• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دریافت زیرمجموعه مستقیم برای نئوباکس و یا هر سایت کلیکی دیگر

nabi_s

Registered User
لایک‌ها
14
سلام بهترین استراتژی در سایت های کلیکی سعی در جمع آوری زیرمجموعه مستقیم می باشد چرا که نیازی به پرداخت هزینه برای اجاره نمی باشد. اما پیدا کردن زیرمجموعه مستقیم دشواری های مربوط به خودش را دارد.
من سه ماه هستش که دارم با نئوباکس کار می کنم ولی توی این سه ماه فقط تونستم 1 تا زیرمجموعه مستقیم بگیرم ولی با به روش جدید تونستم از دیروز یعنی 2 شنبه 10/6/93 تا همین الان که دارم این پستو می زارم یعنی سه شنبه 11/6/93 ، 8 تا زیرمجموعه مستقیم بگیرم و احساس می کنم این روش بسیار عالی هستش ولی خوب هزینه هایی هم داره.

اینم یه عکس از زیرمجموعه هایی که گفتم از دیروز تا حالا گرفتم

h9uxr0fjjobv8to9aihn.png

حالا هرکی می خواد بدونه باید با لینک من عضو شه. برای عضویت روی بنرهای زیر کلیک کنید.پیشنهادم اینه که توی همش عضو بشین البته می تونین توی یکیش هم عضو بشین انتخاب با خودتونه

بعدش نام کاربریتون توی سایت های بالا و آدرس ایمیلتون رو بزارین من براتون روش رو ارسال می کنم.
فقط یه خواهش دارم اگه واقعا قصد دارین فعالیت کنین ثبت نام کنین خواهش از ثبت نام تنها جهت دریافت روش و بعد بی خیال شدن جدا خودداری فرمائید

اگر هم از قبل عضو هستید بهم پیام بدین براتون ارسال می کنم مشکلی نیست هدف همه پول درآوردنه
با تشکر

Last edited:

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
من عضوم داداش ببخشید ، میشه ارسال کنی واسم ! ممنون

nabi_s

Registered User
لایک‌ها
14
لطفا هر کسی که از قبل عضو هست آدرس ایمیلشو اینجا نزاره برام پیام بزاره و اونجا ایمیلشو بگه اینجا فقط برای اعضای جدید هست

masl8000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام شما توی نؤ باکس از کدوم روش سایت برا درامدزایی استفاده میکنید منتظر جوابتونم اگه اوکی بود منم زیر مجموعه شما برا این میگم من اکثر روشهاشو کار کردم

nabi_s

Registered User
لایک‌ها
14
سلام شما توی نؤ باکس از کدوم روش سایت برا درامدزایی استفاده میکنید منتظر جوابتونم اگه اوکی بود منم زیر مجموعه شما برا این میگم من اکثر روشهاشو کار کردم
توی اولین پست نوشتم که من توی نئوباکس یه سه ماهی هستش که عضو شدم و زیرمجموعه اجاره می کردم البته من یه شارژ اولیه کردم و تونستم 250 تا زیرمجموعه اجاره ای داشته باشم و از زیرمجموعه های هم که اجاره کردم تونستم درآمد داشته باشم ولی از همون اول می دونستم که زیرمجموه مستقیم بهتره حالا هم دارم زیرمجموعه مستقیم جمع می کنم و تا یه چند وقت دیگه هم یه 4 ، 5 روز دیگه می رم سراخ تسک ها

masl8000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
توی اولین پست نوشتم که من توی نئوباکس یه سه ماهی هستش که عضو شدم و زیرمجموعه اجاره می کردم البته من یه شارژ اولیه کردم و تونستم 250 تا زیرمجموعه اجاره ای داشته باشم و از زیرمجموعه های هم که اجاره کردم تونستم درآمد داشته باشم ولی از همون اول می دونستم که زیرمجموه مستقیم بهتره حالا هم دارم زیرمجموعه مستقیم جمع می کنم و تا یه چند وقت دیگه هم یه 4 ، 5 روز دیگه می رم سراخ تسک ها
منظور من جابهاشه نه کلیکی و زیر مجموعه

بالا