• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در ادامه ی forum قبلی

EricRoyal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1.آیا مشکلاتی که در مورد V3i گفته شد(به جز آنتن دهی) صحت داره؟ البته چیزای دیگه ای مثل محدودیت یک دقیقه ای ضبط صدا . کیفیت بسیار پایین mp3 player و... هم بود! و آیا با وجود این مشکلات بازم گوشی مناسبی واسه خریدن هستش؟
2.سیمبین به طور دقیق چیه؟ و وجود یا عدم وجودش چه قدر در محاسن یک گوشی تاثیر داره؟
3.قیمت N71,N92,P990 الان چه قدر هست؟و نظرتون راجع به N90 چیه؟همینطور A1000 و A1010 از موتورولا؟ و همینطور گوشیهایimate در همون رنج 500.000 به پایین؟
مرسی اگه این سوالهامم جواب بدید...

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
1.v3i گوشی خیلی عالی ایه ولی برای جوانها توصیه نمیشه چون از نظر مولتی مدیا ضعیفه ولی در مکالمه حرف آخر رو میزنه
2.سیمبین امکان برنامه ریختن رو موبایل رو به طور خلاصه به شما میده گوشی که سیمبین نیست برنامه یا نداره یا خیلی سخت گیر میاد یا برنامه هاش متنوع نیست. اگر برنامه برات مهمه انتخاب اول گوشی سیمبینیه
3.imate ها برای مکالمه خوب نیستند اکثرا هم دوربین خوبی ندارند. من توصیه نمیکنم. گوشی های سیمبینی هم که میتونم به شما معرفی کنم اینهاست سیبین 8: 6681-n72 - n70 و سیمبین 9: n91-n71-n80-e60-e61, e70
بستگی به پولتون داره!
n71 حدودا 440 فکر کنم

بالا