• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در خواست مشاوره برای ایجاد فروشگاه اینترنتی

joker11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان. راستش من چند وقتیه تو فکر راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی محصولات فرهنگی( بازی و نرم افزار و فیلم و...) هستم امامیخواستم
نظر شما رو در این مورد بدونم که آیا در شرایط موجود و هزینه های بالای پست و دیگر مشکلاتی که خودتون بهتر میدونید این کار به صرفه هست یا
نه؟ چه موانعی برای این کار وجود داره؟ پیشنهاد شما برای این مشکلات چیه؟ و آیا میشه مجوز گرفت و... لطفا من رو در این کار راهنمایی کنید
که اصلا عمل هست این کار یانه؟ خیلی ممنون

smpe68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام
قیلم و سریال که همه دانلود میکنن ولی اگه بازی اورجینال pc , ps4 , xbox one باشه شاید کارت بگیره بویژه اینکه توی ایران فروش بازی اورجینال pc به صورت پک dvd اصلا نیست درسته که خریدارش کمه ولی همینجا میتونی شروع کنی شاید کارت گرفت

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115
به نظر من اصلا به صرفه نیس تنوع کار خوبه، اما محصول رو عوض کن

QUOTE="joker11, post: 11220936, member: 370809"]سلام دوستان. راستش من چند وقتیه تو فکر راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی محصولات فرهنگی( بازی و نرم افزار و فیلم و...) هستم امامیخواستم
نظر شما رو در این مورد بدونم که آیا در شرایط موجود و هزینه های بالای پست و دیگر مشکلاتی که خودتون بهتر میدونید این کار به صرفه هست یا
نه؟ چه موانعی برای این کار وجود داره؟ پیشنهاد شما برای این مشکلات چیه؟ و آیا میشه مجوز گرفت و... لطفا من رو در این کار راهنمایی کنید
که اصلا عمل هست این کار یانه؟ خیلی ممنون[/QUOTE]

بالا