• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در مورد ثبت آي ار به نام خود شخص

hamidrezakh

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

من يك دو سال پيش يك چهار دامنه آي آر از شركت پارميس هاست خريداري كردم . كه به نام آقاي مسعود روحاني ثبت شده است . متاسفانه

اين شركت در سرور پارس ادغام شد . اما پنل دامنه ها را منتقل نكرده . و متاسفانه از آقاي مسعود روحاني هم اثري نيست . با توجه به اينكه

پنل دامنه ها در پنل آقاي مسعود روحاني است . و او هم در دسترس نيست . چطور مي توانم توسط آي ار نيك دامنه ها را به اسم خودم ثبت

كرده تا بتوانم پنل آنها را بدست بياورم . با تشكر . خسروي .

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
بايد شخص صاحب امتياز دامنه ها در دسترس باشه و تاييد كنه تا بتونيد دامنه ها رو به پنل خودتون منتقل كنيد .

hamidrezakh

Registered User
لایک‌ها
3
اون آقا براي من دامنه ثبت كرده در واقع به عنوان واسطه چطور صاحب امتياز است . كسي كه پول پرداخت مي كنه صاحب امتياز است يا واسطه .

Data3enter.com

Registered User
لایک‌ها
29
اون آقا براي من دامنه ثبت كرده در واقع به عنوان واسطه چطور صاحب امتياز است . كسي كه پول پرداخت مي كنه صاحب امتياز است يا واسطه .

با سلام
دوست عزیز دامنه خود را به همراه مشخصات خود ارسال نمایید تا بررسی کنیم ببینیم دامنه به نام شماست یا به نام واسطه...در واقع از طریق هویز میتونید مشخص کنید شناسه نیک ساخته شده به نام شماست یا واسط

با ما در تماس باشید
با احترام
مرکز دیتای ایرانیان

hamidrezakh

Registered User
لایک‌ها
3
اون شرکت پارمیس هاست نام داشت که من در همین فروم با آن آشنا شدم . چهار تا دامنه آی آر به نامهای
ghosts.ir
ghoststudy.ir
nightmare.ir
videoaudio.ir

به مدت پنج ساله خریداری نمودم . این شرکت که صاحب نامش مسعود روحانی نام دارد در سرور پارس ادغام شد

و تمام وظایفش هم به عهده این شرکت افتاد . اما سرور پارس اکنون مدعی است که پنل های آی ار هنوز در

پنل آقای مسعود روحانی است و آنها به آن دسترسی ندارند که البته این گفته جای شک و تردید فراوان است

از طرفی تلفن و ایمیل این آقا هم پاسخگو نمی باشد . من می خواهم از طریق قانونی مسئله را پی

گیری کنم لطفا راهنمائی کنید .

Data3enter.com

Registered User
لایک‌ها
29
اون شرکت پارمیس هاست نام داشت که من در همین فروم با آن آشنا شدم . چهار تا دامنه آی آر به نامهای
ghosts.ir
ghoststudy.ir
nightmare.ir
videoaudio.ir

به مدت پنج ساله خریداری نمودم . این شرکت که صاحب نامش مسعود روحانی نام دارد در سرور پارس ادغام شد

و تمام وظایفش هم به عهده این شرکت افتاد . اما سرور پارس اکنون مدعی است که پنل های آی ار هنوز در

پنل آقای مسعود روحانی است و آنها به آن دسترسی ندارند که البته این گفته جای شک و تردید فراوان است

از طرفی تلفن و ایمیل این آقا هم پاسخگو نمی باشد . من می خواهم از طریق قانونی مسئله را پی

گیری کنم لطفا راهنمائی کنید .
با سلام
دوست عزیز اره متاسفانه مالک دامنه هاتون شناسه
mr
54-irnic است که معلومه اقای مسعود روحانی است...
البته شناسه رابط نمایندگی که ایشان دامنه هارو ثبت کردند سایت
MihanNIC :: سرویس میزبانی وب و ثبت آنلاین دامنه میباشد...
org: Fanavarie Etelaate Towseye Saman (Mihannic)
e-mail: [email protected]

شما باید از طریق سایت نیک و اگه در توان سایت
mihannic باشد نسبت به پیگری دامنه ها اقدام نمایید...

hamidrezakh

Registered User
لایک‌ها
3
دوتا از چهار تا دامنه پنلش در سرور پارس در دسترس است آيا مي توان توسط سرور پارس كه موجود است به پنل خودم در سايت نيك آي ار منتقل كنم . با تشكر .

Data3enter.com

Registered User
لایک‌ها
29
دوتا از چهار تا دامنه پنلش در سرور پارس در دسترس است آيا مي توان توسط سرور پارس كه موجود است به پنل خودم در سايت نيك آي ار منتقل كنم . با تشكر .
با سلام
دوست عزیز برای تمام دامنه های آی ار شخص باید یک پنل مدیریتی در سایت نیک داشته باشد:با توجه به اینکه دامنه ها به نام شما نیستند پس مالکیت حقیقی نیز به نام شما نیست و این دامنه ها در پنل اقای مسعود روحانی در سایت نیک قرار دارند: تنها دسترسی شما در همان پنل سایت سرورپارس است پس باید از مالک حقیقی مسعود روحانی درخواست نمایید از طریق رابط نمایندگی به حساب شما در سایت نیک منتقل نماید:
با احترام

بالا