• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در خواست راهنمایی برای ایجاد ساب دامین با استفاده از وردپرس در هاست مجانی

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سلام
یه دامین دات آی آر ثبت کردم ... مثلاً domain.ir
یه هاست رایگان هم درست کردم مثلsub.host.ir . هاست رایگانِ 3 تا ساب دامین و 3تا addon domain و 3تا parked domain و 3تا mysql داره
وردپرس رو روی هاست رایگان نصب کردم
حالا چطوری میتونم با استفاده از وردپرس ساب دامین ایجاد کنم؟ چند تا ساب مثل sub1.domain.ir و sub2.domain.ir داشته باشم

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
ویرایش....

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
کسی توضیح نداد چطوریه؟

برای استفاده از ساب دامین باید ورد پرس روی روی هر کدوم از ساب دامینها نصب کنیم یا فقط روی دامین اصلی نصب شده کافیه؟؟

avan

Registered User
لایک‌ها
207
برای استفاده از ساب دامین باید ورد پرس روی روی هر کدوم از ساب دامینها نصب کنیم
بله
راه ديگه اي نيست.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بله
راه ديگه اي نيست.

یعنی برای درست کردن 3 ساب دامین باید هربار ورد پرس روی ساب دامینها نصب کنیم؟؟

بعد چطوری می تونم ساب دامینها رو مدیریت کنم.
و تو دامنه اصلی (yourdomain.ir) چطور میتونم ساب دامین ایجاد کنم مثلا تو هاست رایگان ساب دامین sub1.mydomain.host.com رو ایجاد کنم و اونو به sub1.mydomain.ir متصل کنم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
یه چیز دیگه وردپرس رو روی هاست رایگان cphoster.com کردم ولی الان cphoster.com باز نمیشه...

و یه وبلاگ بلاگر بود که به یه دامین ir. متصلش کرده بودن اما وقتی که روی لینک موضوع ها می رفتی به جای اینکه به صورت domain.blogeer.com باشه اینطوری بود domain.ir

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
الان که این پست رو میزنم هاسته رایگانه بالا میاد :)
فکر کنم مشکل آپ تایمه

avan

Registered User
لایک‌ها
207
من متوجه مشكلتون نميشم بيشتر توضيح بديد.
مديريت وردپرس كه هر كدوم براي خودش جداس.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
من متوجه مشكلتون نميشم بيشتر توضيح بديد.
مديريت وردپرس كه هر كدوم براي خودش جداس.

مثل اینکه خوب توضیح ندادم... ببخشیدیه دامنه ir. دارم که متصلش کردم یه یه هاست رایگان ... ورد پرس رو هم روی هاست رایگان نصب کردم... اون هاست 3تا parked domain, addon domain و ساب دامین داره ... میخوام تو هاست رایگانم 3 تا ساب دامین داشته باشم که اون ساب دامینها متصل بشن به دامینم ... مثلا ساب دامین x.mydomain.freehost.com وصل بشه به x.mydomain.com ... برای این کار چکار کنم؟؟یه دامنه رو هم متصل کردم به وبلاگ بلاگ اسکای . لینکای داخل وبلاگ رو به صورت mydomain.com نشون میده به جای myblog.blogsky.com میشه این کار رو روی هاست رایگانه هم انجام داد؟ یعنی به جای اینکه لینک هاست رایگان رو نشون بده لینک دامینم رو نشون بده

بالا