• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در یک شرکت طراحی سایت چه کار کنیم که قائم به شخص نباشیم؟!!!

mahdiyar.rahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام ، نمی دونم جای درستی سوال رو مطرح کردم یا نه ... شرمنده اگه جاش نیست..
من بیش از 5 ساله شرکت در زمینه طراحی سایت دارم ،
یه مشکل همیشگی که من رو اذیت میکنه اینه که وقتی یه سایتی رو میدیم یه برنامه نویس کار میکنه بعد یه مدت که با شرکت ما همکاری نمیکنه
سایت میمونه رو دستمون ، مثلا مشتری میگه فلان جاش رو اضافه کن می مونیم ، چون طوری نوشته که فقط خودش سر در نمیاره ... این مشکل همیشگیه منه تو شرکت ...
من خودم یه زمونی کد می نوشتم ولی الان دیگه حوصله نمی کنم ، چیزیم یادم نمونده ، معمولا یا برنامه نویس استخدام می کنم یا پروژه ای کار می کنن برام ولی این مشکل خیلی کلافم کرده... چاره کار چیه؟!
چه طور می تونیم تو طراحی سایت قائم به فرد نباشیم اگه اون بره همه کارا نخوابه و بشه سایت رو پشتیبانی کرد...
ممنون می شم از همفکریتون

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
ساختار برنامه نويسيتون رو مدون كنيد
مثلا
  • از سيستم مديريت محتوا اختصاصي استفاده كنيد كه خودتون نوشتيد
  • قوانين مشخص براي ايجاد توابع و غيره در برنامه نويسي استفاده كنيد
  • . . . .

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
1- استفاده از فریم ورک ها.

2- استفاده از CMSهای آماده که بسته به نیاز مشتری تغییر داده شده اند.

در دو حالت فوق درصورت کنار رفتن برنامه نویس، میتونید از برنامه نویس جایگزین استفاده کنید.

یا اینکه یه سیستم اختصاصی ماژولار از صفر طراحی و خودتون هم کدهاش رو مطالعه کنید. بعد بسته به نیاز مشتری بدید براش ماژول بنویسن. اینجوری حداقل خودتون از کدهای اولیه اش سر در میارید و میتونید برای برنامه نویس بعدی توضیح بدید.

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
همونطور که دوستان گفتن
1- سیستم اختصاصی خودتون رو از پایه بنویسید و برای تمام مشتری های استفاده کنید با طراحی ظاهری متفاوت
2- از فریم ورک استفاده کنید
3- از CMS های آماده استفاده کنید
4- شرایط رو برای برنامه نویسی از لحاظ مادی و معنوی به صورت مهیا کنید که از تیم شما جدا نشه! گزینه آخر رو شرکت هایی مثل گوگل انجام میدن معمولاً

بالا