به نظر میاد سایت های تفریحی هیچ راهکار درآمدی براشون نمونده جز بزرگا که می تونن مستقیم تبلیغ بفروشنمن سایت تفریحی ندارم ساست تخصصی دارم و از طریق تولید محتوا درامد دارم
پیشنهادم اینه که سایتای تفریحی به جای اینکه به فکر درامد از پاپ اپ باشن محتوا تولید کنن و بفروشن مثلا تولید محتوا در زمینه فن های سخنوری، افزایش اعتماد به نفس و ...
طبق اطلاعی هم که دارم درآمد خوبی داره
به نظر من وجود دارهبه نظر میاد سایت های تفریحی هیچ راهکار درآمدی براشون نمونده جز بزرگا که می تونن مستقیم تبلیغ بفروشن
رزومه بزار تا بهار بفهمیم چه کاری را میتونی انجام بدی درضمن مگه دانشگاه رفتن هدفش کار و در نهایت پول نبود؟! برعکس نشد؟ هنوز سربازی هم در انتظارتهدوستان كسي كاري چيزي برام نداره در زمينه اينترنت اطلاعات خوبي دارم بيكاري فشار اورده بهم كار دانشجويي هم كه پيدا نميشه
تو زمينه اينترنت خوب هستم ، سابقه مديريت سايت موزيك و فيلم و سريال دارم ، سابقه مديريت سايت فروشگاهي رو داشتتم ، كار با سرور مجازي رو بلدم كار با وردپرس پست گذاري استاندار برنامه هاي جانبي موزيك و فيلم مثل تگ گذاري و كاور و ... ، كاري باشه در خدمتم ميتونيم اول به صورت امتحاني كار كنيم ❤❤رزومه بزار تا بهار بفهمیم چه کاری را میتونی انجام بدی درضمن مگه دانشگاه رفتن هدفش کار و در نهایت پول نبود؟! برعکس نشد؟ هنوز سربازی هم در انتظارته
فعلا که داریم دنبال پول میدویمبا سلام خدمت دوستان می خواستم بدونم دوستانی که سایت تفریحی دارن در حال حاضر از کدوم روش کسب درآمد می کنن لطفا اون روش هایی که طولانی تر بوده براتون بگید و اینکه چقدر به سایت شما آسیب زده از نظر آماری ممنون
یه کانال تلگرام میزنی ، تو سایت هم فقط یک پاپ اپ که کاربر رو بیاره تو کانال
اگر هیچ ارتباطی به هم نداشته باشن خیلی بهتره..تا بازدید سایت رو از دست ندی
تو کانال هم همکاری در فروش بذار..درامد خوبی داره
20 کا ممبر واقعی..ماهی حداقل 500 تومن رو داری از همکاری در فروش
باز شدن یک پاپ آپ ، اونم از به شکلی که کاربر رو اذیت نکنه ، دوشواری ندارهدور از جون شما و سایر دوستان
همچین ادمین های رو چنان از بابت فحش از خجالت شون در میاییم که کاربر بیچاره رو الکی نفرسته تو این صفحه و اون صفحه