• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در مورد سایت

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
با سلام به دوستان عزیز نگاه کنید مثلا فردی یک هاست رایگان می گیرد خوب بعد یک اسکریپت رایگان روی ان نصب می کند و ان رو درست می کند و بعد روی ان کار می کند خوب دوستان حالا چند سوال ایا می شود وقتی سیستم مطرح شده ان را به هاست پولی منتقل داد یا نه و اگر منتقل داد باید چه طور منتقلش دهیم و بعد چه سیستمی را باید برای ان بگیریم یعنی هاست 500 مگ خوبه دوستان راستی نگاه کنید دوستان عزیز اسکریپت های را که داریم باید چگونه بر روی هاست یا همون پنل خودمان اپلود کنیم و از ان استفاده کنیم اگر فیلمی در این باره دارید ممنون می شوم به من هم بدید راستی اگر مسائل دیگری هست که باید بگید بگید اگر من مطرح نکردم با تشکر از دوستان

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
سلام دوست عزیز
معمولاً هاست رایگان به دلیل این هست که شما بعداً همون هاست رو بخرید...
معمولاً آموزش کار با پنل ها در خودشون هست....
اسکریپت تون چی هست؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
مثلا اسکریپت یک سیستم مثلا وبلاگ دهی یا کلیکی یا چت مگر فرق هم می کنه دوست عزیز نه منظور من این است که یک هاست رایگان از یک سایت خارجی بگیریم و بعد به ایران هم منتقل بدیم ایا درسته

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
مثلا اسکریپت یک سیستم مثلا وبلاگ دهی یا کلیکی یا چت مگر فرق هم می کنه دوست عزیز نه منظور من این است که یک هاست رایگان از یک سایت خارجی بگیریم و بعد به ایران هم منتقل بدیم ایا درسته
هر اسکریپتی ممکنه با اسکریپت دیگه نصبش فرق داشته باشه درضمن فکر نکنم اگر بخواد سایت وبلاگدهی پیشرفت کنه با هاستهای رایگان کار بکنه بقیه اسکریپتها کم و بیش کار میکنه درضمن اسکریپت نال شده نباید نصب کنید ساسپند میکنن

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
اون3 تا اسکریپتی که گفتی ، هر 3 خلاف قوانین هاستهای رایگان هستند.

Last edited:
بالا