• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در فروشگاه در هنگام خرید دوربین باید به چه نکاتی دقت کنه؟

aras71

Registered User
لایک‌ها
38
سلام
می خواهم دوربین 600D کنون با گارانتی ایده آل بخرم . وقتی دوربین و لنز رو می گرم بسته باز باشه اشکالی نداره؟
از کجا بفهمم دست دوم یا شکسته یا مرجوعی نیست؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
باز بودنش چیز خاصی نیست ولی جای دست روش و همچنین خش افتادگی رو مواظب باش.تا میتونی این کار رو نکن
اگر میخوای slr بگیری از یکی بگیر که حالیش باشه.سوال پیچش کن تا بفهمی چه کاره هست(هر چند 99 درصد فروشنده ها چیز زیادی حالیشون نیست)
و این که باهاش عکس تست بگیر و شماره ی عکس رو ببین.معمولا" دوربینی که استفاده نشده باشه از عدد رندی شروع میشه یا حتی از صفر
قضیه ی همخوانی شماره سریال ها هم یادت نره.اگر هم میتونی براش بیمه هم بگیر
پیشاپیش مبارکتون باشه.امیدوارم تحقیقات لازم رو کرده باشید و برای خرید برید.

aras71

Registered User
لایک‌ها
38
ممنون از جوابتون
این شماره اش کجا می فته؟ من یه دوربین آنالوگ قدیمی دارم تازه می خواهم یه جدید بخرم چیزی سر در نمی یارم

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
ببخشید اگر بدتون نمیاد میخوام بپرسم شما عکاس هستید یا فقط میخواید یه دوربین بخرید.اگر عکاس نیستید بهتون توصیه میکنم از مدل های ساده تر شروع کنید.مثلا" اول یه دونه slr-like بخرید و بعد از اون سراغ دوربین هایی مثل 600d برید.چون ممکنه دلتون رو بزنه.و دلیلش اینه که دوربین های slr اگر با تنظیمات درست نباشه عکس شما جالب در نمیاد.
ولی تصمیم گیرنده ی اخر شمایید
و در مورد شماره ی عکس:وقتی عکسی رو میگیری و اون رو روی دیسپلی دوربین میبینی چند حالت داره.یه حالتش نمایش معمولی هست که فقط عکس رو نشون میده و یه حالت تنظیمات فوکوس/ایزو /حالت رنگ و ....
تو اون قسمت یه گوشه از تصویر شماره اش هم باید باشه.البته من 600d تا حالا نداشتم ولی فکر کنم این جوریه

aras71

Registered User
لایک‌ها
38
آخه یک مسئله ای است اگه برم SLR LIKE بگیرم دوباره یک سال بعد باید برم SLR بگیرم همین اول یک

aras71

Registered User
لایک‌ها
38
آخه اگه SLRLIKE بگیرم دوباره یک سال بعد SLR بگیرم همین اول بخرم به صرفه تره.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
به صرفه تر بودنش ممکنه باعث عقب بودن دوربین شما از تاریخ بشه.اگر شما الان یک slr-like بخری ممکنه تا 1 سال دیگه تمام فوت و فن عکاسی رو یاد بگیری.یا حداقل عکس های خوبی بگیری.و بعد از اون یه دوربین آپدیت تر slr بخری.یا یه دونه حرفه ای تر یا حتی dslr.گفتم که نظر اخر با شماست و 600d دوربین خیلی خوبیه.پس اگر خواستی slr بخری تو نت یا کلاس های عکاسی مطالب رو یاد بگیر.مواردی که ممکنه به دوربینت آسیب برسونه و....

بالا