• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در مورد انتخاب بین Panasonic GS35 و Sony HC21 و Sony TRV480 کمک کنید

akooo

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام به بروبچ
راستش من در انتخاب دوربین به سه مدل Panasonic GS35 و Sony HC21 و Sony TRV480 موندم البته قیمتهاشون تقریبا تو یه رنجه.
اگه ممکنه منو در مورد انتخاب صحیح راهنمایی کنید.:f34r:
البته لطفا نگید یه سرچ تو پی تی بزن آخه کلی مطلب توی پی تی در مورد این سه دوربین خوندم ولی از اونجا که نظر ها متفاوتند و گاهی نظرها متضاد یکدیگرند نتونستم تصمیم مناسبی بگیرم :wacko:
به هرحال فکر میکنم اگر علاوه بر نظردوستان، مدیر بخش دوربین دیجیتال و افراد با تجربه دیگر هم در پاسخ دادن به سئوال من لطف کنند بهتر بتونم تصمیم بگیرم. :D
به هر حال من تا به حال اکثر سئوالهایی که در زمینه های دیگر کردم توی پی تی جواب گرفتم و حالا هم نمی خوام دست خالی ازپی تی بیرون برم پس هم اکنون به یاری سبزتان نیازمندم :cool:

akooo

Registered User
لایک‌ها
0
کسی نیست من منتظرما:f34r:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
البته نظرها هموناییه که هست
من میگم : Sony HC21
سایتهایی هم در همان تاپیک ها معرفی شده اگر سر بزنید خیلی مفیده

akooo

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
البته نظرها هموناییه که هست
من میگم : Sony HC21
سایتهایی هم در همان تاپیک ها معرفی شده اگر سر بزنید خیلی مفیده

ممنون از پاسختون:)
میشه بگید HC21 چه محاسنی نسبت به دومدل دیگه داره؟ :f34r:
درمورد سایتهای معرفی شده هم گفتم که اکثرشون رو بررسی کردم هرکدام یه چیزی میگن :blink: به همین خاطر هم فکر می کنم که بیشتر تجربه شخصی اعضای پی تی میتونه به من کمک کنه

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
کوچیک هست . miniDV هست . مناسب آماتورها هست . کیفیتش در برابر اون دو تا یکسانه ( با اختلافی خیلی جزئی )
و به همین دلیل حتی اگر کمی بدتر باشه سایزش بسیار مناسبه . و در آخر : سونی هست
20.gif

asa_59a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پیشنهاد من پاناسونیکه.. با توجه به کیفیت مشابه این دوربینها اون زوم 30x پاناسونیک و سایز کوچیکش خیلی حال می ده
در ضمن گذشته اون دورانی که سونی آقایی می کرد همچنان که می دونید دوربینهای فیلمبرداری 2004 سونی خیلی بد از آب در اومدند در نتیجه نمیشه همیشه به یه برند خاص اعتماد کرد و در مورد هر مدل جداگانه باسیتی بررسی کرد(با مدلهای مشابه)

موفق و پیروز باشید

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
من خودم کسي هستم که هميشه با سوني مشکل داشتم از لحاظ قيمت و برابري با امکانات . بايد بگم که در زمينه دوربين فيلمبرداري جز سوني دور چيز ديگه اي نرو حتي اگه از اسمون افتاده باشه . سوني تو فيلمبرداري تکه . يه تجربه شخصي بگم : ما يه دوربين سوني 445 اي خريديم ، خانواده زند دادشم اينا هم همون موقع يه مدل پاناسونيک خريدن (با اينکه دادشم خيلي بهشون تاکيد کرده بود که سوني بخرن) حالا ما يه دوربين داريم که ناز فيلمبرداري ميکنه بعد از 3 سال و هيچگونه اشکالي نداره و قيافشم حتي نسبت به دوربينهاي جديد دموده نشده ولي اونا يه دوربين خراب دارن که باطريش بيش از 10 دقيقه شارژ نميشه و کيفيت تصاويرش اونفدر پايينه که خودشون هم نميدونن چرا باهاش فيلمبرداري ميکنن. پاناسونيک باطريهاش خيلي زود خراب و حافظه ذخيره خودشون رو از دست ميدن . رنگهاش اصلا" ظبيعي نيست و امکاناتشون نسبت به سوني ضعيف تره (من به يه مدل دو مدل نميگم ها چندين مدل دوربين رو دارم با هم ميسنجم ، دوربينهاي مختلفي که ديدم و دارن کار ميکنن و يا داشتن کار ميکردن ، پس نگين پاناسونيک يه مدل داره 3000 يورو فلانه و بهمانه ) . در کل هيچي کيفيت سوني نميشه تو دوربين فيلمبرداري . پس سعي کن يه خردي درست داشته باشي. موفق باشي.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از asa_59a :
پیشنهاد من پاناسونیکه.. با توجه به کیفیت مشابه این دوربینها اون زوم 30x پاناسونیک و سایز کوچیکش خیلی حال می ده
در ضمن گذشته اون دورانی که سونی آقایی می کرد همچنان که می دونید دوربینهای فیلمبرداری 2004 سونی خیلی بد از آب در اومدند در نتیجه نمیشه همیشه به یه برند خاص اعتماد کرد و در مورد هر مدل جداگانه باسیتی بررسی کرد(با مدلهای مشابه)

موفق و پیروز باشید
دوست خوبم الآن در سال 2006 سیر می کنیم
14.gif

بالا