• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در ام تي چجوري تعداد زيادي كامنت رو پاك كنيم؟

ladybug

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا شما ميدونين اين MT Black list ها چي هستن ؟ اگر نميدونين يه سرچ بكنين تو گوگل كلي ازش رو پيدا ميكنين !
آقا اينا پدر منو در آوردن ! يه سري روبوت هستند كه كلي كامنت ( معمولا با عناوين سكسي و ....) رو ميزنه تو وبلاگهاي سايت من. :(
من اصلا سايتم يك كلمه از اينها توش نيست :eek: اصلا كاربري ديگه اي داره
دفعه اول 10 - 20 تا بيشتر نبود. دفعه دوم حدود 50-60 تا و اين دفعه بالاي 200 تا كامنت پاك كردم.
دو تا سوال :
1 - راهي براي بستن كامنت هاي يك وبلاگ(بصورت كلي - نه بصورت موردي اين پست و اون پست) وجود دارد ؟
2 - چه راهي براي پاك كردن تعداد زيادي كامنت وجود داره ؟ ( تا جايي كه من گشتم تو كامنت ها نميشه سرچ كرد :( )

در ضمن اين روبوت ها كه عرض كردم همش IP شون عوض ميشه و نميشه با بستن IP جلوشونو گرفت.
:eek:

اگر كمكي از دستتون بر مياد لطفا به من كمك كنين چون فكر كنم دفعه ديگه بايد بالاي 1000 تا كامنت پاك كنم ! :eek:

مرسي ;)

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از ladybug :
سلام
آقا شما ميدونين اين MT Black list ها چي هستن ؟ اگر نميدونين يه سرچ بكنين تو گوگل كلي ازش رو پيدا ميكنين !
آقا اينا پدر منو در آوردن ! يه سري روبوت هستند كه كلي كامنت ( معمولا با عناوين سكسي و ....) رو ميزنه تو وبلاگهاي سايت من. :(
من اصلا سايتم يك كلمه از اينها توش نيست :eek: اصلا كاربري ديگه اي داره
دفعه اول 10 - 20 تا بيشتر نبود. دفعه دوم حدود 50-60 تا و اين دفعه بالاي 200 تا كامنت پاك كردم.
دو تا سوال :
1 - راهي براي بستن كامنت هاي يك وبلاگ(بصورت كلي - نه بصورت موردي اين پست و اون پست) وجود دارد ؟
2 - چه راهي براي پاك كردن تعداد زيادي كامنت وجود داره ؟ ( تا جايي كه من گشتم تو كامنت ها نميشه سرچ كرد :( )

در ضمن اين روبوت ها كه عرض كردم همش IP شون عوض ميشه و نميشه با بستن IP جلوشونو گرفت.
:eek:

اگر كمكي از دستتون بر مياد لطفا به من كمك كنين چون فكر كنم دفعه ديگه بايد بالاي 1000 تا كامنت پاك كنم ! :eek:

مرسي ;)
بينيد مشاهير اينجا و هم تو بلغان تولز روش كار رو گفته بگردي پيدا مي كني ;)

ladybug

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسي. فكر كنم همينه. چكش ميكنم.
متشكر
;)

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوست عزيز بهترين راه بستن كامنتهاي قديمي بعد از مدتي هستش كه من در يك مقاله به صورت كامل توضيح دادم.
لينكش هم:
http://tools.bolghan.com/archives/000288.html
اون مقاله اي كه نويد خان نوشتند كامنتها رو فيلتر مي كنه.

ladybug

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسي طاها جان. ;)
منظور از فيلتر اين هست كه از جاهاي خاصي نميزاره كامنت بخوره درسته؟
در ضمن من سوال ديگري هم داشتم :
چجوري ميشه تعداد زيادي كامنت رو با هم ديد و يا پاك كرد. تو صفحه manage weblog كه فقط 5 تا جديد هست و اگر تعداد هم بالا باشه رفتن و پاك كردن تك تك entry ها مقرون به صرفه نيست.
باز هم تشكر.
:)

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از ladybug :
مرسي طاها جان. ;)
منظور از فيلتر اين هست كه از جاهاي خاصي نميزاره كامنت بخوره درسته؟
در ضمن من سوال ديگري هم داشتم :
چجوري ميشه تعداد زيادي كامنت رو با هم ديد و يا پاك كرد. تو صفحه manage weblog كه فقط 5 تا جديد هست و اگر تعداد هم بالا باشه رفتن و پاك كردن تك تك entry ها مقرون به صرفه نيست.
باز هم تشكر.
:)
منظور فیلتر کردن لغات خاص هست!!

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
همانطوری که مهرداد عزیز گفتند فیلتر کردن به این صورت هستش که اگر در کامنت از لغات خاصی به کار رفته باشه آنرا فیلتر میکنه. البته من این روش رو امتحان نکردم ، فقط اون روشی که خودم نوشتم امتحان کردم که خیلی هم بهم کمک کرده.

saberioon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از روش فيلتر استفاده كردم فقط يك مشكلي داره و اين كه بعد از اينكه پينگهاي نامطلوب داخل كامنتها نوشته بشه بعد ميتواني آنها را پاك كني و اگر هم از روش ارسال كامنتها به نويسندگان استفاده ميكني متاسفانه يك دفعه مي بيني حدود 200 تا 300 تا پينگ نامطلوب تو باكس ميلت هستند و خيلي از فضاي باكس ميلت را گرفتند

بالا