• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دریافت رایگان پوسته فروشگاهی داستلند

U3F

Registered User
لایک‌ها
221
dustland-persian.jpg

سلام.

به مناسبت تولد امام زمان واستون یه پوسته فروشگاهی زیبا عالی و سبک رو فارسی سازی کردم که اسمش داستلند هستش و از مخزن پوسته های وردپرس دریافت شده و فارسی سازی کردم که رایگان میتونید نسخه فارسیش رو دریافت کنید. این پوسته برای افزنه ووکامرس طراحی و ساخته شده و دو بخش داره، فروشگاه و وبلاگ. اول اینکه تو تمام بخش های این فروشگاه از ایجکس استفاده شده که مثلا وقتی کاربر نوع پرداخت رو تغییر میده و یا … صفحه بارگذاری مجدد نمیشه. قابلیت شخصی سازی زیادی داره مثلا با یک کلیک میتونید رنگ اصلی پوسته که بنفش هست و من خوشم اومده :دی رو به هر رنگی که دوست دارید تغییر بدید. یه امکان دیگه که به نظرم جالب اومد قابلیت گذاشتن اسلایدر دلخواه و متفاوت تو پست ها و برگه های مختلف هست.

پیش نمایش های کامل هر صفحه رو واستون گذاشتم که میتونید ببینید و بعد دانلود و استفاده کنید!

از امکانات این پوسته فروشگاهی میتونم به:

• رنگ بندی عالی و امکان تغییر آسان آن
  • ریسپانسیو
  • سبک و بهینه بودن
  • امکان قرار دادن اسلایدر در صفحه اصلی
  • نمایش اسلاید های مختلف در پست ها و برگه ها
  • نمایش محصولات مرتبط در صفحه محصول
  • داشتن بخش وبلاگ با ۲ طرح
  • و …
اگه برای پوسته بروزرسانی ای منتشر شد شما میتونید بروزرسانی رو انجام بدید فقط برای احتیاط از فایل rtl.css تو پوشه پوسته و پوشه font-byekan در includes بک آپ تهیه کنید تا اگه بعد از بروزرسانی استایل به هم ریخت فقط این فایل و پوشه رو به پوشه هایی که گفتم برگردونید.

منبع: دریافت رایگان پوسته فروشگاهی داستلند

بالا