• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در موويل تايپ امكان پاك كردن هيچ پستي وجود نداره !...

Softing

Guest
لایک‌ها
0
سلام ، بالاخره بعد از 2 ماه ( همين دورو ورا ) تونستم اينجا ثبت نام كنم ! خسته شدم از بست آي دي تويه اين ياهويه بيچاره ساختم دادم به خورد ثبت نام اين فرم ، تا يه ايميل بهمون بزنه بگه : بيا اندفعه رو حق ورود ميديم ولي تكرار نشه ها ! ولي يختي ايميل در كالر نبود . بگذريم .

موويل تايپ 3.14 رو كه نصب كردم ( 4 بار ! ) امكان پاك كردن هيچ وبلاگ و يا اصلا پستي و يا حتي نظرات ( كامنت) رو ندارم ! وقتي كه مي خوام يكيشون رو پاك كنم تويه اينترنت اكسپلورر پيغام خطايه Error Page مياد تويه نوار وظيفه ( پايين اينترنت اكسپلورر ثبت چپ ) و هيچ عكس العملي نشون نميده ! كسي ميدونه مشكل از كجاست ؟
رويه ويندوز سرور نصبش كردم .

اينجا فكر كنم هفتمين جايي باشه كه دارم اين سئوال رو مي پرسم ، اميدوارم اندفعه جواب بگيرم .

;)

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از Softing :
سلام ، بالاخره بعد از 2 ماه ( همين دورو ورا ) تونستم اينجا ثبت نام كنم ! خسته شدم از بست آي دي تويه اين ياهويه بيچاره ساختم دادم به خورد ثبت نام اين فرم ، تا يه ايميل بهمون بزنه بگه : بيا اندفعه رو حق ورود ميديم ولي تكرار نشه ها ! ولي يختي ايميل در كالر نبود . بگذريم .

موويل تايپ 3.14 رو كه نصب كردم ( 4 بار ! ) امكان پاك كردن هيچ وبلاگ و يا اصلا پستي و يا حتي نظرات ( كامنت) رو ندارم ! وقتي كه مي خوام يكيشون رو پاك كنم تويه اينترنت اكسپلورر پيغام خطايه Error Page مياد تويه نوار وظيفه ( پايين اينترنت اكسپلورر ثبت چپ ) و هيچ عكس العملي نشون نميده ! كسي ميدونه مشكل از كجاست ؟
رويه ويندوز سرور نصبش كردم .

اينجا فكر كنم هفتمين جايي باشه كه دارم اين سئوال رو مي پرسم ، اميدوارم اندفعه جواب بگيرم .

;)

موقع پاک کردن همه چی در MT یه javascript اجرا می شه و یک صفحه popup باز میکنه تا پاک کردن رو verify کنه! پس بنابراین پشکل از چند جا می تونه باشه

1- فایل mt.js رو درست سر جای خودش نذاشتی
2- یه برنامه داری که نمی ذاره پنجره های popup باز بشن
3- javascript روی سیستم تو درست اجرا نمیشه

مشکل از یکی از همیناست

hamedana

Registered User
لایک‌ها
0
در ادامه جواب دووسته خوبمون بايد بگم كه به احتمال زياد شما از سرور لينوكس استفاده ميكنيد و بايد فايل mt.js رو در فولدر استاتيكتون گپي كنيد هموجايي كه فولدر عكس ها رو كپي كردي

Softing

Guest
لایک‌ها
0
به نقل از azizaa :
موقع پاک کردن همه چی در MT یه javascript اجرا می شه و یک صفحه popup باز میکنه تا پاک کردن رو verify کنه! پس بنابراین پشکل از چند جا می تونه باشه

1- فایل mt.js رو درست سر جای خودش نذاشتی
2- یه برنامه داری که نمی ذاره پنجره های popup باز بشن
3- javascript روی سیستم تو درست اجرا نمیشه

مشکل از یکی از همیناست

گزينه ي اول فكر كنم احتمالش بيشتر باشه ، گزينه ي دوم شما كه نه چون تمامي قسمت ها PopUp اجرا ميشه ، و گزينه ي سومتون هم جوابش مثل همون دوميه .
ولي فكر كنم mt.js‌سر جاش درست نباشه چون موقع آپلود كردن يه پيغام خطا داد كه نفهميدم كدوم فايل . ممنون بابت جوابتون انشااله كه حل بشه .
hamedana ي عزيز بابت كامل كردن مطلب azizaa‌ ممنون چون نمي دونستم بايد كجا بزارمش ولي سرور من ويندوز هستش نه لينوكس .

از همتون ممنونم جوابش رو همينجا مي نويسم .

;)

Softing

Guest
لایک‌ها
0
ممنمون درست شد ، مشكل از قرار نگرفتن فايل mt.js سر جايه خودش بود .

;)

بالا