• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دریافت اطلاعات از IMDB

Farshad_99_1

Registered User
لایک‌ها
186
سلام، برای یک سایت وردپرسی نیاز است تا در صفحه ارسال پست با دادن شناسه IMDB فیلم یا سریال، اطلاعات مورد نظر مثل سال ، کارگردان ، امتیاز ، زمان و ... (اطلاعات خواسته شده در تصویر ضمیمه با کادر قرمز مشخص شدند) را دریافت و در زمینه های دلخواه ایجاد شده با افزونه Advanced Custom Fields و همینطور Taxonomy ها در نظر گرفته شده قرار بده.

فایل های ضمیمه

• tasvir.png
    tasvir.png
    140.6 KB · نمایش ها: 19

Farshad_99_1

Registered User
لایک‌ها
186
از افزونه ها یا API خود سایتش استفاده کن
http://www.wpsolver.com/imdb-plugins/
افزونه های رایگان رو تست کردم منتها هیچکدام دقیقا کار مد نظرم رو انجام نمیدادند.

من میتونم وب سرویس این رو براتون به صورت اختصاصی تولید کنم
از طریق وب سرویس یا پلاگین. فقط باید به شکلی باشه که به سادگی بشه از طریق صفحه ارسال پست با یک فیلد ورودی یا یک صفحه اجاکسی اطلاعات رو از api بگیره و در فیلدها قرار بده.
کسانی که میتونند انجام بدند لطفا شرایط رو ارسال بفرمایند.

Abolfazl.Khazaei

Registered User
لایک‌ها
77
افزونه های رایگان رو تست کردم منتها هیچکدام دقیقا کار مد نظرم رو انجام نمیدادند.

از طریق وب سرویس یا پلاگین. فقط باید به شکلی باشه که به سادگی بشه از طریق صفحه ارسال پست با یک فیلد ورودی یا یک صفحه اجاکسی اطلاعات رو از api بگیره و در فیلدها قرار بده.
کسانی که میتونند انجام بدند لطفا شرایط رو ارسال بفرمایند.

طرز قالب بندی سیستمت چیز جالبی نیست
همه ی این موارد رو داخل زمینه دلخواه لحاظ میکردی بجای Taxonomy با استفاده از یک PHP چند خطی بعد از ارسال پست و اجرا اون صفحه تمام مقادیر به صورت اتوماتیک لحاظ میشد.
ادرس سایتت رو پ.خ کن برام.

Last edited:
بالا