• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در مورد بارداری گربه ها یه کم راهنماییم کنید

gorbebaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام
دوستان من یه جفت گربه دارم که مادشون خیلی کوچکه یه بار باردار شد ولی معلوم نشد چی شد یه دفعه باد شکمش خوابیدو از بچه هم خبری نشد !
میخوام کلاً برام یه توضیحی بدین مثلاً بارداری چقد طول میکشه و چجور جایی باید برای مادر در نظر گرفت و از لحاظ تغذیه و بقیه موارد راهنمایی کنین ممنون

Ac120

Registered User
لایک‌ها
61
توی این زمینه من 3-4 بار گربه تو خونمون توی انباری لونه کرد کلیم بچه گذاشت بهتره بکنی تو گونی بندازی بیرون وگرنه بچه هاشونم میان تو خونت خلاصه دردسر میشه (انقدرم ازین موجودات لوس بدم میاد)از در اتاق بیای بیرون ازت یه چیزی میخوان اگرم در اتاقت باز باشه میان کل اشپزخونه رو سرویس میکنن
و درباره بارداری باید بگم این موجود رو حتی اگه وسط زمین هوا هم نگه داری هیچیش نمیشه (این همه گربه توی شهر) فقط فوقش اضاف غذاهاتو براش بریز خودش برات اینقدر پررو میشه که پشیمونت میکنه :lol:

gorbebaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
دوست عزیز من یه کم کمک کارشناسی خواستم این شوخی و و نظرات دکون بازاری رو نخواستم :blush:
...

من گربه هامو 6 ماه بیشتره نگهداری میکنم خیلی هم بچه های خوبین تو حیاطم نیستن تو واحدن

raheraftee

Registered User
لایک‌ها
0
برو به سایت های مثل persianpet و mihanpet کارت را می افته

gorbebaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
عزیز کتابم زیاد دارم ولی فقط در مورد بارداری میخوام بدونم اینکه مدتش چقدره اینکه چه کارایی باید برای ماده کرد آیا نر کنارش باشه بچه هاشو نمیخوره و ...

raheraftee

Registered User
لایک‌ها
0
مگه من کتاب خونه به شما معرفی کردم
خوب تو اون سایت از این ور گربه رفتن داخلش از اون ورش اومدن بیرون نگاه کنی هست ها همه چی

gorbebaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
منظورم اینه که طول میکشه بخوام توش دوساعت بگردم مباحث در مورد بارداریو و بعد هم جواب سوالای خودمو پیدا کنم اینجا مشخصاً پرسیدم که هرکی میدونه بگه دیگه
بالاخره من خودم تمام تاپیکای یکی از همین سایتا رو گشتمخیلی مطالب داشت ولی اتفاقاً یه کلمه از بارداری نگفته بود
در نهایت دوست گلم یه لطفی بکنید اگر مطمئنید جواب سوالای من توش هست لینک دقیقشو بگذارید

gorbebaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
کسی نیست چیزی بگه ؟! :hmm:

فرزاد از teh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
من 7 تا گربه بزرگ كردم 4 تاشون ماده بودن و پيشه من زاييمان كردن:happy: گربه ها تويه روزهايه آخره بارداريشون عصبي ميشن و خيلي دوست دارن تنها باشن نميذارن زياد نازشون كني و به شكمشون دست بزني وقته زايمانه شون هم ميرن جايه تاريك و خلوت خنك اگه يك دفعه ديدي گربه حاملت غيبش زد حتما رفته زاييمان كنه و روزهايه اوله زاييمان هم كه همش شير ميدن :rolleyes: و اصلا نميبينشون بايد مرتب بهشون غذا بدي تا قدرتشون كم نشه و لاغر نشن
كلا من عاشقه
گربه هام
:wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::wub::rambo::rambo::rambo::rambo::rambo:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
منظورم اینه که طول میکشه بخوام توش دوساعت بگردم مباحث در مورد بارداریو و بعد هم جواب سوالای خودمو پیدا کنم اینجا مشخصاً پرسیدم که هرکی میدونه بگه دیگه
بالاخره من خودم تمام تاپیکای یکی از همین سایتا رو گشتمخیلی مطالب داشت ولی اتفاقاً یه کلمه از بارداری نگفته بود
در نهایت دوست گلم یه لطفی بکنید اگر مطمئنید جواب سوالای من توش هست لینک دقیقشو بگذارید

آدم برای هر چیزی باید وقت بزاره تا بهش برسه . یکمی بگرد ، تاپیکهای مرتبط با این موضوع رو توی اون 2 تا سایت بخصوص پرشین پت مرور کن یا صفحات آخرش رو بخون حتما یه مواردی پیدا میکنی .
اینطوری نیست که مثلا اگه من سن دقیق لیونل مسی رو خواستم برم یه تاپیک بزنم تو بخش فوتبال و بگم سن مسی چقدره ؟!

شما از یه مطلب جزیی و تخصصی سوال میکنی خب باید به همون اندازه هم وقت بذاری براش ، من مطالب مرتبط با سوال شما تو پرشین پت بسیار زیاد دیدم ، بسیار !

موفق باشی ...

.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
منصرف شدم.

Last edited:

gorbebaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
بابا یکی بیاد راهنمایی کنه دیگه هی پاس میدین اینور اونور پس این تالار برای چی ساخته شده ! :wacko:

mhdddd

Registered User
لایک‌ها
28
داداش زیاد فکرش رو نکن چون تو خونه ما یک گربه بود وقتی هم بچه میخواست بیاره ما فهمیدین و برای اینکه بچه هاش در بیرون بزرگ بشن و مثل یک گربه واقعی باشن
گربمون رو با تیپ پا تو پارک ولش کردیم بره برای خودش بچره:D

gorbebaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
داداش زیاد فکرش رو نکن چون تو خونه ما یک گربه بود وقتی هم بچه میخواست بیاره ما فهمیدین و برای اینکه بچه هاش در بیرون بزرگ بشن و مثل یک گربه واقعی باشن
گربمون رو با تیپ پا تو پارک ولش کردیم بره برای خودش بچره:D

:blink::blink::blink::blink:

بالا