• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دریافت کارت شارژ رایگان با عضویت در نئوباکس neobux با لینک داده شده!کسب درآمد از اینترنت

Neobux4iranian

Registered User
لایک‌ها
53
سلام خدمت همه ی برادران و خواهران و دوستان

هیچ نیازی به تغریف و توسیف سایت نئوباکس نیست تقریبا همه ی افرادی که توی کار کسب درآمد اینترنتی هستند حتما اسم نئوباکس رو شنیدند یا امتحان کردند . سیسمتی که در دراز مدت مطمئنن درآمد خوبی میشه ازش درآورد.

خودم حدود 3 سال قبل عضوش بودم و بیش از 1 سال و نیم توش کار کردم ولی دیگه بیخیالش شدم و .....بعد چند سال دوباره تصادفی با این سایت برخورد کردم و بعد بیش از 6 سال برام خیلی جالب بود که نه تنها اسپم نشده بلکه به صورت غیر قابل باوری گسترده تر هم شده و اعضای بسیار زیادی داره با چند تا سرچ ساده میتونید توضیحان بیشترش رو از سیل وبسایتهای ایرانی و خارجی ببینید . راههای زیادی واسه کسب درآمد از این وبسایت وجود داره که دوستان میتونند خودشون بررسی کنند.

خوب روشی که من باهاش با نئوباکس کار میکنم شاید فرق داشته باشه چون نه حوصله مینی جاب و نه حوصله تسک اینا رو دارم . تنها راهی که من ازش استفاده میکنم از زیرمجموعه ها ی اجاره ای هست و حالا می خوام چند تا زیر مجموعه مستقیم هم داشته باشم واسه این کار هم کسانی که از طریق لینک من عضو بشند و زیرمجموعه من بشند علاوه بر اینکه خودشون میتونند از این سایت کسب درآمد کنند جهت قدردانی و تشکر بابت وقتش کارت شارژ 1000 تومنی و 2000 تومنی هر ماهه بهشون تقدیم میکنم .

به طور خلاصه فقط بگم که کسانی که زیر مجموعه من هستند هر بار که روی تبلیغات خاص (fix) کلیک میکنند واسه من هم حساب میشه و هر روز از هر زیر مجموعه مبلغی به من میرسه - خوب این رو هم بگم که من عضو Golden و Ultimate هستم - بنابر این دادن کارت شارژ از جیب خودم نیست در واقع و زحمتی هست که خودشون میکشند.

خوب الان اصل موضوع اولش در نظر داشتم کارت شارژ رو همون لحظه که کسی زیر مجموعه من شد بهش بدم بعد متوجه شدم که متاسفانه این روش کار نمیکنه چون بیشتر افراد(دور از شما!) فقط عضو میشند که کارت شارژ رو بگیرند و تموم:

من کارت شارژ رو به تعداد کلیک روزانه که شما انجام میدید(فقط تبلیغات FIX ADVERTISEMENT) که هر روز 4 عدد میده ، میدم(هر تبلیف حدود 25 ثانیه وقت میره یعنی هر روز کمتر از 2 دقیقه) - واسه 60 کلیک یک کارت شارژ 1000 تومنی میدم
کسانی که فعال باشند و در آینده بخواند به عضو طلائی و نامحدود تبدیل شند کمک میکنم (مبلغی رو من متحمل میشم)

لینک ثبت نام در امضام هستش موقع ثبت نام حتما باید از اون لینک استفاده کنید که زیرمجموعه من بشید

خوب آخر کلام دوستان لطفا نظر کارشناسی ندند کسانی که میحواند زیر مجموعه من بشند در خدمتم کسانی هم که نمیخواند خوب خودشون میدونند

سئوالی بود در خدمتم

موفق باشید!

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
فکر می کنم اگر به جای کارت شارژ،یه استراتژی خوب درباره ریسایکل کردن و... به کسانی که زیرمجموعه تون میشن بدید،هم به نفع شما خواهد بود،هم زیرمجموعه هاتون. :)

Neobux4iranian

Registered User
لایک‌ها
53
من در خدمتم و مطمئن باشید اگه که بدرد نمیخورد من دوباره عضو نمی شدم.

بالا