• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دریافت پوسته وردپرس با نام مطبوعات پاک

U3F

Registered User
لایک‌ها
221
cleanpress-persian.jpg

سلام.

خوب مدتی بود که وقت نمیشید پوسته رایگان فارسی سازی کنم و تو وردپرس ساز قرار بدم. این پوسته رو چند روز پیش کاراش رو انجام داده بودم و امروز این پوسته وردپرس رو منتشر میکنم. اسم این پوسته CleanPress یا همون مطبوعات پاک هستش که یک قالب بسیار خوب و کاربردی با قابلیت کلیدی ریسپانسیو و همچنین تنظیمات قالب برای نمایش سایدر در سمت چپ یا راست و امکانات دیگر… این پوسته دارای یک اسلایدر هم هست که شما میتونید از قسمت تنظیمات این پوسته وردپرس تصویر لینک و توضیحات رو وارد کنید. رنگبندی زیبا هم یکی دیگه از ویژگی های خوب این قالب هست. شما تو تنظیمات این پوسته به بخش های زیر دسترسی دارید + تنظیمات این پوسته وردپرس نیز فارسی سازی شده تا شما عزیران مشکلی نداشته باشید:

cleanpress-setting.jpg

برخی از ویژگی های این پوسته وردپرس:
  • ریسپانسیو
  • سبک و بهینه
  • دارای بخش تنظیمات فارسی
  • دارای اسلایدر با امکان اضافه کردن توضیح و لینک
  • سایدربار با قابلیت کنترل چپ چین یا راست چین
  • دارای 2 فهرست(منو) با قابلیت قرار دادن زیر منو
  • دارای 4 ابزارک در قسمت های مختلف پوسته
  • دارای قسمت ساختار برای ارسال پست معمولی یا ویدیو
  • و …
برای دانلود وارد دریافت پوسته وردپرس با نام مطبوعات پاک بشید

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
مرسی به شما که بین این همه کلاه بردار توی سایت که قالب رایگان دانلود می کنن و واسه فروش می گذارن ، شما صادقانه قالب را برای دانلود رایگان قرار دادی. ممنون ، یک تشکر هم ارسال شد براتون.

U3F

Registered User
لایک‌ها
221
مرسی به شما که بین این همه کلاه بردار توی سایت که قالب رایگان دانلود می کنن و واسه فروش می گذارن ، شما صادقانه قالب را برای دانلود رایگان قرار دادی. ممنون ، یک تشکر هم ارسال شد براتون.

منم میخواستم برا فروش بزارم :D 5ت ! اما نظرم عوض شد دیدم چیز خاصی نبود جز اسلایدرش که مشکل داشت فیکس کردم

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
آخه عزیز من ؛ وقتی یک سایت رایگان گذاشته ، شما دانلود کنی و بفروشی ؛ آیا این حق است ؟ کلاه برداری نیست ؟

U3F

Registered User
لایک‌ها
221
دوست عزیز شما زحمتی که برای برگردوندن به فارسی کشیده میشه رو حساب نمیکنی ؟ من گفتم
دیدم چیز خاصی نبود جز اسلایدرش که مشکل داشت فیکس کردم
اگه کار زیاد داشت رایگان منتشر نمیکردم. بعد شما فک میکنی این پوسته هایی که تو تم فُرست هست رو میان میخرن بعد فارسی میکنن ؟

در کل ممنون واسه نظرت

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
خب ، بگو فارسی کردی ؛ پس زحمت کشیدی براش ، این فرق داره. من فکر کردم همینو فارسی دانلود کردی بعد برای فروش گذاشتی. اگه فارسی سازی کردی ، پس سرویس داری می دی و حقه که پول بگیری. پس کلا ممنون که رایگان ترجمه و منتشر کردی.

• Like
Reactions: U3F
بالا