• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در خواست اطلاعات در مورد Siemens ST55

varian

Registered User
لایک‌ها
1
من برادرم ميخواد Siemens ST55 بخره
اگر ممكنه كمك كنيد .مشخصاتش چيه؟ چه كارايي داره؟ معايبش چيه؟

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
چرا اس 55 نميخره ؟ بهتر نيست؟

varian

Registered User
لایک‌ها
1
اين داداش ما از بين اين st55 و nokia 7650 و7250 ميخواد يكي رو انتخاب كنه اگر ممكنه در مورد هر كدوم كه اطلاعاتي دارين كه ميتونه كمك كنه لطف كنيد
از آقا عطا مخصوصا خواهش ميكنم چون در هنگام خريد t610 خيلي كمك كرد

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
ST55 دوتا ايراد خيلي بزرگ داره:

اوليش كه به نوعي شاهكار زيمنس هم محسوب ميشه اينه كه اين گوشي به هيچ وجه هيچ گونه راه ارتباطي با خارج نداره يعني شما نمي توني اون رو به كامپيوتر وصل كني. نه irDA نه بلوتوث و نه حتا كابل USB يا RS232 . زحمت خريدن كابل گوشيهاي ديگه ي زيمنس رو هم به خودتون ندين چونكه كار نميكنه. يعني در مجموع بايد با همون زنگهاش بسازين. دنبال theme نباشين و به همون عكسهاش اكتفا كنين. عكسهايي رو كه با گوشي ميگيرين رو هم بايد هرچند وقت يه بار پاكشون كنين!!

دوميش هم صفحه كليد واقعا افتضاح اونه. به نظر من اين مدل از لحاظ نوع صفحه كليد و ارگونومي، روي بعضي گوشياي نوكيا رو هم سفيد كرده. دكمه هاي بسيار كوچيك و چسبيده به هم و بسيار نزديك به لبه پاييني گوشي كه واقعا بيش از يك دقيقه كاركردن باهاش دست آدم رو خسته ميكنه.

ولي انصافا از نكات مثبتش ميشه به صفحه نمايش فوق العاده شفاف اون اشاره كرد كه به نظر من كيفيت صفحه نمايش اون حتا از Z600 هم بهتره. درضمن ويبره خيلي قوي اي هم داره كه اگه گوشي تو جيبتون باشه موجب حركات موزون ميشه!

در مجموع من شخصا اين گوشي رو اصلا توصيه نمي كنم.:thumbsdow

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
در مجموع نوكيا از نظر يوزر فرندلي بودن بهتر از زيمنس به نظر ميرسه حالا من خودم باشم 6610i رو هم در نظر ميگيرم . چون 7250 شكلش و مخصوصا كي پدش يه جوريه نه؟ ضمنا تو سايت www.mobile-review.com
در معرفي 6610i نوشتند كه دقيقا مثل مدل 7250 است و فقط شكل ظاهري آن عوض شده .مثل اينكه خود نوكيا هم زياد از شكل و قيافه 7250 اش راضي نبوده.... :) :rolleyes:

با اينكه اين اواخر مشكل عدم هماهنگي گوشي هاي جديد نوكيا با شبكه مخابراتي ايران مطرح شده اما خوشبختانه مدل 6610 ها از اين امر مستثني هستن . من زياد تو نخ سه نوع گوشي مورد نظر تو(كه در پايين خواستي نظر بدن ) و همگي تو كلاس بيزنس هستند رفتم و در مجموع خودم به اين نتيجه رسيدم كه تو شرايط فعلي 630 سوني اريكسون از همه سر تره.... :rolleyes: البته بشرطي كه از نوع چيني نباشه :D

varian

Registered User
لایک‌ها
1
از كساني كه اين سه گوشي رو دارند ميخوام كه نظر بدن
من ميخوام اين سه گوشي با هم مقايسه بشه وتفاوت وامكانات هر كدوم رو بدونم واحيانا معايبي كه داره

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
varian جان يه سري هم به تاپيك "610 يا 630 " بزن اونجا هم يه جورايي داريم تو اين مايه ها بحث ميكنينم .نميدونم چرا اكثر تاپيكها همش يه طوري به نوكيا ختم ميشه؟؟؟؟؟

varian

Registered User
لایک‌ها
1
آقا چرا كسي جواب منو نميده نا سلامتي از شما سوال كرديم
بابا ما هم آدميم :( :( :(

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
به نقل از varian :
آقا چرا كسي جواب منو نميده نا سلامتي از شما سوال كرديم
بابا ما هم آدميم :( :( :(

گوشي هاي زيمنس از نظر ميسجينگ يه كم با بقيه گوشي ها ناسازگارند و كيفيت عكساش هم چندان تعريفي نداره از نظر بقيه امكانات مثل ساير گوشي ها هستند :) درسته كه خوشدستند اما اين مدل آخريشون SX1 خيلي بدقواره درومده.... در مورد نوكيا و 610 و630 هم كه تو تاپيك شايان يعني (T610 يا T630) يه بحثهايي شده ...يه سري بزني بد نميشه... ;)

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
من امروز دو نوع زيمنس S55 و MC60 كه مال دو تا از همكارانم رو بود گرفتم و يه مقايسه اي كردم همونطور كه قبلا هم گفتم زياد فرقي با ساير مدلهاي زيمنس ندارن امكانات بيشتري هم نسبت به ساير ماركها ندارن و در ضمن كيفيت عكس هاي گرفته شده با هر جفتشون فاجعه بود... اما از نظر كيفيت ارتباطي و آنتن دهي انصافا خوب بودن(چند جا امتحانشون كردم ) در مورد كيفيت LCD شون هم واقعا بهتره من چيزي نگم و خودت ببيني و قضاوت كني.

اما مدل جديد زيمنس يعني s65 واقعا يه شاهكار بينظيره. من فقط تو سايتشون ديدم .هيچي كم و كسر نداره .يه سر هم به اون بزن .مطمئنم فكر خريد مدل هاي ديگه از سرت ميپره. ;)

بالا