• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در فیلمهایی که با تورنت دالنلود میکنم، صدا جلوتر از تصویر است

hajagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
من نرم افزار BitTorrent رو دانلود کردم.
میرم توی گوگل و اسم فیلم رو با کلمه تورنت در انتها مینویسم. سایتهایی میآیند. توی یکی از سایتها میروم و فیلم رو با توجه به کامنتهایی که گذاشته شده انتخاب میکنم و دانلود میکنم. البته همونطور که میدونید اول یک فایل دات تورنت ذخیره میشه بعد این فایل را با نرم افزار فوق الذکر باز میکنم که این نرم افزار هم خودش فیلم را دانلود میکند.
وقتی که فیلم کاملاً دانلود شد، به فولدر مربوطه میرم. (یواش یواش داریم میرسیم به مشکلم!!) می بینم که حدود 30-20 تا فایل زیپ شده 20-10 مگابایتی هست. هر کردوم از این فایلها رو که باز میکنم (چون نمیدونم کدوم یکی رو باید باز کنم (چون اسم همشون یکیه و حجمشون هم یکیه)) یک فایل (به اندازه همون فیلمی که من دانلود کرده بودم (یعنی مثلاً یک گیگ)) Extract میشه.
حالا این فایل که معمولا پسوندش wmv است، با winamp و quicktime به صورت فقط صدا و بدون تصویر اجرا میشوند. مدیا پلیر ویندوز هم هم صدا دارد و هم تصویر ولی صدا جلوتر از تصویر است و جالب اینکه در ابتدا حدود 4-3 ثانیه جلوتر است ولی بعد همینطور فاصله بیشتر میشود به طوری که تا انجاییکه من تحمل من اجازه داد، این اختلاف به 90 ثانیه هم رسید (یعنی من صدا شکستن یک پنچره را شنیدم، 90 ثانیه بعد تصویر شکستن پنجره را دیدم!!)
در help دو سایت bittorrent و torrentfive که مراجعه کردم، دیدم که نوشته است که برنامه ای میخواهید با آن فیلم را تماشا کنید باید drm داشته باشد (یا ساپورت کند. من که زیاد انگلیسیم خوب نیست (برعکس سیمور خان جان) خوب نفهمیدم و در نتیجه یادم هم نیست).
حالا دو سوال اساسی
1- برای اینکه این مشکل غیر همزمانی صدا و تصویر رو حل کنم چی کار باید بکنم؟
2- برنامه ی مختص فایلهای wmv چه برنامه ای است؟

و دو سوال غیر اساسی:
3- drm چیست؟ از کجا باید بفهمم که نرم افزارهای تماشای فیلم من این رو دارند یا ساپورت میکنند یا هرچی؟
4- از کجا باید بفهمم که کدام یک از آن همه فایل زیپ شده رو باید اجرا کرد؟ من تقریباً همه رو امتحان کردم ولی نتیجه درست و حسابی دستگیرم نشد.

ممنون از حوصله و وقتی که برای خوندن این مطلب گذاشتید.
بسیار ممنون تر از اینکه بهم جواب میدید.

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
سلام حاجاقا جان خان گل

DRM(حفاظت از حقوق کپی به صورت دیجیتال)

DRM ی که شما روی فایل wmv داری شاهکار بیلی جون ه مایکروسافتی ه .. حالا چند راه حل هست که من تا حالا تست نکردم ..

لینک زیر لیست نرم افزار هایی هست که برای پاک کردن DRM مفیدن !

http://all-streaming-media.com/remove-DRM-protection/

این نرم افزار هم ادعا میکنه میتونه DRM رو از فیلم برداره !
http://www.dvd-tool.com/drm-removal.html

حالا اگر هم از DRM بدتون اومده بیاید به ادرس زیر که انجمن متنفرین DRM می باشد لول
http://www.defectivebydesign.org/

اون فایل های زیبپ شده رو شما هر کدوم رو که از حالت فشرده خارج کنید چون پیوسته هستند یک خروجی رو به شما میدن .

hajagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
قربان محمد آقای خان جان
خب این جواب دو سوال از سری سولات غیر اساسی بود. کسی جواب دو سوال اساسی رو میدونه؟

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
قربان محمد آقای خان جان
خب این جواب دو سوال از سری سولات غیر اساسی بود. کسی جواب دو سوال اساسی رو میدونه؟
1- برای اینکه این مشکل غیر همزمانی صدا و تصویر رو حل کنم چی کار باید بکنم؟
2- برنامه ی مختص فایلهای wmv چه برنامه ای است؟

1 - فکر میکنم استفاده از Codec ها این مشکل رو حل کنه ... مثل K-Lite Mega Codec Pack
2 - چون wmv اختصاصی ماکیروسافت ه در نتیجه پخش کننده اصلیش میتونه ویندوز مدیا پلیر باشه .. البته الان اکثر پخش کننده ها با این فرمت مشکلی ندارن .

hajagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
ضمن تشکر بیکران از محمد خان ایرانی، به اطلاع میرسانم که مشکل ما با نصب برنامه GOM PLayer حل گردید.
در مورد سوال دومم هم حرف محمد کاملا متین است ولی از قرار این نرم افزار مدیا پلیر اومده بوده نگاه کرده بوده که من حق کپی رایت رو رعایت نکرده بودم، برای همین گفته بوده که حالا که اینجوریه، منم اینجوری پخشش میکنم!!!
ختم جلسه اعلام میگردد.

بالا