• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در خواست قالب

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
با سلام. کسی می دونی این قالب کجا گیر می یاد...؟
عکس ش هم گذاشتم..
40e4501910bf506efff258535bf5cbeb62d5c42d.png

Last edited:

AvinSeo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
قالب اماده هستش، چند باری دیدمش یادم نیست کجا، سرچ کن قالب فلت راگیان برای وردپرس(به انگلیسی) پیدا میشه.

moslem_f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید یه توصیه می کنم برید تو گوگل و بعد برید تو قسمت image بعدش این تصویر رو درگ کنید تو صفحه بعد در مکانی که مربوط به باکس سرچ تصویر هست رها کنید گوگل بر اساس تصویر شما سرچ انجام میده ! خدا پدر مادرشو واسش نگه داره :D بعدش اگر این قالب از شانس شما تصویرش تو سایت سازنده باشه بالاخره سریع تر به نتیجه می رسید . البته من این کارو کردم و نتیجه مطلوب حاصل نشد و در واقع این یعنی اینکه این تصویر مشابهش تو هیچ سایتی که داخل گوگل و تو قسمت تصاویر ایندکس شده نبود ! برای همین شما بگید این تصویر رو از روی چه سایتی گرفتین شاید از روی سایتی که شما اینو دیدید هم بشه راهنمایی کرد ایرانه ! خارجیه چیه با تشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت

AvinSeo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نام خدا
عرض سلامو خسته نباشید یه توصیه می کنم برید تو گوگل و بعد برید تو قسمت image بعدش این تصویر رو درگ کنید تو صفحه بعد در مکانی که مربوط به باکس سرچ تصویر هست رها کنید گوگل بر اساس تصویر شما سرچ انجام میده ! خدا پدر مادرشو واسش نگه داره :D بعدش اگر این قالب از شانس شما تصویرش تو سایت سازنده باشه بالاخره سریع تر به نتیجه می رسید . البته من این کارو کردم و نتیجه مطلوب حاصل نشد و در واقع این یعنی اینکه این تصویر مشابهش تو هیچ سایتی که داخل گوگل و تو قسمت تصاویر ایندکس شده نبود ! برای همین شما بگید این تصویر رو از روی چه سایتی گرفتین شاید از روی سایتی که شما اینو دیدید هم بشه راهنمایی کرد ایرانه ! خارجیه چیه با تشکر
فکر کنم چون فارسی سازی شده، نباشه

moslem_f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
خب اراه منم گشتم نبود فقط اگر بدونیم از روی چه سایتی بوده این تصویر بهتر میشه تشخیص داد ایرانیه - خارجیه یا ... اتفاقا منم دیدم یادم نیست ! ولی به نظرم میشه بر اساس مطالب با یه مقداری وقت گذاشتن و سرچ زدن بفهمیم کدوم سایت بوده ! که من الان فهمیدم این آدرسه سایته هست
http://www.tarhche.ir

و اگر میخواید بفهمید این قالب چیه واقعا ! به لینک زیر برید و 15 صفحه هست روی تصاویر بند انگشتی هر پست بایستید و ببینید که تصویر قالب مد نظر شما تو پاپ آپ نشون میده یا نه
themeforest.net/tags/responsive?category=wordpress%2Fblog-magazine&page=1
با تشکر

• Like
Reactions: cd3

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
با تشکر از راهنمایی شما گشتم.. ولی نبود...!

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
واقعا ممنون....
تشکر فراوان........///// گونی گونی...

parsa3060

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
57
خیلی ممنون قابل قشنگی بود