• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در خواست خرید فیلم

iycs_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از مدیریت این انجمن خواهش می کنم این تاپیک را چند روزی نگه دارید

خواهان خرید این فیلمها هستم
هر کس هر تعداد از این فیلمها را داشت اعلام کند

زیرنویس فارسی:
جذابيت پنهان بورژوازي
وير ديانا
فارنهايت 451
شب آمريكائي
گذران زندگی
جيب بر
1900
قلعه زابیرسكي
درميان ابرها
منهتن
زليگ
هانا و خواهرانش
تربيت بد
پاريس تگزاس
تنها می ايستم

دوبله:
آئينه
بدل
يوزپلنگ
بيگانه
مرد سوم

و کلیه فیلمهای بلند Chantal Akerman

---

iycs_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیچکس نیست که حداقل یک فیلم از این لیست را داشته باشد ؟

iycs_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ramezani2006 :
سلام

والا این فیلمهای زیرنویسی که دادید اکثرش زیرنویس فارسی تا به حال نشده و شاید هم حالا حالا ها نشه

سئوال این است که

زندگی من برای کیست اگر با بازی نیکول کیدمن باشد و 2006 پس همه دارند وگرنه نه
جیب بر هم برای کیست اگر روبر برسون باشد که دوبله اش هست .
فیلم در میان ابرها اگر A WALK IN THE CLOUDS بله همه جا هست

سعی کنید نام انگلیسی آن را کنارش بیارید .

در مورد دوبله ها هم اونا ایکه آرشیو باز صدا و سیما باشند دارند ولی اینها رو دیدم :

آئينه
پول را بردار وفرار كن
بيگانه
مرد سوم

Chantal Akerman اصلا نیست

این عکستم یه مقدار بده یعنی لزبینی است با وجود اینکه از فیلمهای اینگمار برگمان است .

تمام این فیلمها به صورت زیر نویس و فرمت divx وجود دارد و من تعدادی از اینها را خودم دیده ام

فیلم زندگی من در ایران به نام گذران زندگی اکران شده و کارگردان آن گدار است
در میان ابرها یا از پس ابرها کار مشترک آنتونیونی و وندرس است

فیلمهای آکرمن هم وجود دارد و من دو کار از ایشان را بر روی vhs دیده ام

Ramin99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فقط خواستم بگم كه اون فيلم گدار عنوان اصلي اش هم گذران زندگي است، نه اين كه توي ايران به اين اسم معروف شده باشه . عنوان اصلي فيلم هست : vivre sa vie يعني "گذران زندگيش" يا "امرار معاش او".
فيلمهاي آكرمن هم ممكنه از كانالهايي مثل آرته روي وي اچ اس ضبط كرده باشند.
به نقل از iycs_b :
تمام این فیلمها به صورت زیر نویس و فرمت divx وجود دارد و من تعدادی از اینها را خودم دیده ام

فیلم زندگی من در ایران به نام گذران زندگی اکران شده و کارگردان آن گدار است
در میان ابرها یا از پس ابرها کار مشترک آنتونیونی و وندرس است

فیلمهای آکرمن هم وجود دارد و من دو کار از ایشان را بر روی vhs دیده ام

ramezani2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Ramin99 :
فقط خواستم بگم كه اون فيلم گدار عنوان اصلي اش هم گذران زندگي است، نه اين كه توي ايران به اين اسم معروف شده باشه . عنوان اصلي فيلم هست : vivre sa vie يعني "گذران زندگيش" يا "امرار معاش او".
فيلمهاي آكرمن هم ممكنه از كانالهايي مثل آرته روي وي اچ اس ضبط كرده باشند.
به اون آقاي رمضاني هم مي گم كه اينجا نخواد معلم اخلاق بازي دربياره، ما به اندازه كافي محدوديت داريم. دليل نداره كه بخواهيم اينجا هم خودمون رو محدود كنيم. صرف لزبين بودن هم هيچ مشكلي نداره، اينكه ما نمي پسنديم يك مساله ديگه هست.

ببخشید که من مجبورم جوابی به این آقا رامین بدم . چون مخاطبشان من هستم . اولا من نه معلم هستم و نه می خواهم به کسی جسارت کنم دوم شما الان اومدید یه چیزی که ممکنه به ایشان مربوط نباشه رو بیان می کنی من در نگاه اول این به ذهنم رسید و نه ایشان و هر کس دیگر مختار است هر کاری کند پس به من مربوط نیست بلکه یه نظر آنی بود که فکر می کنم به این دوستمان هم برنخورده و اگر غیر از این است عذرخواهی می کنم . سوم شما ناراحتیتو بابت کم محلی بچه محل سر ما خالی می کنی رامین خان .

پست بالا ادیت شد یعنی پاک شد .

Ramin99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقاي رمضاني، با سلام...من دليلي نداره كه ناراحتيمو سر كسي خالي كنم...اگر از حرف من ناراحت شديد معذرت مي خوام. شايد من بد برداشت كردم. من فقط بعضي ها رو ديدم كه مي خوان برداشتهاي رسمي رو به اينجا هم تعميم بدن و اينجا يعني در فضاي مجازي هم دست از سر مردم بر نمي دارند و اين چيزيه كه منو آزار مي ده...بنابراين من هيچ مشكلي با هيچ شخص خاصي ندارم و به طرز فكر افراد احترام مي ذارم به شرط اين كه متقابل باشه، به هر حال معذرت مي خوام اگر فكر كردم كه شما از اون دسته افراد هستيد...من هم پستمو اديت مي كنم تا شما هم ناراحت نباشيد

در ضمن يكي رو مي شناسم كه دو تا فيلم بلند گلستان رو روي سي دي داره، اما در مورد فيلمهاي كوتاهش شرمنده.

به نقل از ramezani2006 :
ببخشید که من مجبورم جوابی به این آقا رامین بدم . چون مخاطبشان من هستم . اولا من نه معلم هستم و نه می خواهم به کسی جسارت کنم دوم شما الان اومدید یه چیزی که ممکنه به ایشان مربوط نباشه رو بیان می کنی من در نگاه اول این به ذهنم رسید و نه ایشان و هر کس دیگر مختار است هر کاری کند پس به من مربوط نیست بلکه یه نظر آنی بود که فکر می کنم به این دوستمان هم برنخورده و اگر غیر از این است عذرخواهی می کنم . سوم شما ناراحتیتو بابت کم محلی بچه محل سر ما خالی می کنی رامین خان .

پست بالا ادیت شد یعنی پاک شد .

iycs_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اطلاع کافی دارم که بعضی از دوستان این فیلمها را دارند . خواهش می کنم همکاری کنند

h_aceofspades

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
MAN 6 TA AZ FILM-HAYE KE MIKHAI RO DIVX DARAM MOAVEZEH MIKONAM BA FILM KHOOB ALBATEH AGEH TEHRANID

h_aceofspades

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
ایمیل زدم جواب ندادید ، میخواستم بدانم که شما این 6 فیلم را با زیرنویس فارسی دارید

من جواب دادم . نه متاسفانه هيچ كدام زيرنويس فارسي نداره

ضمنا اكثر فيلمهايي كه گفتيد بصورت dvd تو ليست فروشنده ها هست

1900 رو هم دارم رو 2 تا dvd مي گيرم

iycs_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من جواب دادم . نه متاسفانه هيچ كدام زيرنويس فارسي نداره

ضمنا اكثر فيلمهايي كه گفتيد بصورت dvd تو ليست فروشنده ها هست

1900 رو هم دارم رو 2 تا dvd مي گيرم

دوست عزیز من این فیلمها را بصورت زیر نویس فارسی یا دوبله می خوام و تا کنون توانستم چند تایی را پیدا کنم

iycs_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قابل توجه دوستانی که در کار زیرنویس کردن فیلم هستن
من فیلم انزجار (Repulsion) ساخته رومن پولانسکی را بصورت زیرنویس فارسی می خواهم . اگر کسی برای زیرنویس کردن این فیلم حاضر است با ذکر قیمت اعلام آمادگی کند

بالا