• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در رابطه با پایین کشیدن یک سایت در گوگل کسی چیزی می دونه

gigawarn

Registered User
لایک‌ها
25
در رابطه با پایین کشیدن یه سایت در گوگل به طور مثال با سرچ یک کلمه خاص یک سایت میاد حالا چجوری میشه کاری کرد اون سایت نیاد یا لااقل تو صفحه 3 یا 4 بیادش راهی به نظرتون میرسه
چجوری میشه گوگل رو دور زد

amk

Registered User
لایک‌ها
9
سوالت خیلی دو پهلوه کسی ندونه فک میکنه میخوای آموزش نحوه ی پایین کشیدن رو باد بگیری :D

راستش ترفندهایی که در این حوزه تعریف میشن به نام ترفندهای بلک هت ها هستش. بعضی وقتها روش هایی منتشر میشه که با استفاده از اونا میتونی رنک سایتت رو بهتر کنی و ...
مثلا فروم اختصاصی سایت http://www.seoblackhat.co.uk/ این روشهارو ارائه میده. البته حق عضویتش ماهانه 100 دلار ناقابله :)

amk

Registered User
لایک‌ها
9
سوالت خیلی دو پهلوه کسی ندونه فک میکنه میخوای آموزش نحوه ی پایین کشیدن رو باد بگیری :D

راستش ترفندهایی که در این حوزه تعریف میشن به نام ترفندهای بلک هت ها هستش. بعضی وقتها روش هایی منتشر میشه که با استفاده از اونا میتونی رنک سایتت رو بهتر کنی و ...
مثلا فروم اختصاصی سایت http://www.seoblackhat.co.uk/ این روشهارو ارائه میده. البته حق عضویتش ماهانه 100 دلار ناقابله :)

gigawarn

Registered User
لایک‌ها
25
برای بالا کشیدن رنک و بالا اوردن سایت تو گوگل کار تخصصیم همینه

ولی من می خوام یک سایت خاصی رو تو نتایج گوگل حذف کنم مثلا یه مطلبی که تو گوگل سرچ میشه چند تا سایت میاد می خوام بعضی از سایتها نیان راهی به نظرتون میرسه

gigawarn

Registered User
لایک‌ها
25
خوب دیگه به هر حال
بیاین بحث کنیم اگرم شد یه گروه باز کنیم بحث کنیم ببینیم چی کار میشه کرد
به هر حال اینم روشیه و خیلی خوب میشه کارای جالبی کرد باهاش

دوستانی که به روش های مهندسی معکوس تسلط دارن بیان وارد بحث شن ببینیم چی میشه

amk

Registered User
لایک‌ها
9
راستش من که تا حالا هیچ جا درباره ی این آموزشی چیزی ندیدم.
اگر بشه که اینطوری سنگ رو سنگ بند نمی موند. ملت اینهمه تبلیغ میکنن و زحمت میکشن که بیان رتبه ی بالاتر شن بعد با یه روش بفرستیشون پایین ؟!!
بازم من خودم یه سرچی میزنم ولی فک نمیکنم بشه.

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
راستش من که تا حالا هیچ جا درباره ی این آموزشی چیزی ندیدم.
اگر بشه که اینطوری سنگ رو سنگ بند نمی موند. ملت اینهمه تبلیغ میکنن و زحمت میکشن که بیان رتبه ی بالاتر شن بعد با یه روش بفرستیشون پایین ؟!!
بازم من خودم یه سرچی میزنم ولی فک نمیکنم بشه.

این نامردیه

نسل جدید سایتهای اسپم در راه است خدایا به دادمون برس
توبه کنین
از فردا میزنیم گوگل دات کام سایت پیام سرا میاد:دی

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
ادیت......

Last edited:

sasan_blue

Registered User
لایک‌ها
29
بابا اینقدر نترسید آخه

اتفاقا میشه باهاش کارای خیلی خوبی کرد. البته کاربردهای بدش خیلی بیشتره

مثلا عده یه جایی جمع بشن و ترفند های خوشون رو شیر کنن. یا اینکه مطالبی بذارن که نخوان خز بشه.

فکر کنم بهترین راهش اینه که نذاری روبوت گوگل بیاد تو سایتت. چجویشو نمی دونم

gigawarn

Registered User
لایک‌ها
25
چجوری میشه از ورود ربوت به سایت جلوگیری کرد

هدف دستکاری خود سایت نیست هدف ور رفتن با گوگل در صورتی که سایت هک بشه ادمین می فهمه راحت می تونه درست کنه راهی باید پیدا کرد که گوگل سایت طرف رو سپم ویروسی یا همچین چیزی بدونه

دوستان دیگه ای هم که مایلن تو بحث باشن و مبحث رو به جاهای خوبتر ببریم بیان اعلام کنن که گروه بسازیم تو گروه صحبت کنیم
اینجا نمیشه ترفندا عمومی میشه

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
بستگی داره پدافند عامل باشه یا غیر عامل :D (البته من هیچوقت اینکارو نکردم و کار بدیه و نامردیه)

شما باید از انواع و اقسام روش های تخریب استفاده کنی ! مثال به تعداد ریپورت کنی سایت را ! برای هر بهونه ای ! مثلا دم دست ترینش انواع بهونه های کپی رایت ... هرچقدر هم بیشتر ریپورت کنی توسط افراد مختلف تاثیر گذار تر هست !

در اقدام دوم ایجاد عدم کیفیت سرویس ! حمله میکنید سرور رو مرتب می خوابونید !

در اقدام سوم سرور را هک می کنید ولی دست بهش نمیزنید که ادمین متوجه بشه ! 1- روبوت.تکست رو ادیت کنید و تمام سایت را از ایندکس کردن منع کنید 2- داخل اچ تی اکسس روبات گوگل را هدایت کنید به 404 یا 403 یا هدایت کنید به یک صفحه اچ تی ام ال که محتوای بی ربطی داره 3- سایت مپ را ادیت کنید و تمام صفحات را ادرس اشتباه بدهید

سومین اقدام تاثیر گذار تر است.

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
بستگی داره پدافند عامل باشه یا غیر عامل :D (البته من هیچوقت اینکارو نکردم و کار بدیه و نامردیه)

شما باید از انواع و اقسام روش های تخریب استفاده کنی ! مثال به تعداد ریپورت کنی سایت را ! برای هر بهونه ای ! مثلا دم دست ترینش انواع بهونه های کپی رایت ... هرچقدر هم بیشتر ریپورت کنی توسط افراد مختلف تاثیر گذار تر هست !

در اقدام دوم ایجاد عدم کیفیت سرویس ! حمله میکنید سرور رو مرتب می خوابونید !

در اقدام سوم سرور را هک می کنید ولی دست بهش نمیزنید که ادمین متوجه بشه ! 1- روبوت.تکست رو ادیت کنید و تمام سایت را از ایندکس کردن منع کنید 2- داخل اچ تی اکسس روبات گوگل را هدایت کنید به 404 یا 403 یا هدایت کنید به یک صفحه اچ تی ام ال که محتوای بی ربطی داره 3- سایت مپ را ادیت کنید و تمام صفحات را ادرس اشتباه بدهید

سومین اقدام تاثیر گذار تر است.

کم کم کاربرای پی تی دارن باطن پلیدشون رو نشون میدن (شوخی) :دی
روش سومت خیلی جالبه:D

cssdesign

Registered User
لایک‌ها
2
تو وبمستر گوگل عضو بشید، از اون بخواین که بعضی از صفحات یا تمامی صفحات سایت شما رو پیگیری نکنه. تصور کنم تا 3 یا 4 هفته بعد، نتایج به طور کامل تغییر کنه.

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
تو وبمستر گوگل عضو بشید، از اون بخواین که بعضی از صفحات یا تمامی صفحات سایت شما رو پیگیری نکنه. تصور کنم تا 3 یا 4 هفته بعد، نتایج به طور کامل تغییر کنه.

طرف میخواد سایت یکی دیگرو بخوابونه
با گوگل وب مستر سایت خودمونو می تونیم بترکونیم

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
کافیه اسم سایت رو اسپم کنید و سایت به عنوان سایت اسپم کننده شناسایی بشه اگر خواستید تو پیغام خصوصی خدمتتون میگم

بالا