• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در مورد رهیاب تهران 85 چی میدونید

gizmo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز:) ،

چند وقتیه که تبلیغ یه برنامه روی گوشیهای موبایل رو میبینم! اسمش رهیاب تهران 85 است. سایت سازنده www.cybiran.ir است اما 90 درصد لینکهاش در حال ساخته! قیمتشم 3900 تومانه! حالا چند سوال از کسانیکه این نرم افزار رو دیدند یا خریدند:

- آیا این نرم افزار کارایی خاصی داره که برنامه قبلی نقشه تهران که یکی از دوستان زحمتشو کشیده بود و بصورت مجانی در اختیار ما قرار داده بود نداشته باشه؟

- قیمتش ارزش کاراییشو داره؟

- احتمالا این نرم افزار دارای رمز خاصی است که مثلا فقط روی یک گوشی و یا یک خط خاص نصب میشه و قابل کپی هم نیست. حالا اگه من بخواهم گوشیمو مستر ریست کنم ( کاری که زیاد پیش میاد! و اجتناب ناپذیره! ) آیا باید نرم افزار رو دور بندازم یا رمز جدید بمن میدن یا با همون رمز قبلی کار میکنه؟ ( ببخشید که اینقدر پرچونه هستم :blush: )

- امکانات استفاده از GPS را بهم میده؟ البته در صورت راه اندازی:D

اگر اطلاعات دیگری هم دارید ممنون میشم که در خرید احتمالی این نرم افزار کمکم کنید.

بازم ازتون ممنونم و امید وارم جواب بگیرم:blush:​

sezar & sanaz

Registered User
لایک‌ها
170

چند وقتیه که تبلیغ یه برنامه روی گوشیهای موبایل رو میبینم! اسمش رهیاب تهران 85 است. سایت سازنده www.cybiran.ir است اما 90 درصد لینکهاش در حال ساخته! قیمتشم 3900 تومانه! حالا چند سوال از کسانیکه این نرم افزار رو دیدند یا خریدند:

- آیا این نرم افزار کارایی خاصی داره که برنامه قبلی نقشه تهران که یکی از دوستان زحمتشو کشیده بود و بصورت مجانی در اختیار ما قرار داده بود نداشته باشه؟

- احتمالا این نرم افزار دارای رمز خاصی است که مثلا فقط روی یک گوشی و یا یک خط خاص نصب میشه و قابل کپی هم نیست. حالا اگه من بخواهم گوشیمو مستر ریست کنم ( کاری که زیاد پیش میاد! و اجتناب ناپذیره! ) آیا باید نرم افزار رو دور بندازم یا رمز جدید بمن میدن یا با همون رمز قبلی کار میکنه؟ ( ببخشید که اینقدر پرچونه هستم :blush: )

اگر اطلاعات دیگری هم دارید ممنون میشم که در خرید احتمالی این نرم افزار کمکم کنید.

http://www.ir-tci.org/04/software/Tehran-85[www.Ir-Tci.Org].zip
:happy:
خودت می توانی تستش کنی:wacko: :blink:
;)

پسورد : www.ir-tci.org

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
مدت زیادی وارد بازار شده...کرک هم شده بود....منتها لینک کرکش رو به دلایلی اکثر سایتها برداشتن

ُSonny Ericsson عزيز اين برنامه قابل نصب بر روي p990i هست؟چون يكي از دوستانم ميگفت موقع نصب اين برنامه رو گوشيش پيغام untrusted را براي نصب برنامه ميداده.مگه p990 فرمت jar رو ساپورت نميكنه؟اگر لينكي از اين برنامه كه قابل نصب روي گوشيم باشه سراغ داريد ممكنه معرفي كنيد؟
با تشكر.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13

من کرک شده اش رو روی موبایلم دارم

اینقدرها هم پیشرفته نیس که GPS کار کنه!!!

یه نقشه اس که رو بعضی قسمتها شماره داره، رو شماره که کلیک میکنی مثلا میاره سفارت آرژانتین

یا مثلا میخوای مکان سفرت آرژانتین رو تو تهران بدونی میری تو بخش سفارتخانه ها ، اونجا آرژانتین رو انتخاب میکنی

برات تو نقشه نشون میده که کجاس

مثل همین میتونی هتل ها، بیمارستان ها ،موزه ها، آژانس ها بین المللی ، مناطق شهرداری و .... رو جستجو کنی

چیز بدی نیس

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ُSonny Ericsson عزيز اين برنامه قابل نصب بر روي p990i هست؟چون يكي از دوستانم ميگفت موقع نصب اين برنامه رو گوشيش پيغام untrusted را براي نصب برنامه ميداده.مگه p990 فرمت jar رو ساپورت نميكنه؟اگر لينكي از اين برنامه كه قابل نصب روي گوشيم باشه سراغ داريد ممكنه معرفي كنيد؟
با تشكر.

خب پیغام بده...شما yes رو بزنید و مراحل نصب رو دنبال کنید...اکثر برنامه های سیمبین همین پیغام رو میدن ( هم نوکیا هم سونی) ولی مهم نیست:)

حجمش زیاده اگه نه up میکردم...بگرد ببین کسی دیگه نداره :happy:

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سرچ بزنی پیدا میکنی ! لینکش رو توی یکی از تاپیک های بخش مشاوره زده بودم ! ولی فکر کنم سرچ فروم مشکل داره. از گوگل به نتیجه میرسی...

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
خب پیغام بده...شما yes رو بزنید و مراحل نصب رو دنبال کنید...اکثر برنامه های سیمبین همین پیغام رو میدن ( هم نوکیا هم سونی) ولی مهم نیست:)

حجمش زیاده اگه نه up میکردم...بگرد ببین کسی دیگه نداره :happy:

ممنون از توضيح شما.يكي پيدا كردم كه كرك شده است.تست ميكنم ببينم چطوره.

_nima

Guest
لایک‌ها
0
کسی برنامه رهیاب برای i-mate jamin رو نداره (pocket pc wm5) ممنون

_nima

Guest
لایک‌ها
0
همین فایل جاواشو دانلود کردم ریختم رو آی-میتم با midlet manager تونستش کار بکنه. فارسی هاش هم مشکلی نداره و نقش و search و اماکن و همه چیزش هم کار میکنه. صفحه اش بزرگتر از گوشی موبایلای معمولی هست دیگه برای همین منطقه بزرگتری رو نشون میده.

بالا