mohandes_pelasizadeh
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 57
- لایکها
- 6
با سلام و خسته نباشید دوستان عزیز امروز سایتی رو برای شما معرفی میکنم که به صورت کاملا اتوماتیک روزانه 60 هزار ساتوشی در حالت رایگان میده و مینیموم برداشتشم 0.005 هست یعنی هفت روز او نیم میتونیم برداشت بزنیم این سایت چهار حالت ارتقا داره که بازم نسبت به قیمت هاش به صرفه هست حتی دوستان میتوانند هر لحظه پرداختی های این سایت رو هم مشاهده کنند.
اینم لیست ارتقا دادن با تصویر که مشاهده میکنید . البته توجه کنید که برای ما اگر ارتقا v1.1 رو هم در نظر بگیریم روزانه صدو بیست هزار ساتوشی داریم که ارتقاش هم انچنان خرجی نداره و هر سه روز او نیم برداشت بزنیم .
توجه کنید v 1.0 خود سایت پیش فرض داره که همیشگی هم هست اما روزانه 60 هزار ساتوشی میده
تنها کاری که دوستان باید بکنند اینه که وقتی وارد سایت شدند فقط شماره حساب بیت کوئین خودشون رو کپی کنن و login رو بزنن مطابق شکل زیر
اول مرحله یک و بعد دو
خوب بعد از این کار مشاهده میکنید هر ثانیه دو ساتوشی که جمعا در هر روز میشه 60 هزار ساتوشی برای شما جمع آوری میشود .
توجه داشته باشید دوستان تا زمانی که سایت باز هست میتونه براتون درامد کسب کنه اگر ببندید خارج میشه اگر مصرف برق یا کامپیوتر شما داغ میشه پیشنهاد میکنم با تبلت یا مبایل این کارو بکنید .
جهت ورود به سایت روی لینک زیر کلیک نمایید سوالی بود در خدمتتون هستم با تشکر .
لینک
اینم لیست ارتقا دادن با تصویر که مشاهده میکنید . البته توجه کنید که برای ما اگر ارتقا v1.1 رو هم در نظر بگیریم روزانه صدو بیست هزار ساتوشی داریم که ارتقاش هم انچنان خرجی نداره و هر سه روز او نیم برداشت بزنیم .
توجه کنید v 1.0 خود سایت پیش فرض داره که همیشگی هم هست اما روزانه 60 هزار ساتوشی میده
![unw3_100.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fuupload.ir%2Ffiles%2Funw3_100.jpg&hash=35015c6e4f57519ce06bec42715ace20)
تنها کاری که دوستان باید بکنند اینه که وقتی وارد سایت شدند فقط شماره حساب بیت کوئین خودشون رو کپی کنن و login رو بزنن مطابق شکل زیر
اول مرحله یک و بعد دو
![m44x_159951.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fuupload.ir%2Ffiles%2Fm44x_159951.jpg&hash=ead8e730eee508523edd2649c51d35d7)
خوب بعد از این کار مشاهده میکنید هر ثانیه دو ساتوشی که جمعا در هر روز میشه 60 هزار ساتوشی برای شما جمع آوری میشود .
توجه داشته باشید دوستان تا زمانی که سایت باز هست میتونه براتون درامد کسب کنه اگر ببندید خارج میشه اگر مصرف برق یا کامپیوتر شما داغ میشه پیشنهاد میکنم با تبلت یا مبایل این کارو بکنید .
جهت ورود به سایت روی لینک زیر کلیک نمایید سوالی بود در خدمتتون هستم با تشکر .
لینک
Last edited: