• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در مورد نصب یک پرتال

bad_sectore

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان:

یک سوال داشتم خدمت اعضای محترم...! میخواستم ببینم که بهترین پرتال (از نظر زیبایی - امنیت و ...) برای یک سایت چی میتونه باشه ؟! آیا Mkportal بهتر از MT هست و یا ... ؟! چون من تو قالب های MT که میدیدم اصلا زیبا و جالب نبود اکثرا چیپ و ضعیف بودند...!

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از bad_sectore :
سلام دوستان:

یک سوال داشتم خدمت اعضای محترم...! میخواستم ببینم که بهترین پرتال (از نظر زیبایی - امنیت و ...) برای یک سایت چی میتونه باشه ؟! آیا Mkportal بهتر از MT هست و یا ... ؟! چون من تو قالب های MT که میدیدم اصلا زیبا و جالب نبود اکثرا چیپ و ضعیف بودند...!
من ام تي رو پيشنهاد ميکنم.

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
تو قالب های MT که میدیدم اصلا زیبا و جالب نبود اکثرا چیپ و ضعیف بودند..
چرا ؟؟
169.gif

bad_sectore

Registered User
لایک‌ها
2
آخه قالباش بیشتر شبیه به وبلاگ میمونه و کلاس یک سایت رو میاره پایین...! خیلی ساده و چیپ هست !!!! اگر سایتی سراغ داری که MT نصب کرده و زیبا هست میشه لطف کنید آدرس سایت رو بدید ؟!

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز شما اگه یه قالب خوب میخوای باید خودت بشینی بنویسی همین جوری که "هلو بیا برو تو گلو که نیست " الان خیلی از سایت های بزرگ هستند که دارن از سیستم ام تی استفاده میکنند .

Motahari

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از bad_sectore :
سلام دوستان:

اون پرتالهايي كه شما مي‌گيد قالب‌هاي زيبا داره براش نشستند طراحي كردند و آماده شده براي شما. ولي خيلي خيلي جاها دست شما بسته‌است.
هنر اونه كه با ام تي بتوني قالب زيبا درست كني.
الان اگر كساني كه از پورتال‌هاي رايگان استفاده مي‌كنند يك شكل و با قالب‌هاي يكسان كار مي‌كنند. اين مثلا چيپ نيست!!؟

بالا