• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در probux ثبت نام کنید و جایزه بگیرید

aria0251

Registered User
لایک‌ها
15
سلام خدمت همه ی دوستای گلم
تصمیم دارم به افرادی که با لینک من ثبت نام کنند جایزه بدم

1- اولین نفری که بیشترین کلیک رو داشته باشه 3000 تومن وجه نقد در صورتی که کارت سیبا داشته باشند و در غیر اینصورت یک شارژ2000 تومنی ویک شارژ1000 تومنی
2- دومین نفری که بیشترین کلیک رو داشته باشه 2000 تومن وجه نقد در صورتی که کارت سیبا داشته باشند و در غیر اینصورت یک شارژ2000 تومنی
4- و 4 شارژ 1000 تومنی برای بقیه ی افراد فعال به صورت قرعه کشی در ضمن هرچه کلیک شما بیشتر باشد شانس شما در این قرعه کشی بیشتر است
5- ارسال 20درصد از درآمدی که توسط شما داشتم به حسابتون
مثلا اگه 1 دلار از فردی درآمد داشتم 0.2 رو به حسابش واریز می کنم فقط این پرداخت وقتی انجام میشه که پولم رو از سایت خارج کنم
اما نکات خیلی خیلی مهم:
1- جوایز مذکور تنها در این ماه به افراد تعلق میگیرد و از ماه های بعد 6 شارژ1000 تومنی میان رفرال های فعال تقسیم میشه (به صورت قرعه کشی)
2- بعد از ثبت نام با لینک من ایمیلی حاوی(نام کاربری،ایمیلی که زیاد به آن سر میزنید،شماره حساب لیبریتی و پی زا،یک شماره ی موبایل برای مواقع ضروری) به آدرس زیر بفرستید:
[email protected]
3- جوایز مذکور در بازه ی زمانی یکم تا دهم اسفند ماه برای دوستان ارسال میشه(البته به شرط حیات:یعنی اگه زنده بودیم تا اون موقع)
بازم اگه سوالی بود همینجا بپرسید در خدمتم
لطفا سوالتون رو به ایمیلم نفرستید
ممنون

aria0251

Registered User
لایک‌ها
15
خیلی جالبه
یعنی همه تو این سایت عضون که تاحالا یه نفرهم عضو نشده:blink:

nav135

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تو 6 تا فروم تاپیک زدم ولی یه نفر هم عضو نشد ولی یه چیز دستگیرم شد که با این کارا نمی شه زیرمجموعه جمع کرد.
اونایی هم که بلدن به ماها نمی گن:(

بالا