• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در مورد باز شدن یک فولدر به مشکل برخوردم.

asemani49

Registered User
لایک‌ها
56
سلام,من هر کدام از درایوهایم را اختصاص دادم برای منظور خاصی.مثلا:موزیک و فیلم و کلیپهای دانلود شده و PDF و ....را در یک درایو و نرم افزارهایم را در درایوی دیگر و مابقی هم به همین شکل است.حالا وارد درایوی که برای فیلم هایم است میشوم و میخواهم وارد فولدری شوم که کلیپ های دانلود شده و یا فولدر فیلم هایم بشوم,پنجره باز میشود اما کادر سرچ پنجره شروع میکند و دیگر در آن پنجره هیچ کاری نمیشه کرد.حتی پنجره را باید با تسکمنیجر ببندم(فقط با همین فولدر مشکل ایجاد میشه).وقتی در این حالت است عقربه سی پی یو در CPU Meter به 100% میرسه و پایین نمی آید.در processes هم ویندوز اکسپلورر بین 100% تا 90%نوسان دارد.اگر هم بخواهم درجه بیاید پایین باید Log off کنم تا درست شود.مطمئن هستم که بخاطر سی پی یو نیست.
مشخصات سیستم:
ویندوز7
سی پی یو دو هسته ای(دوال کور)
گرافیک 1 گیگ
رم 4 یا 5 باید باشد(فکر کنم)
برای اینکه مطمئن بشم از ویروس نیست با آواست اسکن کردم اما هیچ.حتی با ویروس یاب اتوران هم اسکن کردم اما هیچ.(از وقتی با ویروس یاب اتوران اسکن کردم هم فایل های مخفی نمایان شده اند و از فولدر آپشن هم درست نمیشود).باید از ریجستری درست کنم.
این اروری است که event viewer میدهد:
Results for: Microsoft Product: Windows Operating System; Version: 6.1.7600.16385; Event ID: 2; Event Source: Microsoft-Windows-Kernel-EventTracing;

این مشکل از کجاست ؟ راه حل چی است؟چرا فقط با فایل های تصویری این مشکل وجود دارد؟
ممنون از توجه شما

Last edited:

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
شما یه بار Thumbnail Cache رو پاک کن.ببین حل میشه یا نه.
من گاهی اوقات این مشکل رو دارم.البته ویندوز هنگ نمیکنه فقط 5-6 ثانیه اطلاعات فولدر نشون داده نمیشه و بعد درست میشه.

واسه خالی کردن Thumbnail Cache راه زیادی هست.شما این کار رو انجام بده:

1-
31714896326879866878.png

2-

58884013722254172269.png

asemani49

Registered User
لایک‌ها
56
من گاهی اوقات این مشکل رو دارم.البته ویندوز هنگ نمیکنه فقط 5-6 ثانیه اطلاعات فولدر نشون داده نمیشه و بعد درست میشه.
سلام,ممنون از لطف شما,اما ویندوز من هنگ نمیکنه.همانطور که عرض کردم فقط در مورد اون فولدر این مشکل بوجود می آید.به اینصورت که روی آیکن فولدر کلیک میکنم و باز میشود اما در کادر آدرس اکسپلورر نوار سرچ شروع میکند به کار (خیلی آهسته) در این زمان است که با این فولدر هیچ کاری نمیشه کرد.حتی پنجره فولدر را نمیشه ببندم.در صورتی که در قسمت های دیگر ویندوز مثل همیشه میتوانم کارم را انجام دهم.
من خودم فکر میکنم,سیستمم ویروسی شده.اما چون خودم اطلاعات زیادی ندارم از کاربران عزیز راهنمایی میخوام.
در ضمن این را اضافه کنم که,همزمان با بوجود آمدن این مشکل من درایورهایم را آپ کردم ,در موارد دانلود و نصب درایورهای بروز شده,همراه درایور بایوس یک برنامه نصب شده بود که اول اسمش Cool بود و در مورد کنترل کردن فشار بر سی پی یو و بهینه کردن بایوس بود.

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
سلام,ممنون از لطف شما,اما ویندوز من هنگ نمیکنه.همانطور که عرض کردم فقط در مورد اون فولدر این مشکل بوجود می آید.به اینصورت که روی آیکن فولدر کلیک میکنم و باز میشود اما در کادر آدرس اکسپلورر نوار سرچ شروع میکند به کار (خیلی آهسته) در این زمان است که با این فولدر هیچ کاری نمیشه کرد.حتی پنجره فولدر را نمیشه ببندم.در صورتی که در قسمت های دیگر ویندوز مثل همیشه میتوانم کارم را انجام دهم.
من خودم فکر میکنم,سیستمم ویروسی شده.اما چون خودم اطلاعات زیادی ندارم از کاربران عزیز راهنمایی میخوام.
در ضمن این را اضافه کنم که,همزمان با بوجود آمدن این مشکل من درایورهایم را آپ کردم ,در موارد دانلود و نصب درایورهای بروز شده,همراه درایور بایوس یک برنامه نصب شده بود که اول اسمش Cool بود و در مورد کنترل کردن فشار بر سی پی یو و بهینه کردن بایوس بود.

شما کاری که من گفتم رو انجام دادید؟؟
//
با یه برنامه غیر از خود Explorer ویندوز،اون فولدر رو باز کنید ببینید مشکل همچنان وجود داره یا نه.مثلا این برنامه:

asemani49

Registered User
لایک‌ها
56
شما کاری که من گفتم رو انجام دادید؟؟
با یه برنامه غیر از خود Explorer ویندوز،اون فولدر رو باز کنید ببینید مشکل همچنان وجود داره یا نه.مثلا این برنامه:

سلام,بله اون کار را انجام دادم ولی !!!!!
این لینکی که گذاشتین را باید دانلود کنم از روی سایتش؟بهر حال دارم اینکار را انجام میدم تا ببینیم چه میشه.
با آن برنامه هم که شما معرفی کردم امتحان کردم اما هنوز مشکل وجود دارد.
من خیلی کم پیش می آید که برای سیستمم مشکل پیش بیاید.اما هر دفعه که مشکل داشتم جوری بوده که تلافی میکرده.
این مشکل هم خیلی عجیب است,فقط روی یک فولدر مشکل وجود دارد(همه فایل های داخلش هم فیلم است).از طرفی دیگر فولدر های مخفی هم نمایان شده و مخفی نمیشه.(مطمئن هستم ویروس است و شناسایی نمیشه)

Last edited:

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
دادا task manager رو باز کن تب CPU رو بزن ببین کدوم پروسه ها از CPU بیشتر کار میکشه. در ضمن ببین پروسه غریبه ای تو لیست یوزرت هست؟ تو همون task manager؟؟؟

asemani49

Registered User
لایک‌ها
56
دادا task manager رو باز کن تب CPU رو بزن ببین کدوم پروسه ها از CPU بیشتر کار میکشه. در ضمن ببین پروسه غریبه ای تو لیست یوزرت هست؟ تو همون task manager؟؟؟
سلام,شما اگر توجه کرده باشید در همان اول توضیح دادم,در پروسس فقط اکسپلورر فعال است که یا 90% یا گاهی 50% از سی پی یو را اشغال کرده.

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
خوب بریم سراغ راه حلهای بعدی :دی
اول از همه یه بار Check Disk رو اجرا کنید و ببینید مشکلی هست یا نه.
اگه مشکل هنوز وجود داشت از طریق یه برنامه یعنی بدون بازکردن فولدر،محتویات فولدر رو ببینید.مطمئن بشید تموم فایلهایی که داخل فولدر هستش سالم هستن.
یعنی مثلا KMPlayer یا NotePad رو اجرا کنید و از منوی Open برید به فولدر مورد نظر.حالا ببینید فایل ناشناخته! توی فولدر هستش یا نه.ممکنه توی فولدر فایلی باشه که باعث هنگ کردن میشه
میتونید از طریق راه بالا حتی محتویات فولدر رو در جای دیگه(یه فولدر جدید) کپی کنید و تست کنید که فولدر جدید هم،همین مشکل رو داره یا نه.

asemani49

Registered User
لایک‌ها
56
سلام,من برنامه comodo را نصب کردم.وقتی فول اسکن کردم تعدادی ویروس را شناسایی کرد.بعد از اسکن هنوز آن فولدر را باز نکردم ببینم مشکل حل شده یا نه.اما وقتی برنامه ویروسیاب اتوران را نصب کردم و با اون هم یکبار اسکن کردم,متوجه شدم که در تمام درایوهایم دوتا فولدر بنام RECYCLE.BIN$ و RECYCLER اضافه شده.حتی در درایو فلش هم فولدری اضافه شده بود که درونش کلی آیکن از یاهومسنجر بود,در صورتی که من یاهو مسنجر را نصب نکردم(برنامه اش را دارم روی سیستم اما نصب نکردم)

asemani49

Registered User
لایک‌ها
56
میتونید از طریق راه بالا حتی محتویات فولدر رو در جای دیگه(یه فولدر جدید) کپی کنید و تست کنید که فولدر جدید هم،همین مشکل رو داره یا نه.[/QUOTE]
سلام,من عرض کردم که وقتی فولدر را باز میکنم دیگه هیچ کاری نمیشه .فضای سی پی یو کاملا پر میشه (یعنی 100% اشغال میشه) و تا ریستارت نکنم یا Log offنکنم درست نمیشه .به هیچ وجه نمیشه فایل ها را با چیز دیگر باز کرد,اون فولدر قفل میشه.
پست های قبلی(بالایی ها را میگم)خواندید؟ در مورد آنها نظرتان چی است؟

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
سلام,من عرض کردم که وقتی فولدر را باز میکنم دیگه هیچ کاری نمیشه .فضای سی پی یو کاملا پر میشه (یعنی 100% اشغال میشه) و تا ریستارت نکنم یا Log offنکنم درست نمیشه .به هیچ وجه نمیشه فایل ها را با چیز دیگر باز کرد,اون فولدر قفل میشه.
پست های قبلی(بالایی ها را میگم)خواندید؟ در مورد آنها نظرتان چی است؟

بله پستهاتون رو خوندم.من فکر نمی کنم ویروس باشه اگه ویروس بود باید برای کل فولدرها چنین اتفاقی می افتاد ولی الان فقط واسه یه ولدر خاص چنین اتفاقی میفته
من چندین مطلب خوندم و به راه حل های بالا اشاره شده بود.به احتمال خیلی زیاد مربوط میشه به یکی از فایل های تصویری.شما یه نگاه به این مطلب بندازید:

asemani49

Registered User
لایک‌ها
56
بله پستهاتون رو خوندم.من فکر نمی کنم ویروس باشه اگه ویروس بود باید برای کل فولدرها چنین اتفاقی می افتاد ولی الان فقط واسه یه ولدر خاص چنین اتفاقی میفته
سلام,بله کاملا حق با شماست و درست میگین,اما آنقدر ویروس های مختلف و تازه بوجود می آید که کاربری مثل من که زیاد اطلاعات نداره گیج میشه.من معتقدم که هر وقت سیستم یک کاربر از خود رفتارهای غیر معمول نشان دهد و یا چیزی سر جای خودش نباشد و یا کار هایی که از سیستم عامل میخواهیم را بدرستی انجام ندهد و همچنین اگر بطور مکرر اشکال تراشی کند,آنوقت است که میشه بگیم ویروسی شده.(البته شاید نظر من درست نباشد)
به احتمال خیلی زیاد مربوط میشه به یکی از فایل های تصویری.
در این مورد هم حق با شماست.بدلیل اینکه من رفتم سراغ کدک ها.به ذهنم رسید که یک راه را امتحان کنم شاید درست شود.برای همین اینکار را انجام دادم:در کادرسرچ در منوی شروع دستور Codec Tweak Tool را تایپ کردم و سپس روی گزینه پیش رو کلیک کردم.وقتی پنجره آن باز شد روی گزینه Thumbnail Settings کلیک کردم.در ادامه برروی گزینه Select None کلیک کردم.سپس سیستم را ریستارت کردم. همین, مشکلم حل شد.
البته این را اضافه کنم قبل از اینکه این راهکار را شروع کنیم
اول باید اگر کدکی روی سیستم داریم را پاک کنیم .سپس برنامه K-Lite Codec Pack را که میتوانیم از سایت آسان دانلود آنرا دانلود کنیم و نصب کنیم.
این راه حل را بطور کامل توضیح دادم که اگر کسی همین مشکل را داشت از این راه استفاده کند.

بهر حال وظیفه من است از شما تشکر کنم بابت راهنمایی های شما و توجه ای که به مشکل من داشتید.

• Like
Reactions: HoP

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
سلام,بله کاملا حق با شماست و درست میگین,اما آنقدر ویروس های مختلف و تازه بوجود می آید که کاربری مثل من که زیاد اطلاعات نداره گیج میشه.من معتقدم که هر وقت سیستم یک کاربر از خود رفتارهای غیر معمول نشان دهد و یا چیزی سر جای خودش نباشد و یا کار هایی که از سیستم عامل میخواهیم را بدرستی انجام ندهد و همچنین اگر بطور مکرر اشکال تراشی کند,آنوقت است که میشه بگیم ویروسی شده.(البته شاید نظر من درست نباشد)
به احتمال خیلی زیاد مربوط میشه به یکی از فایل های تصویری.
در این مورد هم حق با شماست.بدلیل اینکه من رفتم سراغ کدک ها.به ذهنم رسید که یک راه را امتحان کنم شاید درست شود.برای همین اینکار را انجام دادم:در کادرسرچ در منوی شروع دستور Codec Tweak Tool را تایپ کردم و سپس روی گزینه پیش رو کلیک کردم.وقتی پنجره آن باز شد روی گزینه Thumbnail Settings کلیک کردم.در ادامه برروی گزینه Select None کلیک کردم.سپس سیستم را ریستارت کردم. همین, مشکلم حل شد.
البته این را اضافه کنم قبل از اینکه این راهکار را شروع کنیم
اول باید اگر کدکی روی سیستم داریم را پاک کنیم .سپس برنامه K-Lite Codec Pack را که میتوانیم از سایت آسان دانلود آنرا دانلود کنیم و نصب کنیم.
این راه حل را بطور کامل توضیح دادم که اگر کسی همین مشکل را داشت از این راه استفاده کند.

بهر حال وظیفه من است از شما تشکر کنم بابت راهنمایی های شما و توجه ای که به مشکل من داشتید.

خوشحالم مشکلتون حل شد.
موفق باشید و خوشحال ;)

asemani49

Registered User
لایک‌ها
56
سلام,بخش مهمی از مشکل حل شده اما در تمام درایوهایم سه تا فولدر بنامهای Config.Msi و RECYCLE.BIN$ و RECYCLER اضافه شده.حتی در درایو فلش هم فولدری اضافه شده بنام filesystem که آیکن سطل آشغال را دارد. که درونش کلی آیکن از یاهومسنجر بود,در صورتی که من یاهو مسنجر را نصب نکردم(برنامه اش را دارم روی سیستم اما نصب نکردم) من هم درون آنزا هر چی بود پاک کردم.
لازم به ذکر است که این چهار تا فولدر که نام بردم داخلشان هیچی نیست(خالی خالی هستند).
این فایل ها چی هستند؟آیا پاکشان کنم مشکلی پیش می آید؟

Last edited:

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
سلام,بخش مهمی از مشکل حل شده اما در تمام درایوهایم سه تا فولدر بنامهای Config.Msi و RECYCLE.BIN$ و RECYCLER اضافه شده.حتی در درایو فلش هم فولدری اضافه شده بنام filesystem که آیکن سطل آشغال را دارد. که درونش کلی آیکن از یاهومسنجر بود,در صورتی که من یاهو مسنجر را نصب نکردم(برنامه اش را دارم روی سیستم اما نصب نکردم) من هم درون آنزا هر چی بود پاک کردم.
لازم به ذکر است که این چهار تا فولدر که نام بردم داخلشان هیچی نیست(خالی خالی هستند).
این فایل ها چی هستند؟آیا پاکشان کنم مشکلی پیش می آید؟

در مورد RECYCLE.BIN$ و RECYCLER نگران نباشید چون این فولدرها توسط خود ویندوز ایجاد میشن.بصورت پیش فرض Hidden هستند و جزو System Files هستند:

65215834781317852282.png

72840395792886155969.png

فولدر بعدی هم اگه منظورتون System Volume Information هست باید بگم این فولدر هم توسط خود ویندوز ایجاد میشه:

90407452933533639331.png

//
فولدر Config.Msi هم توسط خود ویندوز ایجاد میشه.به زبان ساده وقتی شما میخواید یه برنامه نصب کنید ویندوز یه سری فایل رو توی این فولدر ذخیره میکنه.

//
پ.ن:هر فولدری که براتون نا آشنا بود کافیه اسمشو توی گوگل سرچ کنید و ببینید نتایج چی رو نشون میده.

Last edited:
بالا