• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در شبکه اجتماعی فعال کن: پول نقد بگیر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
برای اولین بار در ایران و دنیای مجازی

به خودپرداز یوپلاس خوش آمدید.

به منظور تشویق کاربران و ایجاد محیطی رقابتی تر برای درج محتوای سالم؛ سرگرم کننده و مفید برای کلیه اعضاء سیستم خودپرداز افتتاح شد.
بدین صورت که با فعالیت مفید در شبکه (شامل درج وبلاگ ، ایجاد گالری عکس، آهنگ، ویدئو و غیره ) ، شمارنده ی فعالیت بر حسب موارد فوق بطور خودکار محاسبه شده و در صفحه اول به صورت اعتبار برای کاربر نمایش داده می شود.

جهت تبدیل اعتبار خود به ریال و دریافت آن، لطفاً میزان موردنظر را وارد نموده و کلید تبادل را فشار دهید:
نرخ تبادل: 1 اعتبار = 1 ریال

و به دوستان خود بگویید!

شبکه اجتماعی یوپلاس - Youplus Social Network

Last edited:

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
up | باشد

Last edited:

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
وقتی کاربر بلاگ، گالری عکس آهنگ ، فعالیت در انجمن و غیره..... انجام میده طبق یک ارگوریتم از پیش تعیین شده به عدده فعالیت مفیدش اضافه میشه.

درجه کاربر هم طبقه همین فرمول افزایش پیدا میکنه. مثلا دو ستاره سه ستاره و کاربر فعال ماه و غیره...

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
روزانه تا چقدر میشه درآمد داشت؟ لینک زیر مجموعه گیری هم دارید؟ اینکارتون تا چه مدت ادامه داره؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
سلام. هرچی فعالیت کنید خودکار محاسبه میشه. محدودیتی وجود نداره. مجموعه گیری که نه ولی با ارسال دعوتنامه به دوستانتون که عضو نیستید به ازای هر دعوتنامه 50 امتیاز هم کسب خواهید کرد.

این امکان همیشه خواهد بود انشاالله

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
سلام. هرچی فعالیت کنید خودکار محاسبه میشه. محدودیتی وجود نداره. مجموعه گیری که نه ولی با ارسال دعوتنامه به دوستانتون که عضو نیستید به ازای هر دعوتنامه 50 امتیاز هم کسب خواهید کرد.

این امکان همیشه خواهد بود انشاالله
دوست من چند تا سئوال دارم
1 برای ثبت نام حتمن باید مشخصات حقیقی رو وارد کنیم؟
2- پول واریزی به کدام بانکها میباشد. و بر اساس اسم نام و نام خانوادگی وارد شده میباشد؟
3-کسی که درجش افزایش پیدا میکنه ضریب درآمدش هم بالا میره یا ضریب درآمد فعالیتها برای همه درجه ها یکسانه.
4-لطفاً لینک زیر مجموعه گیری بذارید حتی اگر سود 1 درصد باشد.

مطمئناً شما اگر لینک زیر مجموعه بذارید خیلی تصاعدی رشد میکنید.

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
دوست من چند تا سئوال دارم
1 برای ثبت نام حتمن باید مشخصات حقیقی رو وارد کنیم؟
2- پول واریزی به کدام بانکها میباشد. و بر اساس اسم نام و نام خانوادگی وارد شده میباشد؟
3-کسی که درجش افزایش پیدا میکنه ضریب درآمدش هم بالا میره یا ضریب درآمد فعالیتها برای همه درجه ها یکسانه.
4-لطفاً لینک زیر مجموعه گیری بذارید حتی اگر سود 1 درصد باشد.

مطمئناً شما اگر لینک زیر مجموعه بذارید خیلی تصاعدی رشد میکنید.

1. فقط فارسی باشه کافیه / علی ، حسن ، مهدی ، مریم و .... این کار در یوپلاس عرف هست. کسی اسمشو "مایکل" مثلا نمیذاره....
2. شماره روی کارت گرفته میشه. صاحب حساب مهم نیست.
3. ضریب ثابته / اما مدال های افتخار برای کاربران وجود داره که باعث معتبر شدن هرچه بیشتر کاربر میشه. پیشنهاد میکنم سری به ویترین افتخارات بزنید. شرایط کسب هر مدال ذکر شده
4. عضو که شدید، سمت راست بلوک دعوت دوستان وجود داره (ایکون یاهو و جی میل و ...). همچنین در منوی کشویی بالا > امکانات وجودداره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا