• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در خواست ساخت نرم افزار از سایتم

payam-torrent

Registered User
لایک‌ها
24
با سلام خدمت برنامه نویسان محترم
برنامه ای که میخوام به نسبت سادست لطفا به توضیحات توجه کنید:
سایتی دارم در ضمینه ی جستجو و پخش اهنگ.برنامه ای که میخوام این قابلیت رو داشته باشه که همون سایت رو دقیقا از داخل نرم افزار اجرا کنه.فقط منو های سایتم حذف میشه و باید منوی نرم افزار جایگزینش بشه.در واقع یه نسخه ی دیگه ی سایت رو یه ساب دامین نصب میشه و نرم افزار اون رو باید فراخوانی کنه
برای اجرای سایت داخل برنامه هم تا جایی که میدونم باید از بروزر استفاده بشه که به نظر خودم مرور گر اینترنت اکسپلورر خود ویندوز داخل برنامه اجرا کنه ادرس رو کار تمومه
کلیت کار همینه بقیش مربوط میشه به ظاهر برنامه و قابلیتایی مثل آپدیت شدن برنامه و این چیزا که همشو لیست کردم.
ممنون میشم شرایط رو بگین

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
سلام،
بنده میتونم نرم افزار رو به زبان VB6 بنویسم،اگر مایل بودید اطلاعات بیشتر رو پ.خ کنید تا همکاری رو شروع کنیم .

payam-torrent

Registered User
لایک‌ها
24
سلام،
بنده میتونم نرم افزار رو به زبان VB6 بنویسم،اگر مایل بودید اطلاعات بیشتر رو پ.خ کنید تا همکاری رو شروع کنیم .
حالا برنامه به هر زبانی که نوشته میشه باید قابلیت اجرا تو ویندوز سون و xp رو داشته باشه.یه چیزیم که خیلی مهمه نرم افزار که نصب شد نیاز به دانلود چیزی واسه اجرا نباشه (مثلا نگه دات نت فریم ورک دانلود بشه واسه اجراش).در واقع از همون اخرین نسخه ی دات نت فریم ورک که تو اکس پی هست (نسخه ی 2) استفاده بشه.
یه نکته ی دیگه که هست برنامه وقتی اجرا میشه مرورگر معلوم نباشه.یعنی آدرس بارو اینا نداشته باشه.
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو بفهمونم

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
کاملا متوجه منظورتون شدم،نرم افزار نیاز به هیچ فایل کمکی و نرم افزار جانبی نخواهد داشت و مشکلی از بابت اجرا شدن بر روی ویندوزهای XP و 7 و 8 نخواهد داشت . پیدا نبودن آدرس بار هم مطابق میل شما خواهد بود . بنده ایدی یاهو رو پ.خ میکنم تا صحبت کنیم .

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
برای آندروید خواستی در خدمتم.

Gartner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اگر هنوز درخواستتون انجام نشده میتونید بهم پیام خصوصی بدید.
مورد مشابه داشتیم.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بالا