• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دریافت رایگان 200 توکن Berminal معادل 10 دلار

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دریافت رایگان 200 توکن Berminal معادل 10 دلار

1- سایتش ادرس اتریوم رو میزارید و کد اکتیو میده بهتون
2- باید اپلیکیشن berminal رو در گوشیتون نصب کنید شمارتون اکتیو کنید که به شماره ایرانم میفرسته کدش رو
3- بعد از نصب اپ رجیستر میکنید و در قسمت ایردراپ کد اکتیو رو میزنید و 200 تا توکن اضافه میشه تو برنامه

لینک ثبت نام :
لینک

توضیحات :
Berminal is an impartial and decentralized cryptocurrency and blockchain information app created and curated by a team of professional and multilingual journalists with experience at CCN, CoinTelegraph, TechCrunch and others. Berm Protocol uses crypto-economics to ensure the fairness of information to an increasingly centralized and manipulated industry.

Berminal is airdropping 200 BERM tokens (~$10) to airdrop participants and 200 BERM tokens (~$10) for every referral. ICO price: 1 BERM = 0.05 USD

How to join?

1. 1. Go to Berminal Airdrop page.
  2. 2. Enter your Ethereum wallet address.
  3. 3. Download Berminal App on Android or IOS.
  4. 4. Open the App and click on ''Create Account''.
  5. 5. Enter your phone number to receive your activation code by SMS.

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
اینا چرا قابلیت برداشت ندارن منکه هرچی ایردراپ عضو شدم حتی اگه توکن داده باشه بعده پایان ایردراپ هم نمیشه برداشتش کرد :general509:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
اینا چرا قابلیت برداشت ندارن منکه هرچی ایردراپ عضو شدم حتی اگه توکن داده باشه بعده پایان ایردراپ هم نمیشه برداشتش کرد :general509:
همشون اینجوری نیستن اکثرا بعد از اینکه فروششون تو Ico تموم شدش میزارن برداشت کنی یا ارسال میکنن
من اکثرا شرکت کردم حدود 3 4 ماهی طول میکشه تا بتونی برداری یا اینکه خودشون به حساب اتریومت واریز کنن

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
اگه شما یا سایرین انقد مطمئنین که اینا پرداختی دارن من یک پیشنهاد براتون دارم. بعنوان نمونه این حتما معادل 5 دلار برای جذب هر زیرمجموعه میده و اگه شما بعد اینکه عضو شدیم نیم یا حتی 0.2 دلار به زیرمجموعه بدین من به شخصه با لینکتون عضو میشم و البته حاضرم بعدی که برداشت معادل 10 دلارش فعال شد بجای نیم دلار یک دلار پس بدم! : ))

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اکثرا واریز خودکار دارن ایردراپ ها

برای بعضی ها خیلی طول میکشه

من یه ایردراپ شرکت کرده بودم ۶ ماه بعد واریز کرد
کوین xin بودش

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
اگه شما یا سایرین انقد مطمئنین که اینا پرداختی دارن من یک پیشنهاد براتون دارم. بعنوان نمونه این حتما معادل 5 دلار برای جذب هر زیرمجموعه میده و اگه شما بعد اینکه عضو شدیم نیم یا حتی 0.2 دلار به زیرمجموعه بدین من به شخصه با لینکتون عضو میشم و البته حاضرم بعدی که برداشت معادل 10 دلارش فعال شد بجای نیم دلار یک دلار پس بدم! : ))
اگر چنین سیستمی داشت که میشد از پول رفرال یه درصدی به خودشون بدم میکردم اینکارو مشکلی نبودش ولی چنین امکانی ندارن اکثر Ico ها
الانم میل خودتون هستش دوست ندارید نزنید

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
اگر چنین سیستمی داشت که میشد از پول رفرال یه درصدی به خودشون بدم میکردم اینکارو مشکلی نبودش ولی چنین امکانی ندارن اکثر Ico ها
الانم میل خودتون هستش دوست ندارید نزنید
همین دیگه ایرانیا حتی حاضر نیستن برای جذب زیرمجموعه ای که بقول خودشون تا چند ماه دیگه ممکنه تا 1000 دلار هم ازش بدست بیارن خرج کنن! البته مطمئنا اگه یک درصدم بخان بدن اینجور مبالغ بالای 1 دلار نمیدن چون تو سایتهای تسک روسی دیدم برای بعضی ایردراپ ها مثه ETHX تبلیغ میشه ولی نهایت 1 روبل برای عضو شدن با لینکشون میدن که شاید معادل 0.01 دلار باشه و اگه اونها ازینجور سایتها درامدی داشتن حتم مبالغ بیشتری برای جذب زیرمجموعه میدادن. درضمن همه دیگه حساب پایر برای انتقال دارن!

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دوستان اگر کسی با لینک من عضو شده این کد رو تو برنامه قسمت invite friends بزنه تا توکن رو بهتون بده
62b17702

بالا