سلام دوستان لطفا چنتا قالب هماهنگ و زیبا برای vBulletin Version 4.1.12 معرفی کنید با تشکر
M@rteza Registered User تاریخ عضویت 21 سپتامبر 2009 نوشتهها 1,565 لایکها 515 محل سکونت ایران 29 آپریل 2012 #1 سلام دوستان لطفا چنتا قالب هماهنگ و زیبا برای vBulletin Version 4.1.12 معرفی کنید با تشکر
Essin Registered User تاریخ عضویت 10 آپریل 2010 نوشتهها 910 لایکها 270 محل سکونت Internet 29 آپریل 2012 #2 سلام آقا مرتضی نباید قالبهای ورژن دیگه روی این مشکل داشته باشه (ورژنهای 4 و بالاتر) شما تست کردین مشکل داشته؟ موفق باشین
سلام آقا مرتضی نباید قالبهای ورژن دیگه روی این مشکل داشته باشه (ورژنهای 4 و بالاتر) شما تست کردین مشکل داشته؟ موفق باشین
M@rteza Registered User تاریخ عضویت 21 سپتامبر 2009 نوشتهها 1,565 لایکها 515 محل سکونت ایران 29 آپریل 2012 #3 به نقل از Essin : سلام آقا مرتضی نباید قالبهای ورژن دیگه روی این مشکل داشته باشه (ورژنهای 4 و بالاتر) شما تست کردین مشکل داشته؟ موفق باشین کلیک کنید تا بازشود... احسان جان من هر چی قالب نصب میکنم ناقص میاره نمیدونم چرا این شکلیه الان یه قالب پیدا کردم مخصوص این ورژن به خوبی فعال شد
به نقل از Essin : سلام آقا مرتضی نباید قالبهای ورژن دیگه روی این مشکل داشته باشه (ورژنهای 4 و بالاتر) شما تست کردین مشکل داشته؟ موفق باشین کلیک کنید تا بازشود... احسان جان من هر چی قالب نصب میکنم ناقص میاره نمیدونم چرا این شکلیه الان یه قالب پیدا کردم مخصوص این ورژن به خوبی فعال شد
mahs Registered User تاریخ عضویت 23 اکتبر 2006 نوشتهها 310 لایکها 74 7 می 2012 #4 به نقل از M@rteza : احسان جان من هر چی قالب نصب میکنم ناقص میاره نمیدونم چرا این شکلیه الان یه قالب پیدا کردم مخصوص این ورژن به خوبی فعال شد کلیک کنید تا بازشود... در vBulletin4 اگر قالبی ایمپورت کنید که مربوط به ورژن ۴ باشد اما کاملا سازگار نباشد اعلام هایی مربوط به قالب شما در همان صفحه اصلی مدیریت به شما نشان می دهد که باید اصلاح شود (بازگشت داده شود) Sent from my XPERIA S
به نقل از M@rteza : احسان جان من هر چی قالب نصب میکنم ناقص میاره نمیدونم چرا این شکلیه الان یه قالب پیدا کردم مخصوص این ورژن به خوبی فعال شد کلیک کنید تا بازشود... در vBulletin4 اگر قالبی ایمپورت کنید که مربوط به ورژن ۴ باشد اما کاملا سازگار نباشد اعلام هایی مربوط به قالب شما در همان صفحه اصلی مدیریت به شما نشان می دهد که باید اصلاح شود (بازگشت داده شود) Sent from my XPERIA S