• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در باره ی کت استیونس و مایکل جکسون

وضعیت
موضوع بسته شده است.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آره ... فقط یه مدت رفته بحرین
51.gif
... بعد سریع از توش شایعه دراوردن که مسلمون شده ...
302.gif

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
این خواننده استیونس ، رسما دیوانه شده !!
پیش از مسلمان شدن و پس از مسلمان شدنش را مورد بررسی قرار دهید تا متوجه منظورم بشوید .

AzhyDehAk

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
2
وقتي يوسف اسلام شد رو نمي دونم...ولي به نظرم وقتي كت استونس بود, يكي از بهترين و پر احساس ترين خواننده هاي سبك راك بود.
شما رو چه حسابي مي گي ديونه بوده؟:blink:

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من مسلمانش را دیدم ، دیوانه است !! باور کنید !!

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی.
به نظر من هم نباید زیاد سالم باشه اوضاع دماغیش.
اولا بگم که من یک فن دو آتشه کت استیونس هستم (امضا رو دارین؟!!) واقعا یک تراژدی گریه داره. یکی نیست بگه خب مسلمون می خوای بشی بشو به خودت مربوطه, ولی چرا اون موسیقی جادویی ت رو گذاشتی کنار؟ خب مسلمون می شدی بازم یک چیزی مثل Wild World می خوندی!!!
واقعا حیف شد. البته موسیقی ای که نداشت. خیلی پاپ بود. ولی ترانه های فوق العاده لطیف و به یاد موندنی ای ساخت.
کلا خیلی حیف شد. من عکس خودش رو با دو تا دخترش دیدم توی عربستان. گریه دار بود!!! شاخ و دم که نداره دیوونگی!!!

الان دارم Sad Lisa رو گوش می کنم....

keykavoos

Registered User
لایک‌ها
267
به نقل از saheljunior :
دوست عزيز مايكل مسلمان نشده ..اون آهنگ نيمه عربي به اسم Give thanks to Allah رو يه كسي از افريقاي جنوبي به اسم zain bikha خونده و فقط صداش شبيه به مايكله..البته الان در بحرين زندگي مي كنه و اين دليل بر مسلمان بودنش نيست

ممنون از راهنمایی تون
البته این موضوع رو شنیده بودم اما تا حالا تکذیبیه ای از مایکل ندیده بودم که این هم برام تعجب آور بود!

keykavoos

Registered User
لایک‌ها
267
به نقل از rezadignity :
این خواننده استیونس ، رسما دیوانه شده !!
پیش از مسلمان شدن و پس از مسلمان شدنش را مورد بررسی قرار دهید تا متوجه منظورم بشوید .

چرا دیوونه؟ اسلام آوردن که دیوونگی نیست!
قبل از اسلام آوردن هم آهنگ هاش خوب بود بعدش هم خوبه. درسته که تغییر داشته اما بد نشده. فقط سبکشو عوض کرده. شاید صلاح رو در این می دیده! البته بعدی هارو فقط از صدا سیما شنیدم! میتونید به دستم برسونید؟

راستی از مسلمون شدنش چی دیدی؟ میتونی برسونی؟

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دیوانه که شاخ و دم ندارد .

شما تفاوت ظاهری و اخلاقی اش را با دوره پیشین مقایسه کنید .

AzhyDehAk

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
2
به نقل از keykavoos :
ممنون از راهنمایی تون
البته اين موضوع رو شنيده بودم اما تا حالا تکذيبيه ای از مايکل نديده بودم که اين هم برام تعجب آور بود!

اين خبر كاملا شايعه بود. در همون زماني كه مايكل براي محاكمه به جرم تجاوز به دادگاه رفته بود New York Post (فكر مي كنم) براي اولين بار اين خبر رو منتشر كرد. New York Post اعلام كرد مشوق اصلي مايكل براي گرايش به اسلام برادرش Jermaine بوده كه در سال 1989 مسلمان شد. همين برادر بود كه سال گذشته Leonard F. Muhammad از انجمن Nation of Islam رو به Michael معرفي كرد.
به نظر من اين فقط يه جور حقه حقوقي بود. در واقع اين حركت درست مدت كوتاهي قبل از كشيده شدن پاي مايكل به دادگاه انجام شد....چرا؟ تا از اين بهانه تبليغاتي استفاده بشه كه مايكل داره قرباني يك برنامه نژادپرستانه ضد اسلامي ميشه. در واقع اونها تلاش داشتن تا محاكمه مايكل رو به صورت وارونه جلوه بدن و افكار عمومي رو منحرف كنن.
البته سفر مايكل جكسون و اقامت طولاني در بحرين هم به اين شايعات دام زده. البته گويا با سفر به بحرين قضيه تا حدودي هم جدي شد و بعيد نيست كه واقعا چنين خبري به طور رسمي اعلام بشه. به خصوص بعد از حرف هايي كه Michael بر عليه يهودي ها زد و اونها رو به زالو تشبيه كرد. حتي يه عده گفتن قراره تو كشورهاي عربي مسجد هم بسازه.
ولي تنها چيزي كه به طور قطع ميشه گفت اينه كه همه اين حرفها در حد شايعه بوده و هنوز هيچ خبر رسمي در تاييد شايعات منتشر نشده. به گزارش سايت CNN مايكل و وكيلش قضيه مسلمان شدنش رو تكذيب كردن. حتي جمعيت Nation of Islam هم داشتن هر نوع ارتباط مستقيمي با مايكل جكسون رو منكر شده. البته اين تكذيبيه ها درست زماني منتشر شد كه دادگاه حكم به برائت صادر كرد و به گفته اقاي Mark Geragos وكيل Michael Jackson همه چيز تحت كنترل دراومد.

keykavoos

Registered User
لایک‌ها
267
به نقل از AzhyDehAk :
اين خبر كاملا شايعه بود. در همون زماني كه مايكل براي محاكمه به جرم تجاوز به دادگاه رفته بود New York Post (فكر مي كنم) براي اولين بار اين خبر رو منتشر كرد. New York Post اعلام كرد مشوق اصلي مايكل براي گرايش به اسلام برادرش Jermaine بوده كه در سال 1989 مسلمان شد. همين برادر بود كه سال گذشته Leonard F. Muhammad از انجمن Nation of Islam رو به Michael معرفي كرد.
به نظر من اين فقط يه جور حقه حقوقي بود. در واقع اين حركت درست مدت كوتاهي قبل از كشيده شدن پاي مايكل به دادگاه انجام شد....چرا؟ تا از اين بهانه تبليغاتي استفاده بشه كه مايكل داره قرباني يك برنامه نژادپرستانه ضد اسلامي ميشه. در واقع اونها تلاش داشتن تا محاكمه مايكل رو به صورت وارونه جلوه بدن و افكار عمومي رو منحرف كنن.
البته سفر مايكل جكسون و اقامت طولاني در بحرين هم به اين شايعات دام زده. البته گويا با سفر به بحرين قضيه تا حدودي هم جدي شد و بعيد نيست كه واقعا چنين خبري به طور رسمي اعلام بشه. به خصوص بعد از حرف هايي كه Michael بر عليه يهودي ها زد و اونها رو به زالو تشبيه كرد. حتي يه عده گفتن قراره تو كشورهاي عربي مسجد هم بسازه.
ولي تنها چيزي كه به طور قطع ميشه گفت اينه كه همه اين حرفها در حد شايعه بوده و هنوز هيچ خبر رسمي در تاييد شايعات منتشر نشده. به گزارش سايت CNN مايكل و وكيلش قضيه مسلمان شدنش رو تكذيب كردن. حتي جمعيت Nation of Islam هم داشتن هر نوع ارتباط مستقيمي با مايكل جكسون رو منكر شده. البته اين تكذيبيه ها درست زماني منتشر شد كه دادگاه حكم به برائت صادر كرد و به گفته اقاي Mark Geragos وكيل Michael Jackson همه چيز تحت كنترل دراومد.

واقعا از راهنمایی تون ممنونم! راستی اگه بگید این قضایا چه سالی اتفاق افتاده بیشتر ممنون میشم
در واقع چون علاقه ای به مایکل جکسون ندارم و نوع موسیقی اش پیگیر اخبار نبودم اما چون از اول به خبر شک داشتم فکر کردم اینجا می شه صحتش رو فهمید. اشتباه هم نکردم!

AzhyDehAk

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سال گذشته...ولي ماه دقيقا يادم نيست...فكر مي كنم مي و جون بود.:f34r:

سلمان 313

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rezadignity :
من مسلمانش را دیدم ، دیوانه است !! باور کنید !!
از چه نظر ؟ :)
ظاهرا شما مسلمان نیستید ... خوب نباشید ، چرا توهین می کنید ؟

کت استیونز در اوج شهرت خود مسلمان شد ، چون حقیقت برای او ارزش داشت ... شما هنوز خیلی راه دارید که به کمال او برسید . کت استیونز را خیلی دوست دارم ، چون به سلمان فارسی بسیار شبیه است ... ، باهوش ، واقع بین ، عملگرا ، و تلاشگر ...

او هم اکنون به طور بسیار فعالی مشغول مجاهدت است ... و مؤسسه و مدرسه ای معروف در انگلیس مدیریت می کند و بطور عمیقی اسلام را تعلیم می دهد .

easter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به نقل از سلمان 313 :
از چه نظر ؟ :)
ظاهرا شما مسلمان نیستید ... خوب نباشید ، چرا توهین می کنید ؟

کت استیونز در اوج شهرت خود مسلمان شد ، چون حقیقت برای او ارزش داشت ... شما هنوز خیلی راه دارید که به کمال او برسید . کت استیونز را خیلی دوست دارم ، چون به سلمان فارسی بسیار شبیه است ... ، باهوش ، واقع بین ، عملگرا ، و تلاشگر ...

او هم اکنون به طور بسیار فعالی مشغول مجاهدت است ... و مؤسسه و مدرسه ای معروف در انگلیس مدیریت می کند و بطور عمیقی اسلام را تعلیم می دهد .

اگر در آنسوی جهان یک خرمگس هم مسلمان شود امثال سلمان 313 به وجد

می آیند و کورکورانه او را تحسین می کنند.( و سپس توسط روسای سلمان از پول ملت

جیره ای برای آن خرمگس درنظر گرفته می شود.)

سلمان 313

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از easter :
اگر در آنسوی جهان یک خرمگس هم مسلمان شود امثال سلمان 313 به وجد

می آیند و کورکورانه او را تحسین می کنند.( و سپس توسط روسای سلمان از پول ملت

جیره ای برای آن خرمگس درنظر گرفته می شود.)

آخر جالب این است که غرب کلی سرمایه گذاری کرد تا حواس مردم را از خدا پرت کند ، این ستاره ناگهان مسلمان شد ...

ضد حال تر از این ؟ :lol: :happy:

دشمن عصبانی باشد ... ما خوشحالیم ( شهید سلمان 313 ) :D

karate-kid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همه دنيا فهميده اند كه مايكل جكسون

يك شخص پدوفيل و پدراست است.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
توهين به مذاهب به هر شكلي كاري است غير اخلاقي .

از توهين به عقايد يكديگر خودداري نماييد .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا