• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دریافت مجانی یک کریپتوکارنسی بسیار معتبر

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
خب کل متن رو پاک کردم چون گویا حتی یکی از دوستان هم نبود که موقع ثبت نام کد ریفرال رو پاک نکنه :)
مثل اینکه سایتهای 5 ساتوشی در ساعت طرفدار بیشتری داره :)))

Last edited:

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
منکه نفهمیدم این قراره چقدر بده. اگه کم باشه ارزش نداره اگه زیادم باشه که تا حالا اینجور سایتا هیچکدوم ندادن! قبلا یک سایت بود با هر شماره موبایل و ادرس کیف پول که وارد میکردیم بعنوان نمونه 0.0004 بیت کوین همون روز به کیف پول میریخت ولی این ارزای جدید همه وعده آینده ای نسبتا دور رو میدن : ))

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
منکه نفهمیدم این قراره چقدر بده. اگه کم باشه ارزش نداره اگه زیادم باشه که تا حالا اینجور سایتا هیچکدوم ندادن! قبلا یک سایت بود با هر شماره موبایل و ادرس کیف پول که وارد میکردیم بعنوان نمونه 0.0004 بیت کوین همون روز به کیف پول میریخت ولی این ارزای جدید همه وعده آینده ای دور رو میدن : ))
روز اول برای هر زیرمجموعه 600 توکن بوده و الان 100 هستش من بیشتر برای ریفرال مدنظرمه تا فعالیت در سایت چون فعالیت خاصی نیاز نداره. اینکه کی واریز میکنن رو واقعا نمیدونم و امکان داره حق با شما باشه. ولی از بین تمام این ایردراپها که دیدم یکی از معتبرترین هاست. بیشتر ایردراپ ها و توکن رایگانی که قبلا دیدم مربوط به ارزهایی هست که حتی توی coinmarketcap لیست نشدن . من برای اونا هیچوقت وقت نمیزارم و فکر میکنم در کل این دفعه دوم باشه که ایردراپی توجهم رو جلب کرده ولی در کل حق با شماست و در کل کریپتو همینه .
ثبت نامش کلا 30 ثانیه طول میکشه :)

بالا