• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در خواست راهنمایی و کمک

shayanmehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان عزیز تو رو خدا راهنمایی کنید.
یک فضای برای سایت اجاره کردم حالا می خوام یک سایت بسازم و آپلود کنم .
چند تا مشکل داشتم یکی ساختن ساب دومین باید 16 تا ساب دومین بسازم که نمی دونم باید چه جوری اینکارو بکنم
دومین مشکل من انتخاب قالب سایت هست قالبهای آماده زیادی دارم و خودم هم توی تغییر دادن اونا بعد نیستم ولی مشکل من یک ساختن ایمیل برای سایت . و همچنین قرار دادن فرم عضویت در سایت و ورود به سایت برای کاربران هست همچنین امکان جستجو گذاشتن برای بعضی قسمتهای سایت . از برنامه های آماده پی اچ پی هم زیاد دارم ولی نمی دونم که باید چه جوری استفاده کنم یا چه جوری این برنامه ها رو با یک طراحی مثلا فلاش یا .. جور در آرم لطفا هر راهنمایی که می تونید انجام بدید از لطفتون پیشاپیش تشکر می کنم.

icoreex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گروه iCoreex اين کار را برای شما بدون در نظر گرفتن هزینه ای انجام می دهد.

با ما در تماس باشید!

http://www.icoreex.ir

shayanmehr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز اگر راهنمایی می کردید . خیلی ممنون می شدم . باشه یه سری می زنم ولی فکر نکم فاییده ای داشته باشه . دوستان دیگه اگه کمکی میتونن بکنن بگن

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو سایت iCoreex چیزایی که گفتی پیدا میشه . اما تو به یک سیستم مدیریت محتوا احتیاج داری . باید مشخصه های اینا رو نگاه کنی . ببینی کدوم یک بر دردت می خورن . در ضمن برای subdomain نیاز به هاستینگی داری که اینا رو ساپورت کنن.

بالا