• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در مورد ام پي 4 پلير مدل iriver U10 كسي نظري نداره؟

arashhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:f34r: يك mp4player با مارك iriver قصد خريدش را دارم با قيمت 180000 تومان با ظرفيت 1GB .كسي آنرا قبلا امتحان كرده ببينه خوبه يا بده؟

arashhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يك mp4player با مارك iriver قصد خريدش را دارم با قيمت 180000 تومان با ظرفيت 1GB .كسي آنرا قبلا امتحان كرده ببينه خوبه يا بده؟:f34r:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
يك mp4player با مارك iriver قصد خريدش را دارم با قيمت 180000 تومان با ظرفيت 1GB .كسي آنرا قبلا امتحان كرده ببينه خوبه يا بده؟:f34r:
بسیار چیز خوب و باکیفیتیه ( کلا محصولات iriver اینطورین : گرون و باکیفیت ؛ شبیه Ipod ، ولی چند درجه اونور تر ! ) .. بنابراین با همون پول میشه مدل های دیگه با حافظه های بیشتر ( تا 5-6 گیگ ) خرید ...

پی نوشت : چرا توی تاپیک مربوطه سوال نمی کنی ؟

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
از کجا میشه محصولات اصل این مارک رو خرید؟ کسی 512 مگ رو قیمت داره؟ چرا این قدر میگند عالیه؟ (مگه با دیگر مارکها هم تفاوت محسوسی داره؟ )

arashhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سيمور خان سلام.در تاپيك ديگري به بنده فرموديد كه Mp4Player iriver U10 عاليست.خودتان آنرا امتحان كرده اي؟بنظرت نمياد كه ولوم صداش تا حدي بيشتر نميشه بنابراين صداش بلند نيست؟بنظرت Mp4Player iriver U10 رو بگيرم يا iAudio 2GB U2 را بگيرم؟كدوم با كيفيت تره؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
از کجا میشه محصولات اصل این مارک رو خرید؟ کسی 512 مگ رو قیمت داره؟ چرا این قدر میگند عالیه؟ (مگه با دیگر مارکها هم تفاوت محسوسی داره؟ )
نه .. منم دنبالشم ... این دوستمون مثل اینکه می دونه ...
سيمور خان سلام.در تاپيك ديگري به بنده فرموديد كه Mp4Player iriver U10 عاليست.خودتان آنرا امتحان كرده اي؟بنظرت نمياد كه ولوم صداش تا حدي بيشتر نميشه بنابراين صداش بلند نيست؟بنظرت Mp4Player iriver U10 رو بگيرم يا iAudio 2GB U2 را بگيرم؟كدوم با كيفيت تره؟
توی تاپیک مربوطه جواب دادم .. اونجا رو چک کن ...

Mohsen.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
u10 صدو هشتاد هزار تومن؟ اگه نو هست به نسبت قیمت خوبیه. این یارو نامرد تو شیراز همینو با همین ظرفیت میگه 230 (ولی حالا کی میره بخره:D )
راستی کیفیتم خوبه من تستیدم .کیفیت همه چیش

بالا