• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دریافت محصول از کمپانی کیونت(کمک خیلی حیاتی)

rahseparan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،من نیاز به یه کمک خیلی فوری و حیاتی راجع به چگونگی دریافت محصول از کمپانی کیونت(کوئست اینترنشنال)دارم..خواهشا کمکم کنید..
ممنونم

haghaninasab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه برادر جان سر کاری نیست و دوستان بی اطلاع هستند .
شما با ایمیل من تماس بگیرید
paradishell @ yahoo.com
یا در مسنجر ادد کنید
id: paradishell

arvin11

Registered User
لایک‌ها
0
سرکاری عزیز

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
تسلیت عرض میکنم

haghaninasab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برادر من تا حالا محصول بیشتر از سه هزار نفرو اوردم برو تحقیق کن بعد پست بده عزیز

Gripen

Registered User
لایک‌ها
27
من نیاز به یه کمک خیلی فوری و حیاتی راجع به چگونگی دریافت محصول از کمپانی کیونت(کوئست اینترنشنال)دارم..خواهشا کمکم کنید..
ممنونم

برادر من تا حالا محصول بیشتر از سه هزار نفرو اوردم برو تحقیق کن بعد پست بده عزیز

چیز دیگه ای لازم نیست!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

ممکنه اورده باشی!

ولی محصولی که مثلا بابتش از خریدار 1 میلیون گرفتی 200 تومن بیشتر ارزش نداره موقع فروش!:D

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
سال 90 شد هنوز یه سریا میرن تو اینکارا نمیدونم واقعآ چرا؟
سال 83 ما تو این تشکیلات بودیم گوز پیچ شدیم اومدیم بیرون سال 90 هست ولی بازم ول کن این چرت و پرتا نیستن ملت

تاپ لیدر

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز ( افراد بی اطلاع ) اگه می خواهید از کمپانی کیونت ، چگونگی درآمدزایی در آن و نحوه کار در آن اطلاعات بیشتری کسب کنید به یکی از لیدران این کمپانی که در سر تا سر ایران موجود هستند مراجعه کنید .

لطفا الکی شعار اشتباه ندید .

هر وقت رفتید و دیدید بعد دیده ها و شنیده های خود را با هم مقایسه کنید . ( از رو شنیده ها تصمیم نگیرید )

عشق است کیونت ( درود بر لیدران کیونت )

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دوستان عزیز ( افراد بی اطلاع ) اگه می خواهید از کمپانی کیونت ، چگونگی درآمدزایی در آن و نحوه کار در آن اطلاعات بیشتری کسب کنید به یکی از لیدران این کمپانی که در سر تا سر ایران موجود هستند مراجعه کنید .

هر وقت رفتید و دیدید بعد دیده ها و شنیده های خود را با هم مقایسه کنید . ( از رو شنیده ها تصمیم نگیرید )

تاپ لیدر که میگن شومایی؟ تیم عقاب؟ :lol: بروووو... برو *&#$ خودتی :D هر کسی خواست در مورد این عوضی ها بیشتر بدونه کوئست+تیم عقاب را سرچ کنه تو گوگل، واو به واو اتفاقاتی که برای پرزنت شده هایی مثل من میوفته را یه سری نوشته ان تو وبلاگاشون.

پ.ن: راستی شوما میدونی q-tel چیه؟

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359

وای خدا من چقدر خندیدم....بب ما یه عمریه کارمون تو پی ال ان اینترستو و گلد ماینو کوئست بود..از 84تا 87 کار کردیم اما اخرش پرت شد ...حالا شما اومدی و میگی .... :D دوست عزیز تو ایران جواب نمیده..وسلام..جمش کنید خواهشا :D
بدرود

بالا