• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در صورت پيشنهاد مناسب googel.ir بفروش ميرسد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
من از اين دومين يه مقدار خوشم ائمده از همون اول قيمت بده يا حداقل مرسي ؟؟‌يا اينكه بيا با هم روش كار كنيم اينم اي دي من بيا تو ياهوو :: designer977

alfabeta

Registered User
لایک‌ها
0
حسام جان ولکن این دامین نیستی؟؟

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
این دامین متعلق به هر کسی که باشد، شرکت google با طرح شکایت در دادگاه به راحتی می تواند دامین را از شما پس بگیرد، درست همان حالتی که برای Yahoo.ir پیش آمد و شرکتی که صاحب آن بود، دامین را دو دستی تقدیم شرکت Yahoo کرد! اگر زحمتی بکشید و Whois این دامین Yahoo.ir را اینجا بگیرید متوجه خواهید شد : http://www.nic.ir/whois/
توجه کنید که طبق قوانین کپی رایت و حمایت از حقوق مادی و معنوی یک اثر، کلیه نام های ثبت شده بین المللی نظیر Yahoo ، Google ، Cocacola و سایر نام های مشهور در کلیه کشور های دنیا به عنوان property شرکت اصلی محسوب می گردد و ایران هم مایل به درگیری بر سر این مسائل نیست!
پس وقتی دامین ثبت می کنید یکم بیشتر دقت کنید ;)

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
این دامین متعلق به هر کسی که باشد، شرکت google با طرح شکایت در دادگاه به راحتی می تواند دامین را از شما پس بگیرد، درست همان حالتی که برای Yahoo.ir پیش آمد و شرکتی که صاحب آن بود، دامین را دو دستی تقدیم شرکت Yahoo کرد! اگر زحمتی بکشید و Whois این دامین Yahoo.ir را اینجا بگیرید متوجه خواهید شد : http://www.nic.ir/whois/
توجه کنید که طبق قوانین کپی رایت و حمایت از حقوق مادی و معنوی یک اثر، کلیه نام های ثبت شده بین المللی نظیر Yahoo ، Google ، Cocacola و سایر نام های مشهور در کلیه کشور های دنیا به عنوان property شرکت اصلی محسوب می گردد و ایران هم مایل به درگیری بر سر این مسائل نیست!
پس وقتی دامین ثبت می کنید یکم بیشتر دقت کنید ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا