• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در جستجوي يك سرويس دهنده وبلاگ.

manou

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با درود به دوستان
به تازگي اين سايت را يافتم كه اميدوارم جوابي بگيرم.
مدتي است كه به دنبال يك script يا program براي يك سرويس دهنده وبلاگ ميگردم و هنوز چيزي پيدا نكرده ام.
كه بتوان با نصب آن يك سرويس دهنده وبلاگ درست كرد كه همه بتوانند عضو شوند و شروع به نوشتن وبلاگ خود كنند.
از MT خوشم آمد كه plug in زيادي براي آن ساخته ميشود. ولي متاسفانه هنوز براي سرويس دهنده هچ نوعي plug in درست نشده.
من خودم مقدار كمي php ميدانم و لي در حدي نيست كه بتوانم براي اين plug in بنويسم.

آيا كسي يك program يا script يا plugin را سراغ دارد كه بشود با آن يك سرويس دهنده وبلاگ درست كرد.

از پاسخ شما متشكرم.
منوچهر

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
من چيزي سراغ ندارم ولي مطمئنا ام تي به درد اين كار نمي خوره چون موبل تايپ خيلي بار بر روي سرور ايجاد مي كنه و اگه همه بخوان بيان عضو شن و مطلب پست كنند عملا نياز به يك سروري داريد كه هزينه اون خيلي بالاست.
ولي با پي اچ پي مي شه پيدا كرد ! بايد يه كم بگردي !!!

manou

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي ممنون از اطلاعاتي كه دادي نميدانستم كه ام تي بار زياد ميكشد.

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عزيز من خود ام تي اين قابليت را دارد كه شما بي نهايت وبلاگ را روي آن مديريت بكنيد و هر كدام جداگانه باشند و مطمئن و با بهترين امكانات !
فارسي هم كه شده !
ديگه چي مي هخواهي ؟

manou

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از مطالب شما.
تمام دستورالعمل را خوانده ام و آنرا نصب هم كرده ام ولي همچنين چيزي نيافتم كه بازديد كننده بتواند آن لاين خودش عضو شود و اسمي براي وب بلاگ خودش انتخاب كند و بعد هم موضوعات وب بلاگ خود را بنويسد.
اگر سايتي مشناسيد كه از ام تي درست شده و سرويس وب بلاگ ميدهد ممنون ميشوم كه لينك آنرا اينجا بگذاري.

ممنونتم.

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممم ...
فكر مي كنم اگه به خود سايت ام تي بروي و دنبال پلاگين بگردي شايد داشته باشه ...
اگرم نباشه مي شه نوشت ...
مسئله فقط بهش ثبت نامش هست ..
ببين ام تي صفحه ي ورود داره و ميشه كدش رو گذاشت توي صفحه ي اول و مشكل ورود براي همه ي كاربران رو حل كرد ...
اينكه اتوماتيك وار وارد ليست بشه بايد خودت بويسي يا بدي بنويسند يا بگيري از كسايي كه نوشتند ...
مثلا اينا اين كد رو روي سيستمشون گذاشتند :
<a href='http://www.takblog.coml' target='_blank'>http://www.takblog.coml</a>
ولي مزيت هاي ام تي نسبت به سيستم هاي ديگه باعث ميشه كه اگه شما بتونيد اين مشكل رو حل كنيد از امكانات فوق العاده ي اون استفاده كنيد و ميشه گفت بهترين سرويس دهنده رو پياده كنيد ...
يه موضوع ديگه كه ام تي يه برنامه ي اوپن سورسه ..
بپا بيگدار به آب نزني و مشكل حقوقي بار نياري كه اونوقت دومينت رو بردارند يا ...!
خلاصه اينكه كار قشنگيه ..
اگه با چشم باز انجامش بدي ..
حالا واقعا مي خواي سرويس دهنده راه بندازي يا يه چند تايي واسه خودتون بسازي ؟!؟!

modyblog1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممم ...
فكر مي كنم اگه به خود سايت ام تي بروي و دنبال پلاگين بگردي شايد داشته باشه ...
اگرم نباشه مي شه نوشت ...
مسئله فقط بهش ثبت نامش هست ..
ببين ام تي صفحه ي ورود داره و ميشه كدش رو گذاشت توي صفحه ي اول و مشكل ورود براي همه ي كاربران رو حل كرد ...
اينكه اتوماتيك وار وارد ليست بشه بايد خودت بويسي يا بدي بنويسند يا بگيري از كسايي كه نوشتند ...
مثلا اينا اين كد رو روي سيستمشون گذاشتند :
<a href='http://www.takblog.coml' target='_blank'>http://www.takblog.coml</a>
ولي مزيت هاي ام تي نسبت به سيستم هاي ديگه باعث ميشه كه اگه شما بتونيد اين مشكل رو حل كنيد از امكانات فوق العاده ي اون استفاده كنيد و ميشه گفت بهترين سرويس دهنده رو پياده كنيد ...
يه موضوع ديگه كه ام تي يه برنامه ي اوپن سورسه ..
بپا بيگدار به آب نزني و مشكل حقوقي بار نياري كه اونوقت دومينت رو بردارند يا ...!
خلاصه اينكه كار قشنگيه ..
اگه با چشم باز انجامش بدي ..
حالا واقعا مي خواي سرويس دهنده راه بندازي يا يه چند تايي واسه خودتون بسازي ؟!؟!

من هم با نظر ايشون موافقم
به شما پيشنهاد ميكنم آكانتي در سايت تك بلاگ بسازيد

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
راه انداختن يك سرويس دهنده وب‌لاگ به اين آسونيا نيست و سرمايه نسبتاً زيادي ميخواد.

اگه فرضاً با MT بتوني چنين كاري بكني هم اين كار غير قانونيه و ميتونن براي سرورت مشكل ايجاد كنن. مگر اينكه license شو بگيري كه من نديدم كسي چنين چيزي رو گرفته باشه.

takblog اينطور كه از ظاهرش پيداست از سيستم Radio Userland استفاده ميكنه. (البته در اين مورد مطمئن نيستم اصلاً). uersland يك برنامه داره به اسم Manilla كه پولي هست و كارش دقيقاً همينه.

بعضي از CMS ها خودشون امكان وبلاگ رو هم دارن ولي خيلي ضعيف كه اصلاً جالب و بدردبخور نيستند.

manou

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از تمامي شماها ممنونم كه موضوعاتي را نوشتيد.

اول اينكه -- ميخواهم كه يك سرويس دهنده باشم نه اينكه فقط براي خودم چند تايي وب بلاگ داشته باشم.

دوم --- قصد كار غير قانوي ندارم. ام تي برنامه Open Source است بدين معنا كه هر كاري با ان ميشود كرد مگر اينكه قصد فروش آنرا بكني.حالا نميدانم كه منظورتان از غير قانوني چيست.

در مورد سرور هنوز تصميم نگرفته ام كه چطور به اجرا در آيد. تمامي آن به مخارج آن بستگي دارد. در حال حاضر در پي قيمت كردن سرور هستم كه ببينم ميتوانم خودم انرا سرو كنم.

بهر حال هنوز نميدانم چون مشكل مالي هم دارم و اينكار را براي پول ساختن نميكنم بلكه برا ي امكان دادن به بسياري از ايرانيان بخصوص جوانان تا بتوانند مطالب گوناگون بنويسند بدون اينكه سانسوري در ابراز عقيده شان احمال شود. شايد بتوان موج جديدي از اين پديده وب بلاگ ايجاد كرد كه نويسندگان و روزنامه نگاران حرفه اي فارسي زبان نيز به فرم جديد روزنامه نگاري روي آورند و در آنموقع مردم خوهند دانست كه اگر روزنامه ها ي داخل كشور را فله اي ميبندنند روزنامه ها ي آزاد در جاهاي ديگر در دسترس است. اين پديده به نظر من به يك قدرت بزرگي ميتواند تبديل شود كه فكر ميكنم نبايد از آن به اين سادگي گذشت .

سوم --- بسياري از سايتهايPlug in براي ام تي را رفتم و گشته اما تا كنون كه چيزي پيدا نكرده ا م.

ممنون از همگي شما كه مطابي را در جواب نوشتيد.

بهر حال اگر چيزي در اينمورد پيدا كرديد ممنون ميشوم كه انرا در اينجا مطرح كنيد يا برايمEmail بدهيد.

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
يک سوال رو اگر جواب بدي همه چيز معلوم ميشه.. اين سرويس دهنده شما براي شما درامد زاست يا نه؟

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
درسته open source هست ولي صاحب داره. كافيه License شو بخونيد.

[left:868e424d10]Personal, Non-Commercial Use License. The Software is licensed to you for your personal, non-commercial use. You may install the Software on a single website, residing on a single server for your personal, non-commercial use only. [/left:868e424d10]
اگه بخواي به ديگران سرويس بدي مطمئناً كارت personal نخواهد بود.

در مورد سرور هم انتخابهاي ارزون و مناسب وجود داره ولي مهمترين چيز براي يك سرويس‌دهنده رايگان security و monitoring هست كه هزينش از خود سرور بيشتره.

manou

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از اطلاعات شما.
سري به Radio Userland زدم احتمالا Manila به درد كار من ميخورد ولي در حال حاضر نميتونم نهصد دلار امريكايي بدهم.

با يكي از دوستانم صحبت كردم ممكن است در ساخت يك برنام با استفاده از پي اچ پي كمكم كند. حالا ببينم چه ميشود. ولي خوب همينطور دنبال يك برنامه رايگان هستم چون برنامه درست كردن درد سر دارد و هزار جور Trouble Shooting و خدا ميداند كه كي آماده شود.
و منهم زياد وقت ندارم.

[يک سوال رو اگر جواب بدي همه چيز معلوم ميشه.. اين سرويس دهنده شما براي شما درامد زاست يا نه؟]

چه چيز معلوم ميشه؟
همانطور كه نوشته ام قصدم پول ساختن نيست ولي انتظار دارم كه مخارج خودش را در بياورد. اگر هم در نياورد خوب تا آنجا كه بتوانم آنرا ادامه ميدهم. حالا كه فعلا در قدمهاي اول هستم.
و پول زيادي هم ندارم كه بخواهم خرج كنم. هر ماه از در آمدم بايد مقداري كنار بگذارم براي اينكار.

موفق باشيد.

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
خوب ببينيد اگر شما ميخواستين يك جور جامعه وبلاگي فرضا بسازين يعني ميخواستي چيزي بسازي كه مجاني افراد توش كار كنن ميشد با ام تي كار كرد.. البته به اين فرم كه براي هر نفر يك ام تي نصب كني! عين همين كار كه در پرشين تولز ميكنن و براي نصب ام تي از كسي پولي نمي گيرن چون كه قانوني نيست.. خلاصه اگر ميخواستي صددرصد رايگان بدي اين طوري امكانش بود ولي ...

manou

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از پست شما.
البته كه اين سرويس رايگان خواهد بود. توضيح داده ام كه قصدم پول ساختن نيست.
و شايد بشود وقتي تعداد بازديد كننده زياد شد مقداري از طريق آگهي درآمدي داشت كه خرج خودش را در بياورد.

و موضوع ديگر فكر نميكنم كه بخواهم براي هر عضو يك سيستم ام تي نصب كنم. چون هر كسي خود ميتواند اينكار را بكند و نيازي به من ندارد.
سيستم ام تي فقط در سرور من نصب خواهد شد حالا ام تي باشد يا چيز ديگر. بعد بازديد كننده اگر خواست كه عضو شود يك حساب باز ميكند و شروع به نوشتن موضوعات خود كند.

متشكرم.

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
الان اين براي خود من هم سوال شد.. اگر يك ام تي مركزي نصب كنيم ايا با اين مطلب كه رضا نقل كرد در تضاد و تناقض هست:

You may install the Software on a single website, residing on a single server for your personal, non-commercial use only.

؟؟؟؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اين كار رو با pMachine ميتونيد انجام بديد ... PHP هم هست ... هر كس ميتونه عضو بشه و به هر كس ميشه يه جور دسترسي داد از كامنت گذاشتن ، تا صاحب سايت !!!

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
يادم رفت اينو بگم ... اگه از ورژن مجاني pMachine استفاده كنيد اين كارهارو فقط روي يك وبلاگ ميتونيد انجام بديد . ولي اگر 40$ ( فكر ميكنم يه همچين قيمتي داشت ) پول بديد ميتونيد هر چند تا كه دوست داريد وبلاگ درست كنيد

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
خواستی با من تماس بگیر بهت معرفی کنم

بالا