سلام,من هر کدام از درایوهایم را اختصاص دادم برای منظور خاصی.مثلا:موزیک و فیلم و کلیپهای دانلود شده و PDF و ....را در یک درایو و نرم افزارهایم را در درایوی دیگر و مابقی هم به همین شکل است.حالا وارد درایوی که برای فیلم هایم است میشوم و میخواهم وارد فولدری شوم که کلیپ های دانلود شده و یا فولدر فیلم هایم بشوم,پنجره باز میشود اما کادر سرچ پنجره شروع میکند و دیگر در آن پنجره هیچ کاری نمیشه کرد.حتی پنجره را باید با تسکمنیجر ببندم(فقط با همین فولدر مشکل ایجاد میشه).وقتی در این حالت است عقربه سی پی یو در CPU Meter به 100% میرسه و پایین نمی آید.در processes هم ویندوز اکسپلورر بین 100% تا 90%نوسان دارد.اگر هم بخواهم درجه بیاید پایین باید Log off کنم تا درست شود.مطمئن هستم که بخاطر سی پی یو نیست.
مشخصات سیستم:
ویندوز7
سی پی یو دو هسته ای(دوال کور)
گرافیک 1 گیگ
رم 4 یا 5 باید باشد(فکر کنم)
برای اینکه مطمئن بشم از ویروس نیست با آواست اسکن کردم اما هیچ.حتی با ویروس یاب اتوران هم اسکن کردم اما هیچ.(از وقتی با ویروس یاب اتوران اسکن کردم هم فایل های مخفی نمایان شده اند و از فولدر آپشن هم درست نمیشود).باید از ریجستری درست کنم.
این اروری است که event viewer میدهد:
Results for: Microsoft Product: Windows Operating System; Version: 6.1.7600.16385; Event ID: 2; Event Source: Microsoft-Windows-Kernel-EventTracing;
این مشکل از کجاست ؟ راه حل چی است؟چرا فقط با فایل های تصویری این مشکل وجود دارد؟
ممنون از توجه شما
مشخصات سیستم:
ویندوز7
سی پی یو دو هسته ای(دوال کور)
گرافیک 1 گیگ
رم 4 یا 5 باید باشد(فکر کنم)
برای اینکه مطمئن بشم از ویروس نیست با آواست اسکن کردم اما هیچ.حتی با ویروس یاب اتوران هم اسکن کردم اما هیچ.(از وقتی با ویروس یاب اتوران اسکن کردم هم فایل های مخفی نمایان شده اند و از فولدر آپشن هم درست نمیشود).باید از ریجستری درست کنم.
این اروری است که event viewer میدهد:
Results for: Microsoft Product: Windows Operating System; Version: 6.1.7600.16385; Event ID: 2; Event Source: Microsoft-Windows-Kernel-EventTracing;
این مشکل از کجاست ؟ راه حل چی است؟چرا فقط با فایل های تصویری این مشکل وجود دارد؟
ممنون از توجه شما
Last edited: