• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در مورد آیکن درایو

asemani49

Registered User
لایک‌ها
56
سلام,وقتی پنجره کامپیوتر را باز میکنم,آیکن یکی از درایوها مانند آیکن درایوهای دیگر نیست.یک آیکن در ویندوز هست بنام file.zlm ,که در ویندوز برای فایلهای ناشناخته استفاده میشود.بقیه درایو سالم هستند ولی این یکی فقط آیکنش این شکلی شده.
اول فکر کردم شاید بخاطر نوع فرمت فایل سیستمهاست.ولی بررسی کردم در قسمت مدریت پارتیشن دیدم این درایو وجود دارد و دیدم تمام درایوها NTFS هستند(از جمله همین درایو).
آیا این درایو شناخته نشده؟ برای این مشکل چه کار کنم.ممنون از راهنمایی شما.

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
یه برنامه پیوست کردم واسه تغییر آیکون درایوها
برنامه رو اجرا کنید،درایو مربوطه رو انتخاب کنید و یه بار Uninstall رو بزنید.سیستم رو ریست کنید ببینید نتیجه میگیرید یا نه.

پ.ن مهم :
با این برنامه برای هربار تغییر آیکون درایو باید یه بار سیستم رو ریست کنید.یعنی اگه آیکون رو تغییر دادید ولی بعد uninstall کردید تا وقتی که سیستم رو ریست نکنید آیکون درایو به حالت اولیه برنمیگرده
فکر کنم Log off هم جواب بده ولی تست نکردم

فایل های ضمیمه

• Windows_7_Drive_Icon_Changer.zip
    260.4 KB · نمایش ها: 7

asemani49

Registered User
لایک‌ها
56
یه برنامه پیوست کردم واسه تغییر آیکون درایوها
برنامه رو اجرا کنید،درایو مربوطه رو انتخاب کنید و یه بار Uninstall رو بزنید.سیستم رو ریست کنید ببینید نتیجه میگیرید یا نه.

پ.ن مهم :
با این برنامه برای هربار تغییر آیکون درایو باید یه بار سیستم رو ریست کنید.یعنی اگه آیکون رو تغییر دادید ولی بعد uninstall کردید تا وقتی که سیستم رو ریست نکنید آیکون درایو به حالت اولیه برنمیگرده
فکر کنم Log off هم جواب بده ولی تست نکردم

سلام,ممنون از شما.من همیشه مزاحم شما میشم.
این مشکل برای چی پیش آمده؟ منظورم تغییر آیکن درایوها است.
همچنین اگر موقع بوت شدن ویندوز سیستم ریستارت کنه و بوت نشه مشکل از کجاست؟ آیا در این مواقع باید با سی دی ویندوز سیستم روشن کنیم و ویندوز را بوت کنیم؟
در ضمن اگر صفحه آبی اومد,ویندوز را چطوری باید بوت کنیم؟
این سؤالات از هم جدا هستند و ربطی به هم ندارند.منظورم این است که من این مشکلات را ندارم فقط میخوام بدانم که هر کدام از این وضعیتها راه حلش چگونه است.

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
این نکته هم قابل توجهه که ممکنه فایل اجرایی ویروسی این بلا رو سر درایو آورده باشه...

بالا