونه bank-mellat رو از مخزن وردپرس نصب کردم(همون که سه تا فرم مختلف داره)
اطلاعات ترمینال و نام کاربری و رمز عبور رو هم از به پرداخت گرفتم...
وقتی پرداخت رو میزنم خطای 421 میده...
گفتن مربوط یه IP هستش که حرفشون درست بود...زنگ زدم پشتیبانی IP جدید دادم ولی بازم 421 میده!
گفتن که یه OrderID بدید که بگیم چیکار کنید...الان این OrderID چیه و از کجا پیداش کنم؟؟؟
سپاسگذار

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
سلام orderid همان شماره سفارش هست . (كد سفارش)

Mirho3ein

Registered User
لایک‌ها
73
سلام orderid همان شماره سفارش هست . (كد سفارش)
آخه سایت من فروشگاهی نیست...یه فرم گذاشتم نام ایمیل شماره تلفن مبلغ(خود کاربر وارد میکنه) پرداخت...همین!
اگه شما بتونی کمکم کنی سپاسگذار خواهم بود...

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
آره داداش تو دیتابیس یه فیلدی هست به نام orderID اگر میخوای دسترسی بده برات انجام بدم یا خودت برو به قسمت phpmyadmin

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
وقتی که افزونه نصب میشه یه جدول مربوطه به دیتابیس پرداخت به قسمت دیتابیس وردپرس اضافه میشه اونجا دنبالش بگرد حتماً پیدا میکنی

Mirho3ein

Registered User
لایک‌ها
73
وقتی که افزونه نصب میشه یه جدول مربوطه به دیتابیس پرداخت به قسمت دیتابیس وردپرس اضافه میشه اونجا دنبالش بگرد حتماً پیدا میکنی
تو همونجا رو گشتم ولی مقدارش خالی بود ... انگار ماژول چیزی ثبت نمیکنه...به پرداخت هم میگه که log نیفتاده یعنی انگار ماژول مشکل داره ....شما فرم یا افزونه ای نداری که معتبر باشه یا یدونی کار میکنه؟؟؟

Mirho3ein

Registered User
لایک‌ها
73
من یه فرم میخوام که به درگاه بانک ملت بصورت مستقیم وصل شه...درگاه واسط نمیخوام باشه...مدیریت هم داشته باشه که عالیه

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
آدرس سایتت رو پ خ بزن اگر خواستی براتون اختصاصی طراحی میکنم
کد های و سورس رو از بانک ملت گرفتی ؟
درخواست درگاه دادی از بانک ملت؟

Mirho3ein

Registered User
لایک‌ها
73
آدرس سایتت رو پ خ بزن اگر خواستی براتون اختصاصی طراحی میکنم
کد های و سورس رو از بانک ملت گرفتی ؟
درخواست درگاه دادی از بانک ملت؟

خب دوست عزیز بنا به رسم ادب باید جواب میدادم....ظاهرا اون پلاگینی که از مخزن نصب میکردم مشکلی نداشت...با تماسی که با به پرداخت داشتم (بعد از چند بار جواب دادن یه آقا جواب داد...خانم هاش به شدت بد برخورد و کار نا بلد هستند) گفت ماژول شما مشکل نداره log مینداخته و باید IP دیگه ای براتون ست بشه که انجام داد و خدا رو شکر کار کرد...
سپاسگذارم از وقتی که گذاشتی واسه این تاپیک

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
خب دوست عزیز بنا به رسم ادب باید جواب میدادم....ظاهرا اون پلاگینی که از مخزن نصب میکردم مشکلی نداشت...با تماسی که با به پرداخت داشتم (بعد از چند بار جواب دادن یه آقا جواب داد...خانم هاش به شدت بد برخورد و کار نا بلد هستند) گفت ماژول شما مشکل نداره log مینداخته و باید IP دیگه ای براتون ست بشه که انجام داد و خدا رو شکر کار کرد...
سپاسگذارم از وقتی که گذاشتی واسه این تاپیک
با سلام خیلی خوشحال شدم . امیدوارم موفق و سربلند باشید .

بالا