• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دزديده شدن گوشي مبايل

SMN4622

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بجه ها
من شنيدم مخابرات ميتونه گوشي هاي دزدي رو رد يابي كنه كسي ميدونه كه اين حرف واقعيت داره يانه ؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
داره...
شماره IMEI گوشی شما در شبکه مخابراتی رجیستر شده. کافیه این شماره رو ببری امور مشترکین و بخوای که گوشی تو پیدا کنن.

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
در ادامه بگیم که
اگه گوشی روش سیم کارت باشه و روشنش کنن پیدا میشه
یک ماه هم بیشتر جستجو نمیکنن
منم یه زیمنس ازم دزدیدن هنوز که هنوزه پیدا نشده

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولي من يه چيز ديگه هم شنيدم كه بعضي از گوشي ها را مي تونن IMEI هاشون را عوض كنند

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
يه گوشي 7650 دوستم كه توي تهران دزديده شد از طريق مخابرات و با همين سيستم پيدا شد و رسيد به دستش. از مخابرات يه همچين كارهايي خيلي بعيده!

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
البته از دوستان من هم یه گوشی 3310 پیدا شد
اونم دست یه سرهنگ رییس کلانتری بود!!!!!!!!!!!

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
البته از دوستان من هم یه گوشی 3310 پیدا شد
اونم دست یه سرهنگ رییس کلانتری بود!!!!!!!!!!!

هاهاهاهاها

3310 اصلا ارزششو نداره بري دنبالش

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از xPlod :
داره...
شماره IMEI گوشی شما در شبکه مخابراتی رجیستر شده. کافیه این شماره رو ببری امور مشترکین و بخوای که گوشی تو پیدا کنن.
يعني منظورت اينه كه هر گوشي مي ياد تو ايران شماره سريالش تو مخابرات ثبت مي شه؟ (اگر يكي قاچاق آورده باشه چي؟)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
ظاهرا شیوه کار به این صورته که مخابرات اون شماره IMEI گوشی ای که طرف ادعا می کنه (شایدم باید ثابت کنه) مال اونه رو Block می کنه و دیگه نمیشه باهاش تماس گرفت. بعدش هم که طرف گوشی رو می بره امور مشترکین ، ازش میگیرن میدن صاحابش. علت این که خیلی از گوشی ها هم پیدا نمیشه هم باید همین باشه که یا دزده این کاره س و گوشی رو بی خیال میشه یا این که سوادش نمی رسه و فکر میکنه گوشی سوخته و می ندازتش دور.

به هرحال چیزی به نام ردیابی و محاصره و دستگیری طرف و از این جور آرتیست بازیا هیچ کجای دنیا انجام نمیشه.

SMN4622

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینجور که شنیدم زمانی که آقا دزده سیمکارتشو میزاره تو گوشی و روشنش میکنه مخابرات شماره سریال گوشی رو میخونه و سیمکارتی روکه توشه بلوکه میکنه و وقتی آقا دزده با سند مبایلش تشریف میبره تا سیم کارت سوختشو عوض کنه تحویل 110 میدن !! شایدم از رو آدرس تو سند بیان دم در خونشون بگیرن ببرنش !

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از SMN4622 :
اینجور که شنیدم زمانی که آقا دزده سیمکارتشو میزاره تو گوشی و روشنش میکنه مخابرات شماره سریال گوشی رو میخونه و سیمکارتی روکه توشه بلوکه میکنه و وقتی آقا دزده با سند مبایلش تشریف میبره تا سیم کارت سوختشو عوض کنه تحویل 110 میدن !! شایدم از رو آدرس تو سند بیان دم در خونشون بگیرن ببرنش !
خب اين چه كاريه كه مخابرات انجام ميده؟! اين جوري كه اگر طرف گوشيش رو عوض كنه ديگه از طريق شماره سريال گوشي قابل شناسايي نيست.
به نظر من اگر مخابرات از طريق شماره سيم كارت اقدام كنه خيلي بهتره! مثلا سيم كارت دزدي رو خيلي راحت (از روي شماره اون) بلوك كنه؟! اين جوري ديگه سيم كارت به هيچ درد نمي خوره؟!

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سیاوش در اینجا هدف پیدا کردن گوشی هست !!! نه پیدا کردن سیم کارت !!! سیم کارت که بنام هست مشکلی نداره !!! هدف اینه که با اون گوشی کسی شماره نگیره حالا هر سیم کارتی که میخواد باشه

بالا