• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در چه مواقعی باید رویدادها رو هندل کرد ؟؟

fivestar

Registered User
لایک‌ها
0
چرا و در چه مواقعی باید رویدادها رو هندل کرد ؟؟

مثلا من یه گرید ویو دارم که ابتدا با کد نویسی بایندش می کنم ، بعد ش که میخوام با استفاده از SqlDataSource رکوردها رو ویرایش و حذف کنم .این پیغام رو میده :

Exception Details: System.Web.HttpException: The GridView 'GridView1' fired event RowEditing which wasn't handled.

توضیح : برای اینکه بتونم با کلیک کردن یه دکمه ، گریدویو رو بایند کنم ، تو متد Page_load می نویسم :

کد:
Gridview1.DataSourceID="" ;

بعد که بایند شد میخوام با استفاده از SqlDataSource رکوردها رو ویرایش و حذف کنم .

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
چرا و در چه مواقعی باید رویدادها رو هندل کرد ؟؟

مثلا من یه گرید ویو دارم که ابتدا با کد نویسی بایندش می کنم ، بعد ش که میخوام با استفاده از SqlDataSource رکوردها رو ویرایش و حذف کنم .این پیغام رو میده :

Exception Details: System.Web.HttpException: The GridView 'GridView1' fired event RowEditing which wasn't handled.

توضیح : برای اینکه بتونم با کلیک کردن یه دکمه ، گریدویو رو بایند کنم ، تو متد Page_load می نویسم :

کد:
Gridview1.DataSourceID="" ;

بعد که بایند شد میخوام با استفاده از SqlDataSource رکوردها رو ویرایش و حذف کنم .

نمیشه که شما وقتی میتونی ویرایشش کنی که یه دیتارسرس درست حسابی براش تعریف کرده باشی و با همون دیتاسرس بایندش کنی !

بالا