• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دریافت مجوز برای سایت بازی های آنلاین فلش؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
درود
با توجه به فیلتر شدن سایت ما و اینکه از ما درخواست مجوز از بنیاد بازی های رایانه ای کردن می خواستم بپرسم کسی تابحال برای سایت بازی فلش یا سایت دانلود بازی مجوز گرفته؟
نحوه گرفتن این مجوز به چه صورت هست؟
توی سایت ebazi.org فرم مجوز مرتبط با موضوع سایت ما وجود نداره:
1 مجوز ساخت بازی‌های رایانه‌ای
2 مجوز برگزاری مسابقات بازی رایانه ای به همراه دستورالعمل مربوطه
3 فرم درخواست مجوز مؤسسه فرهنگی و هنری تک منظوره بازی رایانه ای به همراه ضوابط و مقررات مربوطه
4 فرم درخواست تأسیس فروشگاه مجازی به همراه ضوابط و مقررات مربوطه

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
وقتی بازی فلش تحت وب جز اون سه بند نیست یعنی نیازی به ارائه و اخذ مجوز نبوده یا از قلم افتاده.

اما اینکه این مساله رو به فیلترینگ اعلام کنید و اونها قبول بکنند مساله ی بعدی ماهیت بازی های فلش هست. دانلود بازی با اجرای بازی تحت وب خیلی فرق میکنه.
اینو باید شفاهی به فیلترینگ توضیح بدی که سازنده ی بازی مدنظر نیستی. و قرار نیست از اجراش هم کسب درآمد کنی.
به نظرم بازی هایی که توش دختر و این چیزا هم هست موقتا بردار....

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
وقتی بازی فلش تحت وب جز اون سه بند نیست یعنی نیازی به ارائه و اخذ مجوز نبوده یا از قلم افتاده.

اما اینکه این مساله رو به فیلترینگ اعلام کنید و اونها قبول بکنند مساله ی بعدی ماهیت بازی های فلش هست. دانلود بازی با اجرای بازی تحت وب خیلی فرق میکنه.
اینو باید شفاهی به فیلترینگ توضیح بدی که سازنده ی بازی مدنظر نیستی. و قرار نیست از اجراش هم کسب درآمد کنی.
به نظرم بازی هایی که توش دختر و این چیزا هم هست موقتا بردار....

کل دسته بندی بازی های دخترانه رو برداشتم باز همین حرفو زدن. انگار می خوان سایت بسته بمونه توی قسمت پرس و جو جوابی نمی دن، هیچ سایتی هم به جز سایت ما این مشکلو نداره فقط ما هستیم.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
زیاد بهشون گیر نده.
اگر چیزی که گفتم بهشون توضیح دادی و محتوای مجرمانه نداری، پس نمیخوان بازی فلش کلا باشه.
چون تا اونجا که من یادم میاد سرویس های معروف بازی دنیا در ایران فیلتره. بیش از 2 ساله! حتی بازی های کاملا بچه گانه.

یک هفته صبر کن و بگو سایت من محتوای مجرمانه نداره + در بندهای قوانین ذکر نشده بازی آنلاین مجوز میخواد. اگر توجه نکردند باید از سمت اون ebazi.org اقدام کنی
و ازشون نامه امضا شده بگیری که سایت یاد شده نیاز به مجوز جهت فعالیت ندارد. و به فیلترینگ نشون بدی کوتاه بیان.

این نکته خیلی مهمه که بدونی دلیل فیلتر بودن محتوای مجرمانه ست یا عدم وجود مجوز. اینو باید اعلام کنند شما بدونی تکلیفت چیه. و نداشتن مجوز بهانه ای نباشه.

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
زیاد بهشون گیر نده.
اگر چیزی که گفتم بهشون توضیح دادی و محتوای مجرمانه نداری، پس نمیخوان بازی فلش کلا باشه.
چون تا اونجا که من یادم میاد سرویس های معروف بازی دنیا در ایران فیلتره. بیش از 2 ساله! حتی بازی های کاملا بچه گانه.

یک هفته صبر کن و بگو سایت من محتوای مجرمانه نداره + در بندهای قوانین ذکر نشده بازی آنلاین مجوز میخواد. اگر توجه نکردند باید از سمت اون ebazi.org اقدام کنی
و ازشون نامه امضا شده بگیری که سایت یاد شده نیاز به مجوز جهت فعالیت ندارد. و به فیلترینگ نشون بدی کوتاه بیان.

این نکته خیلی مهمه که بدونی دلیل فیلتر بودن محتوای مجرمانه ست یا عدم وجود مجوز. اینو باید اعلام کنند شما بدونی تکلیفت چیه. و نداشتن مجوز بهانه ای نباشه.

از وقتی که گذاشتید خیلی ممنونم.
لطف کردید.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
موندم اون شماره تلفن همراه تو قسمت تماس با مای فیلتیرنگ چیههه :eek::eek::eek::eek:

بالا