به نقل از saheljunior :دوست عزيز مايكل مسلمان نشده ..اون آهنگ نيمه عربي به اسم Give thanks to Allah رو يه كسي از افريقاي جنوبي به اسم zain bikha خونده و فقط صداش شبيه به مايكله..البته الان در بحرين زندگي مي كنه و اين دليل بر مسلمان بودنش نيست
به نقل از rezadignity :این خواننده استیونس ، رسما دیوانه شده !!
پیش از مسلمان شدن و پس از مسلمان شدنش را مورد بررسی قرار دهید تا متوجه منظورم بشوید .
به نقل از keykavoos :ممنون از راهنمایی تون
البته اين موضوع رو شنيده بودم اما تا حالا تکذيبيه ای از مايکل نديده بودم که اين هم برام تعجب آور بود!
به نقل از AzhyDehAk :اين خبر كاملا شايعه بود. در همون زماني كه مايكل براي محاكمه به جرم تجاوز به دادگاه رفته بود New York Post (فكر مي كنم) براي اولين بار اين خبر رو منتشر كرد. New York Post اعلام كرد مشوق اصلي مايكل براي گرايش به اسلام برادرش Jermaine بوده كه در سال 1989 مسلمان شد. همين برادر بود كه سال گذشته Leonard F. Muhammad از انجمن Nation of Islam رو به Michael معرفي كرد.
به نظر من اين فقط يه جور حقه حقوقي بود. در واقع اين حركت درست مدت كوتاهي قبل از كشيده شدن پاي مايكل به دادگاه انجام شد....چرا؟ تا از اين بهانه تبليغاتي استفاده بشه كه مايكل داره قرباني يك برنامه نژادپرستانه ضد اسلامي ميشه. در واقع اونها تلاش داشتن تا محاكمه مايكل رو به صورت وارونه جلوه بدن و افكار عمومي رو منحرف كنن.
البته سفر مايكل جكسون و اقامت طولاني در بحرين هم به اين شايعات دام زده. البته گويا با سفر به بحرين قضيه تا حدودي هم جدي شد و بعيد نيست كه واقعا چنين خبري به طور رسمي اعلام بشه. به خصوص بعد از حرف هايي كه Michael بر عليه يهودي ها زد و اونها رو به زالو تشبيه كرد. حتي يه عده گفتن قراره تو كشورهاي عربي مسجد هم بسازه.
ولي تنها چيزي كه به طور قطع ميشه گفت اينه كه همه اين حرفها در حد شايعه بوده و هنوز هيچ خبر رسمي در تاييد شايعات منتشر نشده. به گزارش سايت CNN مايكل و وكيلش قضيه مسلمان شدنش رو تكذيب كردن. حتي جمعيت Nation of Islam هم داشتن هر نوع ارتباط مستقيمي با مايكل جكسون رو منكر شده. البته اين تكذيبيه ها درست زماني منتشر شد كه دادگاه حكم به برائت صادر كرد و به گفته اقاي Mark Geragos وكيل Michael Jackson همه چيز تحت كنترل دراومد.
کت استیونز در اوج شهرت خود مسلمان شد ، چون حقیقت برای او ارزش داشت ... شما هنوز خیلی راه دارید که به کمال او برسید . کت استیونز را خیلی دوست دارم ، چون به سلمان فارسی بسیار شبیه است ... ، باهوش ، واقع بین ، عملگرا ، و تلاشگر ...
او هم اکنون به طور بسیار فعالی مشغول مجاهدت است ... و مؤسسه و مدرسه ای معروف در انگلیس مدیریت می کند و بطور عمیقی اسلام را تعلیم می دهد .
به نقل از easter :اگر در آنسوی جهان یک خرمگس هم مسلمان شود امثال سلمان 313 به وجد
می آیند و کورکورانه او را تحسین می کنند.( و سپس توسط روسای سلمان از پول ملت
جیره ای برای آن خرمگس درنظر گرفته می شود.)