vbd
Registered User
- نوشتهها
- 1,899
- لایکها
- 948
با سلام
من چند وقتی از طرف پرفکت مانی برام ایمیل مشکوک میاد
این ایمیل با آدرس پرفکت مانی فرستاده میشه [email protected]
اما به ایمیلی میاد که من باهاش پرفکت مانی نساختم و همینطور مبلغی رو میگه به حساب شما واریز شد مثلا
همینطور که میبینید اسم یه هایپ اون وسط هست احتمالا هدفش عضو گیری در هایپه ولی چطور با ادرس پرفکت مانی میفرسته
میخوام از شر این ایمیل ها خلاص بشم
12.22.15 13:49 Account Transfer -50.00 Sent Payment: 50.00 USD to account U10630703 from U9014732. . Memo: Shopping Cart Payment. Deposit to upto65 User daftarhyip. - Licensed SCRIPT Double Commision JOIN NOW https://upto65.com/?ref=daftarhyip Batch: 114090179.
***************************************************************************************************************
This is an automated email - Please do not reply.
This mailbox is not monitored and you will not receive a response.
To contact us, login to your PerfectMoney account and send us a message via Internal Mail.
***************************************************************************************************************
(C) 2007-2015 SR & I. All rights reserved.
من چند وقتی از طرف پرفکت مانی برام ایمیل مشکوک میاد
این ایمیل با آدرس پرفکت مانی فرستاده میشه [email protected]
اما به ایمیلی میاد که من باهاش پرفکت مانی نساختم و همینطور مبلغی رو میگه به حساب شما واریز شد مثلا
همینطور که میبینید اسم یه هایپ اون وسط هست احتمالا هدفش عضو گیری در هایپه ولی چطور با ادرس پرفکت مانی میفرسته
میخوام از شر این ایمیل ها خلاص بشم
12.22.15 13:49 Account Transfer -50.00 Sent Payment: 50.00 USD to account U10630703 from U9014732. . Memo: Shopping Cart Payment. Deposit to upto65 User daftarhyip. - Licensed SCRIPT Double Commision JOIN NOW https://upto65.com/?ref=daftarhyip Batch: 114090179.
This is an automated email - Please do not reply.
This mailbox is not monitored and you will not receive a response.
To contact us, login to your PerfectMoney account and send us a message via Internal Mail.
(C) 2007-2015 SR & I. All rights reserved.