• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در خواست بهترين وحرفه اي ترين نرم افزار براي پخش موزيك

tape

Registered User
لایک‌ها
505
سلام از دوستاني كه بخصوص صدا باز هستند اين مشاوره رو مي خوام .تا حالا با بسياري از اين نرم افزار ها كار كردم اما مي خوام از دوستاني كه تو اين كار حرفه اي هستند سوال كنم يك نرم افزاري مي خوام كه افكت و اكولايزر هاي زيادي داشته باشه و مخصوصا قابليت (كريستالايزر كردن صدا رو داشته باشه اين واسم مهمه) شبيه قابليت سيستم x-fi كارت صداهاي حر فه اي كريتيو صدا جون دار و رسا تر بشه .

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
سلام
توی ایران که Winamp و JetAudio خیلی معروف هستن.هردوشون هم امکانات خوبی واسه تنظیمات صدا دارند.
من خودم بشخصه از Aimp استفاده میکنم.یه Player روسی هستش که من باهاش راحتم.
در کل پلیر به اندازه ی اسپیکر/هدفون تاثیر نداره.هرچقدر هم شما با Player تنظیمات مختلف اعمال کنید تا یه سیستم صوتی درست حسابی نداشته باشید فایده نداره.
موفق باشید.

tape

Registered User
لایک‌ها
505
سلام
توی ایران که Winamp و JetAudio خیلی معروف هستن.هردوشون هم امکانات خوبی واسه تنظیمات صدا دارند.
من خودم بشخصه از Aimp استفاده میکنم.یه Player روسی هستش که من باهاش راحتم.
در کل پلیر به اندازه ی اسپیکر/هدفون تاثیر نداره.هرچقدر هم شما با Player تنظیمات مختلف اعمال کنید تا یه سیستم صوتی درست حسابی نداشته باشید فایده نداره.
موفق باشید.

ممنون دوست عزيز من سيستم صوتيم عالي هست مشكلي از اون نظر ندارم .

tape

Registered User
لایک‌ها
505
Aimp خيلي كامله دارمش اما تو dsp manager كه وارد ميشم و توي قسمت options خيلي تنظيمات زيادي داره راهنما يا چيزي واسه اون قسمت نداري ؟ افكت هاش زياده . خودت با اون قسمت هاش كار كردي ؟ ولي مشكلي كه هست من اون صدايي كه مثلا از تو ي Winamp با تنظيماتي كه ميكنم در مياد با اين در نمياد .

• Like
Reactions: HoP

pooria_ph

Registered User
لایک‌ها
8
نرم افزاری که اکولایزر زیاد یا افکت داشته باشه فایده نداره که به تعداد اکولایزرا نیس
هیچ وقت نتیجه اکولایزر دستی رو نمیده
Winamp اکوله ۱۰ کاناله داره pre amp هم داره که سیستمت میگی قویه pre amp لازم نداری
و جزو نرم افزارای قوی حساب میشه

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk 2

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
Aimp خيلي كامله دارمش اما تو dsp manager كه وارد ميشم و توي قسمت options خيلي تنظيمات زيادي داره راهنما يا چيزي واسه اون قسمت نداري ؟ افكت هاش زياده . خودت با اون قسمت هاش كار كردي ؟ ولي مشكلي كه هست من اون صدايي كه مثلا از تو ي Winamp با تنظيماتي كه ميكنم در مياد با اين در نمياد .

من توی ویندوز زیاد با افکت ها و اکولایزرها کار نکردم.فقط روی MP3 Player ـم تنظیمات اکولایزر رو دستکاری کردم.اونهم با کلی بالا پایین کردن تونستم یه چیز بدردبخور(از نظر خودم) بدست بیارم.
فقط همین رو بگم که تنظیمات رو نمیشه واسه کل آهنگ ها Set کرد.هر آهنگی(هر سبکی) به اکولایزر جداگونه نیاز داره.خود من هم به همین دلیل بیش از 90درصد اوقات از تنظیمات پیشفرض استفاده میکنم.
کاربر "سیناترا" ( که حتما میشناسیش ) توی کار صدا تجربه و مهارت خیلی زیادی داره.میتونی ازش در اینمورد سوال بپرسی.
موفق باشی

tape

Registered User
لایک‌ها
505
نرم افزاری که اکولایزر زیاد یا افکت داشته باشه فایده نداره که به تعداد اکولایزرا نیس
هیچ وقت نتیجه اکولایزر دستی رو نمیده
Winamp اکوله ۱۰ کاناله داره pre amp هم داره که سیستمت میگی قویه pre amp لازم نداری
و جزو نرم افزارای قوی حساب میشه

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk 2

ممنون آره من Winamp رو خيلي قبول دارم .يك نرم افزار SRS audio sandbox هم نصب شده خيلي صدا رو بهتر مي كنه.

tape

Registered User
لایک‌ها
505
من توی ویندوز زیاد با افکت ها و اکولایزرها کار نکردم.فقط روی MP3 Player ـم تنظیمات اکولایزر رو دستکاری کردم.اونهم با کلی بالا پایین کردن تونستم یه چیز بدردبخور(از نظر خودم) بدست بیارم.
فقط همین رو بگم که تنظیمات رو نمیشه واسه کل آهنگ ها Set کرد.هر آهنگی(هر سبکی) به اکولایزر جداگونه نیاز داره.خود من هم به همین دلیل بیش از 90درصد اوقات از تنظیمات پیشفرض استفاده میکنم.
کاربر "سیناترا" ( که حتما میشناسیش ) توی کار صدا تجربه و مهارت خیلی زیادی داره.میتونی ازش در اینمورد سوال بپرسی.
موفق باشی

آره اون كه با هر سبك موزيكي مي خواد روي همون حالت بذاري به صورت پيش فرض من بيشتر روي همون راك ميذارم چون خيلي وقته از توي آهنگ هاي ايراني در اومدم ! آره آرش كارش درسته اما توي نرم افزار هاي موزيك بايد بيشتر كار كرده باشي تا بدوني كدوم بهتره و كامل تر چون خيلي نرم افزار حرفه اي تو اين زمينه هست .

• Like
Reactions: HoP
بالا